Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В Шумен по двойки или соло???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В Шумен по двойки или соло???

като караш сингъл 90-100% от вниманието и концентрацията ти е върху трасето Idea и реагираш бързо
    а иначе или бързаш да стигнеш партньора или го чакаш като през ЦЯЛОТО ВРЕМЕ около 50-до 70 80% от вниманието ти е върху това къде е патньора ти и какво прави а не да си гледаш пътя
    От догодина сигурно ще е сингъл.
    Още първото състезание в Стара Загора ще го направим така.
    Зашто тогава на Шумен не караме по еденички
    Доста от участниците във форума и шампионата са на мнение,че да се кара сингъл е по-добрия вариант.Има възможност Шуменското състезание да бъде поединично ПРИ ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ!!!Нека всеки да каже своето мнение,ако трябва дори да гласуваме за това дали да продължим и завършим по старата схема или да пробваме поединично.

Аз давам своя глас за сингъла!Мисля,че това е добър момент за изпробване на "новата" схема преди старта на следващия шампионат,който би трябвало да е на по-добро равнище като организация и т.н.Според мен това няма да обърка класирането и няма да ощети никого.Да се отиграе и оттренира още един вариант в пробната година е много по-добре отколкото догодина всичко да започне отново пробно!
    3
    Поединично
    33.33%
    1
    По двийки
    66.67%
    2
    К. Кулев

няма да са съгласни калине....

питах ги вече

Коментар

Калине аз съм твърдо за сингъл. Другите състезатели от Хасково съшто за това да се кара по-еденички.Моля да не забравяме и Митко Борисов който съшто е на това мнение.

Коментар

Сега е момента всеки да гласува и с това да покаже какво предпочита сингъл или двойки Митков а ти съгласен ли си

Коментар

ми айде гласувайте
          аз гласувах

Коментар

И ас гласувах само че другите няма как да гласуват понеже неса регистрирани във Форума.И по този начин се губят оште 3 гласа ЗА това да сме сингъл

Коментар

Колеги, старозагорските 5 отбора гласуват шампионатаът да завърши, както е почнал, а от догодина с нетърпение чакат да стане сингъл
              Съжалявам за привържениците на солото, но аз казах, за сезон 2006 и аз съм сред сингълистите!
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X