Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стоят нещата с състезанията?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как стоят нещата с състезанията?

Аз съм от младите почитатели на ендуро,но с голямо желание навлизам в този бранш. та искам съвет от по-опитните по въпроса със състезанията! Моторът ми е стар DR600 ама съм му сменил всичко по двигателя и съм сигурен,че няма да ме остави някъде! Въпросът ми е дали си заслужава да ходя на такива мероприятия-новобранци като мене сигурно няма; с навигацията съм зле;нямам сервизна кола нито пък има кой да ме придружава и т.н. Но имам огромното желание за това-тренирам доколкото ми е възможно из западна Стара планина,минавам по възможно най-тежките трасета,старая се да е максимално бързо. За това лято имах големи планове,но понеже големите наводнения обхванаха и моят дом в Нови Искър не можах да ги осъществя. За цялото лято съм минал около 3000км а исках да са поне двойно> За идната година ако всичко е наред,мисля да се впусна в някое приключение,но искам някой да ме посъветва
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Уважаеми Евгени!
    Няма проблем да участвуваш в състезанията ни от тази година. Скоро ще излезе програма, регламент и календар и след като се информираш подробно можеш да се включиш спокойно.
    В Нови Искър имаме добър приятел, който е участвувал в кръгове и може да те информира за подробностите. Казва се Митко Митков - фармацевт по професия. Мисля, че аптеката му е в центъра. Потърси го!
    Успех!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Времето когато имах подобен мотор ми доставяше най голямият кеф на земята. Хора с подобен мотор са минавали целият маршрут от в. Ком до нос Емине. Добре е да си намери дружка, за да не си сам, сложи едни хубави таралежи и газ до дупка!

За състезанията е желателно да си с някоя дружка да си помагате ако се наложи, защото мотора ти е тежичък, а трасетата са направени да натоварят хора с нашите мотори и е възможно да се озориш сам. Иначе участвай за да трупаш опит, и се пази от момента в който си повярваш че си много добър, защото тогава идва голямото пребиване

Коментар

никога не съм мислил,че мога да карам перфектно или нещо подобно! Напротив винаги съм черпил инфо и опит от по-старите,но някои ме приемат с надсмешка. Такива хора карат по 80-100км по черен път,забият се в някоя кръчма,напият се и правят золуми!!! Да не говорим и че карат в такова състояние-не искам да обидя никой,но за мен тези хора са плиткоумни!!! Не стига ли смъртта дето се сее по пътищата,та предизвикват съдбата!!? Аз това го казвам от опит-едно 18 годишно приятелче издъхна пред очите ми и то защото бяхме решили да се правим на състезатели!!!!!!! Това ще ми е урок за цял живот-още сънувам този ден. Всички след тази трагедия мислеха че ще се откажа от мотора,дори аз самият,но явно любовта ми към двуколесните е огромна! Така че приемам на драго сърце всички съвети от по-опитните!!!!!!!!!!!!
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
          В Нови Искър имаме добър приятел, който е участвувал в кръгове и може да те информира за подробностите. Казва се Митко Митков - фармацевт по професия. Мисля, че аптеката му е в центъра. Потърси го!
          Успех!
          Жоре,уж си шампион по ендуро,а си зле с ориентацията
          Аз съм в Елин Пелин ,приятелю !
          "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
          MG Racing Team

Коментар

Я пак погледни крайното класиране...

Коментар

Е така де имах впредвид Е2....
              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
              MG Racing Team

Коментар

Сори, пичове!
                Нови Искър и Елин Пелин винаги ги бъркам по имена щот' съм тъп, ама ако кажете, мога да ви разведа по всички черни пътища около Нови Искър и няма да сбъркам Миналата година бръмчахме там.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Успех!
                  има и още един митко митков
                  него се надявам че го помниш къде живее
                  а има и един димитър димитров
                  живее не далеч от единия от митко митковците

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                    .....
                    а има и един димитър димитров
                    живее не далеч от единия от митко митковците

И да не помни, няма страшно - има ми GPS координатите на къщата
                    Мани ами и втория Митко Митков също е фармацевт

Евгени да прощава че разводнихме малко темата
                    Ако мислиш че всички дето участваха на тази годишния ендуро шампионат са някакви големи майстори карачи - заблуждаваш се. Аз поне се смятам за пълен аматьор. От състезанията обаче по-добра тренировка няма. Участвай за да се развиваш.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X