Обява

Свий
Няма добавени обяви.

7 кръг на ендуро шампионата - Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Петър Манолев
    Ако има "Фенер" ще има шоу.Аз само ще се мотая с мотора и ще снимам (живот и здраве)
    Няма да има никакво шоу, Boy! Ти де не ги мислиш твзи, които карат в шампионата за хванати от гората Всеки ще го изкачи този фенер без проблем. Така, че си търси по-атрактивно място за снимки и да ги пуснеш в форума, че от Узана уж много щракаха, а само София пусна!
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

бе те сопотчани все си мислят че "от фенеро по големо нема"
      вярно фенера понякога може да скрои номер на някой дето за пръв път го вижда ама в досегашните кръгове дето минаха имаше къде къде по сложни участъци от фенера
      на бухово например имах чуство че 100 тина пъти се качих на фенера и слязох и то провирайки се през дървета и камъни
      недейте така бе момчета и другаде има трудни терени
      то и на стара загора имаше едни качвания и слизания по камънаци
      и на хасково имаше и на бистрица пък беше комбинирано с кал и реки
      верно фенера е интересен щот кат се качиш горе се отваря супер гледка
      а и по него има една здрава хлъзгава трева която всъщтност затруднява придвижването повече от колкото наклона
      ми хората на ерзберг пък ако видите през кви баири минаха
      докато бяхме там фенера ми се стори че е някво хълмче
      има терени в сравнение с които е направо магистрала
      между другото на последното състезание в габрово тая ски писта ми се стори на места по стръмна от фенеро
      жоре ти как мислиш
      а и фенера ако са гадни метеорологичните условия е трудничък
      веднъж успяхме само двама трима да се качим
      от средата на горе беше заледен и духаше ураганен вятър
      а по отдолу беше и мъгливо
      но сега едва ли ще е чакщ така
      освен ако не се исипе някой дъжд
      тогава майтапите ще са по цялото трасе не само на фенера

Коментар

Аз му казах вече. Ако е мокро, преди да стигнеш фенера има едно качване през гората, то е по-опасно, че калта там е много хлъзгава, а има и листа посипани отгоре. Виж там ако завали ще стане весело
        -------------

Коментар

Men misylta mi beshe che ako e kalpavo vremeto shte sazdava problemi na uchastnicite... (izvinqvam se za kirilicata, ama pisha ot zala)

Коментар

Абе че шоо ще има това е сигурно.Ако не по трасето то вечерта със сигурност ще има диви изпълнения

Коментар

Здравейте пичове.
              Вчера бях в Средна гора и срещнах Радо, Журито и други момчета от Сопот, от които разбрах за предстоящото състезание. Разбирам, че ентусиазма около това състезание е много голям и със сигурност ще стане яка гонка. Разбрах, че наградният фонд е над 2000 лева, което ме накара да се замисля дали и аз да не участвам. Само липсата на подходящ кон ме спира да се пусна в дебрите на Средна гора. С кон или без кон ще се видим на старта в Събота. Успех на всички участници.

Коментар

Здравейте приятели.
                не съм видял нищо за АТВ-та относно карането в Сопот.
                ще има ли трасето или само мотори ще си карате?

ако всичко е наред ще се видим скоро.
                чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

със сигурност знам от организаторите че щте има АТВ та в сопот
                  така че стягайте се
                  атв тата обаче щтели да се движат по малко по друг маршрут
                  както и в всички предишни състезания де

Коментар

ок!
                    за малко щах да се изненадам неприятно
                    че няма да ми се налага да ходя...
                    чем лучше джип,тем дальше до деревни за трактором бежать!!!

Коментар

хе хеее току щто научих от организаторите че тоя път проблем с горски ловци дървосекачи и т.н. просто няма шанс да има
                      шефът на горското е излезнал разумен и сериозен мъж какъвто и трябва да е всеки шеф на горско де
                      та човека направо е ЗАБРАНИЛ ловуване ,сеч и т.н по време на състезанието както и пипане на маркери
                      полицията същто е предупредена и щте бъдат отцепени пътищтата та да няма шанс за изненади
                      абе въобщте кво ви разправям че в тоя край властите и общтественото мнение е съвсем положително настроено

освен това е осигурен награден фонд

има и друго организаторите се чудеха дали да не пуснат местните момчета да карат в отделен клас за да не вземат точки и по този начин да разбъркват класирането до момента
                      ТОВА ОБАЧЕ Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО СПОРЕД МЕН
                      Всеки който участва и постигне резултат до 15 то място си е заслужил точките
                      във всички състезания до сега винаги и местните са участвали
                      и както виждаме там където маркировката бе добра нямаше особенно значение кой е местен и кой не
                      организаторите ме увериха че е направена перфектна маркировка като на места била тройна та дори и някоя табела да изчезне да няма проблем
                      Искам да напомня на всички че тази местност и без това е позната на всички ендураджии в страната покрай откриването което всяка година се провежда там и събира хора от цялата страна
                      Дори смея да твърдя че много от местните момчета познават по малко района от колкото някои по запалени ендуристи от по далечни места
                      така че такива дескриминации са недопустими
                      нека всеки си кара по трасето да си събира контролите и който е по бърз да заеме по предно място
                      но всеки да има право да се пробва
                      шампионата е на "българия по ендуро" а сопотския край със сигурност се намира в българия да не говорим че е бил и е средищте на българщтината
                      вижте от къде са левски вазов и т.н и т.н.

та затова само искам да помоля организаторите така да разпределят контролите че по възможност да се намали до минимум възможността някой да съкращтава от някъде
                      освен това искам да помоля всеки който се бори за по предно класиране и разполага с гпс да го носи включен с себе си за да не може после никой да претендира че е съкратил от някъде
                      аз лично имам и щте го нося
                      организаторите пък искам да помоля ощте нещто
                      да не се поддават на провокации след състезанието ако някой им мърмори че не е доволен от класирането така или иначе все някой няма да е доволен но щтом има контролите и всичко е точно никой не може да твърди че играта е била не честна
                      айде чао пожелавам на всички приятен уикенд тази седмица край сопот

Коментар

И аз съм съгласен да участвуват и се класират и местните пичове, само да не стане Закриване на сезона и по трасето в един момент да има 200 мотора. Нека поне се подберат по-добрите.
                        -------------

Коментар

момчета живи и здрави на Сопот.Аз няма да мога да дойда поради здравословни причини но пожелавам на всички едно безаварийно състезание и никакви травми.
                          Дано да оздравея и да мога на следващото състезание да доида за да ви създам малко ядове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X