Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Място за въпроси относно "6 Days Crazy Job" - 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Място за въпроси относно "6 Days Crazy Job" - 2008

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
    Утре контрола и почивка 30м. ще има на барата до отбивката за Бузлуджа.Около 10.30ч. След това почвало катерене по камъни които са наблизо и щяло да е интересно.
    братле - не виждам икона дето да изобраява че ти се кланям ама вярвай това правя сега....

мерси много за информацията

дано ги намерим утре та и снимки да направя ...
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Съжалявам, че не мога да се включа с подробна информация, но 20 от 24 часа съм зает с какво ли не по подготовката за следващия ден !
      Утре наистина ще е интересно на барата до пътя Казанлък-Бузлуджа, преди десния завой, който подхожда вече за изкачване на планината. Състезателите ще катерят много стръмни камъни и всичко ще се вижда чудесно от поляната долу.
      Там ще са към 12:00 според моите изчисления и ще имат преди това 1 час почивка, така че, който иска, може да заповяда да ги гледа около 12-13 часа.
      Снимки от ден втори можете да видите в другата тема !

Коментар

Жоро, ще има ли днес и утре мини джуниъри? Нали беше писал, че ако евентуално се сформира група ще има и ако да - къде (предполагам на Х-трака) и от колко часа?
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Днес случайно уцелих сайта на фирмата която изработва купите за състезанието.Успях само да разбера че всяка купа е уникат изцяло ръчна изработка.Повече нищо не казаха.
          Шефката Валя (не я познавам ) забранила всякаква информация.
          Много потайни тея хора бе.
          ........................
          Иван Маринов
          CRF 250 X
          Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
            Съжалявам, че не мога да се включа с подробна информация, но 20 от 24 часа съм зает с какво ли не по подготовката за следващия ден !
            Утре наистина ще е интересно на барата до пътя Казанлък-Бузлуджа, преди десния завой, който подхожда вече за изкачване на планината. Състезателите ще катерят много стръмни камъни и всичко ще се вижда чудесно от поляната долу.
            Там ще са към 12:00 според моите изчисления и ще имат преди това 1 час почивка, така че, който иска, може да заповяда да ги гледа около 12-13 часа.
            Снимки от ден втори можете да видите в другата тема !
            10х за инфото.Там бяхме с Todos който се сцепи да снима и направи около 350 фотоса.Кои бяха двете момчета които караха в екип едното доста едро ,но се качи с лекота почти до горе?
            КТМ 400 EXC

Коментар

Жоро, генерално класиране след този кръг ще извадите ли? Моля

Коментар

Ще пусна временното класиране най-вероятно в понеделник, че сега релаксирам на скрито място далеч от шумотевицата.
                Имам само wireless и бутилка "Джак" !
                Ако някой ме търси на мобилния, изключил съм го.

Коментар

Жоро,наистина ли никой не е могьл да качи "Сьраяр" защото разбрахме че,е бил включен в маршрута на сьстезанието в четвьртьк.
                  Голяма част от Енинската група силно се усьмнихме че някой ще може да го направи от пьрвите "n"опита.Много исках да видя "опитите"но бях на работа и не успях...
                  Наистина ли са пропуснали този "елемент"и са продьлжили по маршрута на хобитата по пьтя през "Маркова преграда" кам "локвата".....това са месностите на ляво от вьрха.

Коментар

Всички го качиха, но някои след втория път. Съраяр не беше проблем.

Само двама не успяха да качат скалите до барата на завоя към Бузлуджа, но те не тръгнаха вярно по трака и решиха да качват по собствена преценка, та от там дойдоха неприятностите.

Поздрави на енинската група и се стягайте, че догодина може да направим състезанието там за по-удобно. Има още стотици пътеки, които никой не ги знае, а са много хубави !

Коментар

Да, може и да не сме разбрали точния маршрут защото видяхме следите само до скалите и се врьщаха обратно,а в другата тема имаше снимка на самия вьрх с табелите и решихме че ще ги качваш чак до там .
                      А наистина тука патеките са хиляди ние караме от 3-4 години и винаги се изненадваме.Особенно ни помагат еи такива поройни дьждови като днешния.....
                      А идеята за сьстезания тук е много добра.
                      Ще помагаме...

Коментар

Наистина снимка на табелите пуснах, но "чак до там" съм го оставил за догодина !
                        И на вас ще разчитам за 2009, да знаете !

Коментар

Жоро,ние винаги сме били стегнати,доста от момчетата от Енина а някои от тях като мен с прошарени коси но това ни най малко може да попрече на любовта и неописуемото удоволствие от карането по безброините пътеки и пътечки над Енина. Още през далечната 1976-78 г. кои с Балканче с испилен цилиндър и перки в аспуха ;Рангелов-Енинския,не Митко;моя милост с Балкан250 сме изгорили стотици ботуши Зилов бензин.Много от младите съфорумци ще попитат защо пък ботуши защото това е една мярка-наи радостната която може да ти е измерена.Кои по това време беше чувал думата Офроод?Относно исказването на колегата Джартов че сме били ;пенсионери;,това може само да ни радва.Дано и вие един ден да станете пенсии но по старост на моторите.Дано и тогава да запалени като мен сега.Жоро тук искам да изкажа моето огромно БЛАГОДАРЯ,за неимоверните ти усилия и любов за популяризирането на ендурото в България.Незнам как и с цената на какво няма да стъпим на голямата динена кора която някои недобросъвесни колеги без да се замислят залагат.Умната колеги,да не стане така че един ден да си гледаме моторите в рамка,ще няма и кои да ги купи!!! Поздрави от мен s4f ;ФЪРА-ЕНИНА.
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X