Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Откриване на сезона от едуро клуб Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Откриване на сезона от едуро клуб Сопот

На 21 и 22 януари 2006 Ендуро Клуб "Екстрийм Сопот" откри сезона в Срена гора в месноста Бяло Камене!

Целия материял ot снимки може да разгледате на :
    http://ambarev.data.bg

Поздрави на всички ендуро фенове !!!

И аз идвах до Бяло Камене, но за 2-3 часа. Към 14.00 не бяха дошли още моторите начело с Радо. Аз се разходих до Чевира да видя как е обстановката. Нагоре имаше доста сняг, но стигнах до хижата без проблем. Направих една-две снимки и се върнах до Бяло Камене да се видим с Амбарев и другите приятели, почерпих бутилка уиски, затова че Crazy job се пръсна и не успя да иде и си тръгнах.
    Ето няколко снимки, които направих между Бяло Камене и Чевира:

Известния Тркийски храм. Срамота е да стои все още буквално "като гробница"!

Към Чевира имаше доста сняг!

Изглед от хижа Чевира към билото.

Хижата

Уж бяхме много лифтовали джипката, а все се влачеше по корем. Отпуснаха и се пружините много бързо!

... а залезът беше красив!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Г-н Амбарев, на мене лично не ми отваря сайта, бихте ли могли да помолите г-н Венцислав Петров за ФТП акаунт и да ги качите на сървъра на сайта, защото определено ми е интересно, пък предполагам и не само на мен ?!
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Както разбрах е имало откриване на сезона и на хижа Дерменка 04-05 02 но липстват снимки г-н Амбарев. Говори се че е било доста интерсно.Ако са в сайта не го отваря.
        МТОРА ТОВА Е ЖИВОТА!!!

Коментар

На сигнатурата на г-н Амбарев има линк водещ до всички снимки от откриването както и на х. Дерменка така и на 21 и 22 януари 2006 година !
          Аз лично разгледах всички снимки и дори открих на една снимка в другите директории моя личност и Петър Манолев снимани в далечината как мръзнеме и двамата (или поне аз)
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Напиши линка защото не съм много на ти с компютъра,още се уча да работя с това чудо на техниката.
            МТОРА ТОВА Е ЖИВОТА!!!

Коментар

Проблема с сайта вече отпада.. всички снимки са качени на дата.бг
              На дерменка наистина беше прекрасно ...

а за малко да забравя ето и линк към новата калерия ...
              http://ambarev.data.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X