Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разисквания около балканското по ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Балкански Ендуро Шампионат 2007

A-a, при нас всичко ще е регламентирано.
    Нашите чичковци ще са преоблечени като клошари и няма как да ги сбъркаш. Значи:
    - при обикновен клошар билета е 5 лв.
    - при клошар с костюм е 7 лв.
    - клошар с фрак и цилиндър, положен на земята пред него - 100 лв.

Ако не видиш такива, значи е ВХОД СВОБОДЕН !

Всъщност трябва да решим дали не се излагаме с тия по 5 и 10 лева ?!

Коментар

aми като се замисли човек тука в тая държава все сме на кестерме ако има платен вход туко виж дошли повече хора щото като е безплатно и радоста от сеира е по малко а иначе си казваме ,,ей 5 лева дадох ама оня как се преби а бе мани мани заслужаваше си'' и радоста на човека е по голяма а и ще има и такива да се промъкнат да не плащат на тех кефа ще е още по голям
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За последните си прав на 102 % !

Коментар

До: Разисквания около балканското по ендуро

Еее сега, човек пък да не смее да попита! Ми не съм ходил до сега да гледам ендуро на живо и затова не знам какъв е реда! И на мотокрос не бях ходил до това лято! На Ридо ми беше сефтето!
          Значи да навличам фрака и цилиндъра и да идвам, ако съм разбрал правилно ! Ама ще видим по напред чичкото началник какво ще каже, че понякога в събота и неделя работя !
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
            ...Ама ще видим по напред чичкото началник какво ще каже, че понякога в събота и неделя работя !
            Ами вземи и него

Точки от този кръг ще има ли и ще се вземат ли в предвид в крайното класиране

Коментар

Охооо очертава се състезание м/у консервативни състезатели фенове на маркерите и "техничарчета" фенове на ГПСа
              ..едва ли..който не го кефят гпс и те вече така или иначе е решил да не участва този сезон
              едва ли заради едно състезание някой би променил решението си..поне от хората които аз познавам..и не долюбват гпс ите никой не е казал че ще ходи
              -по скоро това е добре за да са равнопоставени чужденците защото не са свикнали по тази система
              иначе предполагам че ще стане хубаво състезание сигурен съм че от бестрайд много са се постарали
              пожелавам успех на всички участници
              дано има и повече чужденци за да стане още по интересно
              ..някой има ли вече идея от къде ще дойдат участници..за румънците вече знаем..а гърци ще идват ли

Коментар

Изпратени са покани до всички околни ендуро федерации и клубове. Това, което аз разбрах е, че румънците са възхитени от регламента?!?! Надявам се да дойдат и да се възхитят и от състезанието, но знам ли ги... Митове и легенди се носят за българското ендуро след Стара Загора ! Да не сте ги изплашили хората?

Коментар

не зная за другите..но в гърция бяхме скоро на състезание..имат състезатели които са на много много над нашето ниво ..не зная дали ще дойдат тук обаче..бях им споменавал..но не проявиха някакво особенно желание ..те са много странни птици ..карат си само там и не им се мърда на никъде ..но пък у дома и стените помагат

Коментар

Митков, ти си гледал някакъв странен мотокрос в Гърция
                    Бучака съжалява, че не се е пуснал на т.н."ендуро", защото е щял да ги бие.

Хайде, да не разводняваме темата с глупости повече !
                    Който иска, да дойде и да покаже.
                    Догодина ние ще отидем поне на Романяк-а !

Коментар

Бучака съжалява, че не се е пуснал на т.н."ендуро", защото е щял да ги бие.
                      ..а бе..ако се беше пуснал щеше да стане ясно..
                      от "щял" до бил ..има разлика
                      -така си мисли щото този който стана първи на ендурото участваше и в кроса и бе с почти като времето на бучака-малко по бързо..ендурото теста обаче бе 45 минути а кроса 15-20 а онез не свалиха темпото през цялото време..а и нивото на бучака..спрямо средното ниво на състезателите ни по ендуро... ..

но тези коментари наистина нямат много смисъл..едва ли ще дойдат много от добрите гърци..при тях има много състезания с големи наградни фондове и те май..там си наблягат ..наистина това е за първи път кръг по ендуро балкански..много е интересно от къде и кои ще дойдат ..затова и попитах..дали има някакви предварителни заявки

Коментар

Засега всички комшии се ослушват ...
                        Ще стане ясно скоро, ама ние поне, благодарение на експедитивността на Теди, пуснахме програмата и регламента рано, а не като румънците 2 часа преди състезанието и пак не беше ясно дали ще е два или четири дни

Коментар

Вторият ден на мото-крос пистата ли ще бъде състезанието?

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                            Вторият ден на мото-крос пистата ли ще бъде състезанието?
                            Не! Пролога е 1-ви ден,а 2-ри е навигацията
                            offroad фен
                            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

За тези, които са си извадили медицинско в началото на годината: То важи за целия сезон и няма значение дали са с постоянен или временен лиценз
                              Въпреки всичко, тези които са с временен лиценз са длъжни да го покажат при записването !

За деца и юноши, ненавършили 18 години:
                              За всеки кръг трябва нотариално заверена декларация от родителите, че са съгласни тяхното дете да си счупи главата по време на състезание, ако така се наложи !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                                не зная за другите..но в гърция бяхме скоро на състезание..имат състезатели които са на много много над нашето ниво ..не зная дали ще дойдат тук обаче..бях им споменавал..но не проявиха някакво особенно желание ..те са много странни птици ..карат си само там и не им се мърда на никъде ..но пък у дома и стените помагат
                                Защото си викат "Ако отидем в България тия сигурно ще ни прецакат както ние прецакваме всички Българи на състезанията, та може и да ни набият даже - я по добре да си седим дома, където сме най великите"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X