Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Учредително събрание на БЕФ !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Честита БЕФ на всички !
    Дано всичко потръгне и членовете й да се множат!
    Поздравления за Жоро и "крейзитата", които направиха една чудесна организация за СЪБИТИЕТО по закриване на ендуро шампионата !
    Браво!
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Коментар

от Шириней

Не знаем още подробностите от учредителното събрание, но това е изключително важна стъпка - започва Нова Ера в ендуро-спорта в България! Пионерите ще останат в историята, а ние останалите да им помагаме, кой както може - това е Нашата федерация! Наслука!!! Поздрави от Белград /от Баци, Ванката Тихов и моя милост/
      "Истински се вижда само със сърцето, същественото е невидимо за очите!" НО не и когато си на Ендуро!

Коментар

Честита да е на всички! Да знаете колко ме радват такива хубави случки в родината, когато съм далеч от нея!
        No bike - no fun!

Коментар

Благодарим на всички за добрите думи и поздравленията
          Ще се постараем да направим така, че Федерацията да е на всички ендуристи!
          Още не желаем да пускаме решенията, тъй като ще трябва да ги извадим точно от протокола от събранието за да не ви дезинформираме.
          Това ще стане до 2-3 дена сигурно.

Коментар

Да поздравите и жоро за председателският пост
            наистина по подходящ от него за този пост няма
            за това и лично аз дадох предложението с чиста съвест
            ЧЕСТИТО ЖОРЕ

ПП. аааааа ти кога ще почерпиш

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
              Да поздравите и жоро за председателският пост
              наистина по подходящ от него за този пост няма
              за това и лично аз дадох предложението с чиста съвест
              ЧЕСТИТО ЖОРЕ

ПП. аааааа ти кога ще почерпиш
              Мерси, Митков!
              Ти на другия ден що не остана? Тогава беше почерпката за постовете.
              Сега вече ме предложи и догодина, за да се възползваш от почерпката!
              Нали ти бях писал писал някъде за камбаната и глухите

А-а, забравих да ви кажа, че БНT е излъчила нещо от Тържеството и то в най-гледаното време - неделя на обяд .
              Някой да е гледал случайно тогава?

Коментар

Кога ще е повторението за гухите ??
                Неделя на обяд си бях в къщи, но не съм гледал канал1. Мислех че ще има нещо по спортните новини ама нямаше
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър
                  Кога ще е повторението за гухите ??
                  На върба в сряда или когато цъфнат налъмите.

Ако някой е гледал, поне да каже колко секунди е бил репортажа

Коментар

Аз питах всеки, който познавам, но определено никой вече явно не гледа канал 1
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

аа щом е било в неделя по обяд значи никой не е чул и видял ,то в тва време хората кое да гледат по напред
                      ....вечерта по новините също нямаше
                      "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                      MG Racing Team

Коментар

БЕФ

Здравейте ендураджии! С малко закъснение, честита федерация!Перфектна идея.Отдавна знаех за нея, но стоях и гледах до сега. Желая успех и много хубави и осъществени идеи! Сега по същество: Дайте малко повече рафинирана информация зя тая федерация! Кога ще има сайт. Кой е шеф, кой е в упр. съвет,клубове, перспективи, общи положения ...? Освен , че много обичам ендурото съм и журналист и ми се ще малко да осветля масите за тези хубави начинания. Нали като се шуми за нещо се събират и повече спонсори и публика и съмишленици. Отдавна ми се искаше ендураджиите да се организират. Преди поне 5 години дори говорих с Богдан Николов за комисия към БФМ, но той пресметна ,че няма да има далавера от това ....Хитрец...А и всяко зло за добро..
                        Живей за всеки дъх!

Коментар

Хайде скоро и ние да се включим, дай боже.
                          От Троян или околията има ли клуб или накои хора, които са ендураджии. Пишете ми някакви имена.
                          Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Re: БЕФ

Първоначално публикуван от roumen5
                            Здравейте ендураджии! С малко закъснение, честита федерация!Перфектна идея.Отдавна знаех за нея, но стоях и гледах до сега. Желая успех и много хубави и осъществени идеи! Сега по същество: Дайте малко повече рафинирана информация зя тая федерация! Кога ще има сайт. Кой е шеф, кой е в упр. съвет,клубове, перспективи, общи положения ...? Освен , че много обичам ендурото съм и журналист и ми се ще малко да осветля масите за тези хубави начинания. Нали като се шуми за нещо се събират и повече спонсори и публика и съмишленици. Отдавна ми се искаше ендураджиите да се организират. Преди поне 5 години дори говорих с Богдан Николов за комисия към БФМ, но той пресметна ,че няма да има далавера от това ....Хитрец...А и всяко зло за добро..
                            Здравей, Колега!
                            Радвам се, че имаме и журналист в нашите среди, който е толкова запален по ендурото! Ендуро феновете са голяма маса и е хубаво да се организираме, защото до сега всички си караха на агитки по места. Нека се опознаем по-добре и да правим повече неща заедно! Не говоря само за състезания, а и за походи, гостувания, които са в основата на удоволствието от този спорт. Това е и целта на БЕФ
                            Скоро ще публикуваме всички документи, програми, календар за Шампионата. Просто започнахме след средата на януари, а работата е твърде много!
                            Мисля, че към средата на месеца ще имаме публикации за всичко първо ТУК.

Коментар

Радвам се, че имаме и журналист в нашите среди, който е толкова запален по ендурото! Ендуро феновете са голяма маса и е хубаво да се организираме, защото до сега всички си караха на агитки по места. Нека се опознаем по-добре и да правим повече неща заедно! Не говоря само за състезания, а и за походи, гостувания, които са в основата на удоволствието от този спорт. Това е и целта на БЕФ

Мисля, че не съм единствения журналист сред ендураджиите. Малко ме е срам да си призная, но напоследък доста се троших, но надявам се живот и здраве през новия сезон проявите да са много и хората да им се наслаждават и от телевизионния екран. Ако пък федерацията има нужда от някай медииен координатор може и затова да ударя едно рамо. Със сигурност ще е полезно
                              Живей за всеки дъх!

Коментар

Г-н roumen5, във коя сфера на журналистиката се намирате ?
                                Телевизионната или печатната ?
                                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                                [/FONT]________________________________________
                                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X