Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Догодина ще има ли отделни класове за моторите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Догодина ще има ли отделни класове за моторите?

Имам един друг въпрос:
    Догодина ще има ли отделни класове за моторите Защото според мен не може да се сравни един wr или crf с моторите от 90-те години.Или поне ще се делят ли на кубици
    Питам защото според мен има много млади и перспективни момчета които не могат да си позволят по-нови мотори А при сегашното положение са абонирани за по-задните места в класирането.
    Не казвам че на хора с възможности трябва да се забрани да карат нови машинки

Markan, ако състезанието се гласува да стане сингъл при всички случаи ще има разделяне в класове, но по години на производство няма как да го направим Който разбере, че малко още му трябва, ще трябва да си вземе по-нов мотор, няма как.
    И не се притеснявай, мисля че не си обидил никого. Тук е форум за свободни мнения и препоръки.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Бе пак казвам, що не го направите като в "Дакар" - генерално класиране и после по категории. Так ще има много повече доволни!

Примерно
      1-ви Гошо
      2-ри Тошо
      17-ти Пешо
      18- Мишо

Клас 450 куб (или еди кво си)
      1- ви Пешо

Това е.

Коментар

Аз това от кога го разправям...
        К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
          Аз това от кога го разправям...
          Калине, всичко с времето си...

Догодина най вероятно ще е сингъл на състезанията с по няколко обиколки и късо(20-30км) трасе. Ще има и класове.

Коментар

Къде ми е БСП човечето дето си вдига палеца
            С този пост "the doubles" си отидоха в историята
            -------------

Коментар

аз съм може би един от най против двойките но ако има състезание предвидено 90км и из разни гори пак може да се използва според мен
              практиката с двойките но не и масово на всяко състезание
              а по скоро като прецедент само на някое ако реши организатора с гълъбин го обсъждахме и стигнахме до този извод
              но като за кръгове от шампа трябва да се знае точно по коя схема ще са
              а това дето писах е по скоро за нещо извънредно ако има

Коментар

Прав си Митков! Все едно и също омръзва, дори и хубавата жена , а камо ли да ти се заредят 9 кръга едно и също, така че, хубаво е да има и отборни, но на трудни трасета, дето се изисква взаимопомощ
                Отивайки към Тополовград за състезанието мярнах насипаната пръст от откритите рудници "Трояново" и веднага ми хрумна една мисъл ...
                Познайте каква
                -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                  ........Отивайки към Тополовград за състезанието мярнах насипаната пръст от откритите рудници "Трояново" и веднага ми хрумна една мисъл ...
                  Познайте каква
                  Маааалииии! Там на какви изпитания могат да бъдат подложени човек и машина (мотор) Само трябва да се провери терена дали и обществен или се охранява. Щото знам че мангалите ходеха да търсят там железа и ги гонеха с изстрели
                  2010 CRF 250 R

Коментар

ЛЕЛЕ ПИЧОВЕ И АЗ МНОГО СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ ТАМ ТЕРЕНИТЕ
                    МНОГО ЯКО МОЖЕ ДА СТАНЕ И ИМА И ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА ДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА МРЪНКА

Коментар

Много много не си правете сметки относно колко състезания ще са за догодина, защото догодина ще има стриктен контрол за дизаина на трасето, контролите, платено времеизмерване и т.н.т., което ще изисква много труд от наша страна (някой клалифициран ще ходи да проверява трасето) както и повече разходи за организаторите. Състезанията ще са по-малко от тази година, но по-качествени!

Коментар

Първоначално публикуван от sabin
                        Състезанията ще са по-малко от тази година, но по-качествени!
                        Точно де, ще допълним дупките с други като това, за което говорим.
                        -------------

Коментар

Мисля че няма проблем да има и състезания и по двойки и сингъли, това може да се прецени от организатора на съответното състезание стига всяко да отговаря на общия правилник който ще се приеме, т.е наказания,точкуване и т.н.Не е проблем също да съществуват и специфични правила за отделните състезание съобразени със тяхната специфичност,стига да не противоречат на общите.
                          А всяко състезание да носи съответен брой точки валидни за генералното класиране

Все пак красотата на ендурото е в разнообразието
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

А бре хора :x Двойки може да има само по желание!!Инъче нито класове може да има нито състезание като хората.Какви ги мислите и какво не ви харесва варианта по двойки да карат само тези които искат?Аз честно казано ИЗОБЩО не мога да разбера от къде ги измислихте тези двойки?!!Как в кръг от сингъл шампионата ще стане задължително да си двойка с някого????

Калине, всичко с времето си...

Догодина най вероятно ще е сингъл на състезанията с по няколко обиколки и късо(20-30км) трасе. Ще има и класове.
                            Аз говорех за това,да има генерално класиране сборно от 3те класа.На izo4x4 отговорих...
                            К. Кулев

Коментар

между другото веднъж като си говорехме гълъбин предложи нещо което много ми допадна а и доколкото знам в рали шампионатите се прилага
                              та идеята е ако има такива допълнителни извънредни кръгове а то такива бива да има пак да се точкуват но например да се вземат точките на половина или нещо такова
                              на европеиския рали шампионат са с коефициент се изчисляват май но ние да не е толкоз сложно може да го измислим просто да се точкува по некъв друг начин с по малко точки
                              хем така ще има и на такива състезания участници хем който иска ще може да навакса малко точки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X