Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Републикански шампионат "Хисар 08"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Републикански шампионат "Хисар 08"

Малко снимки и от мен ама не са много .Аз не съм много добър снимач.
    Прикачени файлове

Коментар

Снимки от един екстрем
      Прикачени файлове
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      RR Classic

Коментар

Благодарности на колегите от форума за снимките
        виждам и познати лица като Станислав от с.Яна и Ади-малкия и се чудя кога ли ще спрат да му викат "малкия", като всеки път се доказва
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

на мен чесно да ви кажа наи ми хареса как се прецтави Станислав

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
            Благодарности на колегите от форума за снимките
            виждам и познати лица като Станислав от с.Яна и Ади-малкия и се чудя кога ли ще спрат да му викат "малкия", като всеки път се доказва
            Това момче е голям боец,колега и в него има голям хъс.Дано да има желание и постоянство и е бъдещ шампоин.Аз съм възхитен от управлението му и мога да кажа че спокойно може да е в по горния клас-хоби.

Коментар

а видяхте ли пича с доминатора кво каране прави и какъв хъс има. ЕВАЛА С ТОЗИ КОРАБ, САМО РЕСПЕКТ
              crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                а видяхте ли пича с доминатора кво каране прави и какъв хъс има. ЕВАЛА С ТОЗИ КОРАБ, САМО РЕСПЕКТ
                Пича с доминатора се казва Станислав и се подвизава из форума !
                Наистина евала му на човека, като го гледах кара тоя баш "кораб" наистина му се накефих на макс !
                Между другото май смяната на предницата със такава от ЦР 500 май не беше лоша идея според мен доста му помогна !
                Ако някой има негови снимки или клипове как преминава препятствията много моля да ги качи или да се разберем нещо да ги даде аз да ги кача !
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                  Пича с доминатора се казва Станислав и се подвизава из форума !
                  Наистина евала му на човека, като го гледах кара тоя баш "кораб" наистина му се накефих на макс !
                  Между другото май смяната на предницата със такава от ЦР 500 май не беше лоша идея според мен доста му помогна !
                  Ако някой има негови снимки или клипове как преминава препятствията много моля да ги качи или да се разберем нещо да ги даде аз да ги кача !
                  тази смяна на предницата му изигра лош номер защото точно преди състезанието изпуна на макс,въпреки това се представи много добре!
                  [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Давайте снимков материал
                    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

снимки
                      Прикачени файлове

Коментар

Ето малко снимки от мен...снимах с телефон,и не са с кой знае какво качество..но стават ...имам и няколко клипчета но не ми дава да ги кача....
                        Прикачени файлове

Коментар

Ето и едно атв
                          Прикачени файлове
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          RR Classic

Коментар

още....
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Беше ама Хондите не могат да плуват.
                              Така си мислиш ТИ, къде беше днес да видиш дали не могат
                              Плуваше си без грешка, нека излезе класирането и тогава ще видиш кой може и кой не може да плува..

П.П. И пичове качвайте снимките цели или ги давайте на някой които може.
                              Е..ти ГЕЙмъра станах от кликане....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X