Колеги, задавайте своите въпроси в тази тема, за да няма обърквания !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тема за ВЪПРОСИ относно Рали "България"
Свий
X
-
До: Тема за ВЪПОСИ относно Рали "България"
KAK STE MOZHE DA POTRENIRAME S ROAD BOOK?
PROBLEM LI E AKO PROPUSNA PROLOGA PONEZHE SAM NA POCHIVKA I SE VRASTAM NA 03.05.2008---VECHERTA?
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеКолеги, задавайте своите въпроси в тази тема, за да няма обърквания !Последно редактирано от sashoahv; 14-04-08, 23:28.
-
Можем да направим един примерен роудбук, по който желаещите да потренират около града няколко дни преди това. За този тип състезание това не е забранено !
Дори имаме няколко пътни книги от предишни състезания, които можем да предоставим за тренировки още от понеделник.
Така че, който иска, да се обади и да заповяда ! Ще му обясним всичко на място.
Коментар
-
Ади ми се жалва:"...егати дискриминацията
...На Бухово само експерти, тук пък искат и книжки..."
Нема угодия на младежта в днешно време.
Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
До: Тема за ВЪПРОСИ относно Рали "България"
Регламента им е добър, решили са много лесно въпроса с "бръмченето" около и преди старта, а и има доста ценни неща, които нашите организатори биха могли да ползват
Конкретните ми въпроси засега са два:
В т. 5 и после в т.7 от регламента -"Данни за превозното средство" , означава ли, че само регистрирани машини могат да участват ?
В т.6 се визира собственика на машината ( според мен), нужно ли е изрично упълномощаване, когато не се води на името на състезателя ?
.
Коментар
-
Не, това е повече за тях, когато минават границата, За нас не важи !Първоначално публикуван от djipar69 Преглед на мнениеРегламента им е добър, решили са много лесно въпроса с "бръмченето" около и преди старта, а и има доста ценни неща, които нашите организатори биха могли да ползват
Конкретните ми въпроси засега са два:
В т. 5 и после в т.7 от регламента -"Данни за превозното средство" , означава ли, че само регистрирани машини могат да участват ?
В т.6 се визира собственика на машината ( според мен), нужно ли е изрично упълномощаване, когато не се води на името на състезателя ?
.
Коментар
-
Мики, регламента си е техен, съжалявам !Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнениеАди ми се жалва:"...егати дискриминацията
...На Бухово само експерти, тук пък искат и книжки..."
Нема угодия на младежта в днешно време.

... а в Бухово не е много за джуниъри.
Всъщност в Бухово всички мотори са в един кюп, така че може да се пусне малкият, ако желае. Само трябва онова "съгласие на родителите" !
Коментар
-
Нека djipar69 се заеме да отговори на този въпрос, че нямам сега под ръка холдер.Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеКакви са размерите на "картите" които се слагат в holdera?
Питам защото мисля да си го правя аз!
Всъщност той веднъж ми каза, но забравих !
Ако не той, аз утре ще ти дам отговора !
Коментар
-
Оптималния размер е 14 см., може и да е по-малко, но при този размер ролките си водят рулото най-добре ! Оказа се, че роудбука, който прави Вера за "Габрово Трофи" за джиповете пасва идеално за холдера ! Сега нарязвам страниците и ги свързвам, а в събота и неделя ще го тествам по трасето на "Габрово Трофи 2006"
Ето тук съм снимал цялото упражнение от Германия, а ако Жоро даде роудбука на руло ще е още по-лесно
Важно е при лепенето на страниците да се захващат добре една с друга, без да стърчат парчета тиксо или самата страница, защото води до усукване и скъсване на листа
Препоръчвам за лепене тиксо за хартия, защото ако е влажно и мокро изолирбанда( който е по снимките) се отлепя и става драма...
В някой от постовете бях написал, че холдера закупен от Близнаците е около 1000 лв., но съм сгрешил- Дакарския вариант, който е на снимката струва около 700 лв.
Важен момент е и къде се слага копчето за превъртане ( или ръчката за ръчните), защото е уязвима от клоните и паданията, особено при мотористите !
Коментар
-
Благодаря за информацията на djipar69 !
Обикновено навсякъде роудбука се дава на листове, защото може да иска някой да си го разгръща !
Пък и какво по-голямо удоволствие от това да си го лепиш сам !
Тодоре, не се притеснявай, тогава времето ще бъде хубаво и няма да ви измръзват пръстите като на саксонията !
Коментар
-
Току-що говорих с организатора на ралито за тези, които искат да карат без пролога направо от 4-ти май в навигацията.
Той каза, че това е възможно, но най-вероятно те ще получат като пасив най-слабото време от пролога + 2 минути, тъй като освен, че е за място, времето от пролога се прибавя към общото време на различните етапи.
Помолих да обсъдят отново този въпрос, като не вкарват времето на пролога в общото време, но получих отговор, че ще обсъдят всичко в комисия, тъй като до сега са нямали такъв случай !

Значи в най-лошия случай ще имате пасив от около 15 мин за навигацията !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар