Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета за ендуро състезанието в Смолян

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Анкета за ендуро състезанието в Смолян

Нека всеки от форума си каже мнението чрез анкетата и след като вземем мнението на останалите, ще обобщим резултата!
    ВАЖНО: Да гласуват само участници в ендурошампионата
    3
    Да
    66.67%
    2
    Не
    33.33%
    1
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Жоро, виж какво става със засичането на трасетата.Ако не се засичат какъв е проблема и защо да не се зачита състезанието?
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Гълъбине, там където ще се засичат мотори и джипове щяло да бъде само на контролите, тъй като хората били малко. Иначе трасетата ще бъдат отделни!
      Големият проблем май се оказват по-бързите пътища и 140-те километра, но на 70-я километър хората са осигурили бензин! Не знам защо е тази негативна нагласа , нали казахме,че условията ще са еднакви за всички
      Така или иначе състезание ще стане, въпросът е дали да се включи в шампионата, но смятам, че мненията да се точкува ще надделеят, тъй като останалите с които съм разговарял им се кара и желаят състезанието да влезе във веригата.
      -------------

Коментар

ТОВА СЪСТЕЗАНИЕ НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА БЕЗОПАСТНОСТ. АКО НЯКОЙ ГО БЛЪСНЕ ДЖИП И УМРЕ ДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО ВИ ГОВОРЯ ТОГАВА

Коментар

Е нали няма да се засичат трасетата?
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Освен това вместо само да си приказваме дай да се обадим на Йоско, той знае най-добре.Аз лично мисля да карам ако всичко е наред.И не виждам причина да не се зачита състезанието
            offroad фен
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Бих искал да се зачита. Аз направих страшни компромиси с бизнес програмата си за да мога да участвам в Смолян. Това състезание ще ми излезе през Акраповича след това. Жоро каза че щяло да се зачита за шампионата. За това че ще има и джипове не се притеснявам толкова няма да е за първи път. В Хасково някой не помня точно кой каза че тези състезания били за мъже както са Берлин-Бреслау, Париж-Дакар, Баха-1000 При нас поне камиони няма

БИХ ЖЕЛАЛ СЪСТЕЗАНИЕТО В СМОЛЯН ДА СЕ ЗАЧИТА НО ИМА МНОГО ПО НАЧЕТЕНИ МОТОРДЖЙИ ТЕ ДА КАЖАТ

Коментар

И понеже никъде не виждам регламент и начин на провеждане предлагам

Краси да не сменя пиньоните

София понеже е за купона да си носи на състезанието спортния черен дроб и торбата с женски хитрини

Жоро понеже много му се кара да дойде до София по черно и да каже дали ще се зачита СМОЛЯН

Гълабин да си вземе един джиип и да иде да ги бйи

Събин да стане мото катаджия

Аз ще продам мотора и ще се запиша в кръжока по математика

А другите абе другите да .........................................................

Това ми прилича на организациите от едно време така тези спортове няма да ги бъде

Коментар

Пичове, не се палете толкова! Всичко ще се изясни като вземем мнението на останалите участници в шампионата, а това ще стане и ви уверявам, че ще го направя безпристрастно и което мнение преобладава, така ще го решим! Като се върна от Стара Планина на 15-ти ще имам окончателното мнение и на останалите. С класиране или без, аз ще карам в Смолян!
                  Докато ме няма можете да говорите с Йоско на тел: 0888708408
                  Обадете му се, няма да ви коства дори колкото един КТМ
                  Специални поздрави към Близнака !
                  -------------

Коментар

Относно регламента:

http://offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=1129
                    offroad фен
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Oсвен че има некви нови видове МПС друго за мероприатието не разбрах как ще става ориентирането през колко време ще се пускат индур и АЗТ и тн и тн

Коментар

Това на място ще го решим!
                        offroad фен
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

смея се на маитапите на близнака не на тебе гълабине
                          добре де нали се уговорихме че ако е в неделя докато джипките правят траяла ще е безопасно и всички ще са съгласни
                          питаите организаторите може ли да стане и тва е
                          Ако трябва не 20 а 30 лв да е таксата да се плати на хора за контроли в неделя но да е безопасно и както си трябва

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov

смея се на маитапите на близнака не на тебе гълабине
                            добре де нали се уговорихме че ако е в неделя докато джипките правят траяла ще е безопасно и всички ще са съгласни
                            питаите организаторите може ли да стане и тва е
                            Ако трябва не 20 а 30 лв да е таксата да се плати на хора за контроли в неделя но да е безопасно и както си трябва
                            Проблема е че състезанието си е джипово а нас ни искат само за разнообразие или пълнеж както обича да се изразяват някой. Именно затова не виждам какво обсъждате толкова, който ми се кара да кара, но про обсъждане на организацията на шампионата НИКОЙ не се е съгласявал да се организират състезания със засичащи се трасета, пък камоли със джипове при положение че всички ще се състезават за време. А за тези дето съм засегнал с мъжките неща, явно не се чустват такива, щом са се засегнали...т.е. приели са го лично

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                              И понеже никъде не виждам регламент и начин на провеждане предлагам

Краси да не сменя пиньоните

София понеже е за купона да си носи на състезанието спортния черен дроб и торбата с женски хитрини

Жоро понеже много му се кара да дойде до София по черно и да каже дали ще се зачита СМОЛЯН

Гълабин да си вземе един джиип и да иде да ги бйи

Събин да стане мото катаджия

Аз ще продам мотора и ще се запиша в кръжока по математика

А другите абе другите да .........................................................

Това ми прилича на организациите от едно време така тези спортове няма да ги бъде
                              Тай като втори път обращате внимание че никой не е написъл регламен и аз втори път ще ви кажа: Ами напишете де!

Аз за съжаление нямам време за това. А отностно сигурността правите си майтап с неща които са доста сериозни. Ако организаторите найстина са направили ТОЛКОВА МНОГО, защо не направят още малко и да разменят дните за ендурото и всичко ще е наред??? Явно толкова им пука за нас....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X