Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сакар 2007 - ИНФО !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сакар 2007 - ИНФО !

Единствено Жоро съжали за катастровфата на учсатник в хобитo(Стара Загора N269). Бих запитал управата не намира ли вина за тази вина? За която и mitkov говори "и както казваше събин да няма предпоставки за възникване на проблеми..какви са тия ръгания през гората и храстите по гпс ..какви са тия грешни тракове..и резки немаркирани отклонения." според мен довели до челен сбъсък. Сега може да кажете, че само плюя, но човека си го е приживял това челно виждане на нещата, аз само ги коментирам... вие ми кажете !?!
    http://www.irlandetza.com
    Forever is our today
    http://www.lre-bulgaria.org
    мотора на аватара е на Gorgio

Коментар

Едно си баба знае, едно си бае
      Писна ми да се занимавам с твоите глупости дето ги пишеш от аптеката, докато хората карат из храстите
      Като се съберем другия път на общото събрание, защити си доводите пред всички, после стани трасекоординатор, после ходи да поставяш маркери по трасетата, после да ги събираш и аз нямам нищо против да се друсам по полянките, както казваше близнака.
      Нима не изпита гордост от това, че Пламен Кунев победи именити чужденци ?! Аз бях много горд и никога няма да забравя този момент !

А този Правилник не е измислен от мен или от филанкишята. Той е създаден от болшинството и аз като представител на това болшинство го защитавам, което мисля за много редно ! Ако болшинството избере други правила, аз пак ще ги защитавам, дори и да съм на друго мнение

И не ми говори за тракове, а влез в австрийските сайтове и форуми и виж каво пише там за траковете в Стара Загора ! Винаги може да има по-лошо покритие на някои места, но то не е фатално ! В ендурото се иска и да мислиш

... а Ред Бул Романяк е в календара на румънския шампионат. Я го отвори да видиш !!!
      Така или иначе кръгът "Crazy job" ще го представим догодина във Виена, защото имаме покана и това за нас е постижение и чест. То е постижение за българското ендуро въобще. Защото в нашия клуб, когато искаме да се друсаме по полянките си вземаме едно агне и го правим, както трябва, а когато се занимаваме със сериозни неща, пак ги правим

И накрая мисля, че културните и възпитани хора не подклаждат постоянно дразги и интриги, а ако имат нещо да кажат, го казват на място, когато му дойде времето, за което време споменах малко по-горе !
      Така че се замисли над тия мои последни думи

Коментар

Пуснах post преди Жоро и още не ми е обявебен, ако това ви е оношението към новите членове, моля зоповядаяте, това ли е форума, може, искам, ще се видим. офф роуд.
        Forever is our today

Коментар

Въпреки острият ми пост, ти си с тоягата в ръката. ти командваш. ние сне следващите експерти там сме Дано поста ми стигне бял всят, че като нов член трябва да се чака 3-4 дена. опровергайте ме?
          Forever is our today

Коментар

Irishman, ти май ще излезеш ирландец в края на краищата ?!
            Я си подреди малко думичките в главата, че трудно схващам смисъла.
            Разбрах, че ще се състезаваш от следващата година в експерт класа. Браво !
            И да знаеш, пак ще има ръгане из храстите, пак ще има големи камъни, дълбока кал, ще има също безброй падания и какво ли не още, но щом си слагаш главата в торбата, ще трябва да свикнеш с това. Ендурото е непредвидимо, мой човек и ако мислиш, че ще те пазим персонално освен в рамките на общите мерки в Правилника, по-добре си избери друг спорт.
            Ако пък наистина си го решил, ще ми бъде драго, заповядай от сезон 2008.

Коментар

Еи, шампионата е за корави хора не за манекени! Нали точно това го прави привлекателен че всеки път е различен. Интересното е че нито една жена или джуниор не се оплаква, а и те карат по горе долу същите трасета. Незнам какво все се оплакват някои!? И на мен не ми харесва че джантите са ми криви и гумите са ми в тръни и протекторите на мотора са изкривени до максимум ама няма как нали е ендуро. Не е на писта или на полянка. На Тополовград имаше места на които нямаше логика да се минава с ATV!? но точно това беше интересното-много по различно от другите кръгове.

Коментар

Ей,Митков ти си бил много досадно нещо.Хубаво ,че Пламен Йоцов даде две агнета на клуба да те изключим.Ти хем не кара в Тополовград, хем си недоволен. Как разбра ,че тръните са кофти бе.На всички участници им хареса , на тебе не.Що не вземеш да организираш ти едно състезание като си такъв голям майстор , пък тогава прочети какво ще кажат хората за теб.
                Последно редактирано от VE LA; 18-09-07, 13:32.

Коментар

..янчо ..щом ти си доволен..аз вече ще спя спокойно
                  ..тоя мач с храстите..няма кво да идвам... гледал съм го дет се вика..че и живея и от 30 години в най "храстовия"регион на страната
                  ..не знаех обаче че ти си толкоз мазохист ..ама -вече знам кво щи подаря за рожденния ден..няма да е храст..храста твърдо си е за хаджиев ..за тебе ще е москвич 412..да ходиш с него на офроуд ..кви са тия джипове..лимузини...ааа лигавщини.. с московеца е много по хард.."асъл" офроуд дет се вика

ПП .сори за офтопика..ама тя темата и без тва тръгна на към майтапи ..за сериозните неща..справка -по горните мнения

Коментар

Ей,Митков освен да слагаш човечета с многоточие, какво друго направи за този спорт.
                    Колко километра навъртя за да съществува този спорт С какво ТИ помогна , че сега започна да оправяш и джиповите. Как не ти писна да мърмориш като обран поп.
                    ПИША ТОВА СЪОБЩЕНИЕ В ПОДКРЕПА НА ЖОРО ХАДЖИЕВ И ТОЙ Е ЧОВЕК И ТОЙ СИ ИМА КОСУРИ /примами Денка да отиде в "Луда работа"/ ,НО АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА СИ КАРАМЕ ПАК ИЗ "храсчетата" КАТО ТЕБЕ,НО САМИ.
                    И АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ТИ НЯМАШЕ ДА ИМА ЗА КАКВО ДА ПИШЕШ В МОМЕНТА.ИМАЙ МАЛКО УВАЖЕНИЕ ДОРИ САМО ЗАРАДИ ТОВА.

Коментар

..нищо не съм казал за никакви джипове..нито пък имам право да казвам и въобще от джипове нищо не разбирам

..нито пък съм казал нещо неуважително към някого

кого не уважавам-ЖОРО ли -глупости това че обсъждаме нещо неуважение ли значи или че се шегуваме с янчо-го тълкуваш че се меся в джиповете

..щом така го разбирате нищо няма да казвам..във форума вече-или хубаво или нищо

Коментар

нека някой модератор да заключи темата..състезанието е минало..темата е изчерпана
                        Последно редактирано от mitkov; 18-09-07, 15:31.

Коментар

Здравеите на всички!
                          май започвате да ставате крайни и това мисля че е кофти.Аз пък искам да подкрепя Митков и ще ви кажа защо.Той има повече участия от много от вас и добре е схванал идеята дето Жоро каза- мисля че и за вас ще има малко тръни.
                          Лично аз реших този кръг да участвам за първи път.Исках да съм в хоби клас за да карам за удоволствие.Оказа се че всички сме на едно трасе 110 или 120 км.
                          Добре ,примирих се макар да са ми множко.В едно описание на състезанието пишеше че на едната контрола ще може да се зареди гориво,това беше така.Там ще има от организаторите по бутилка вода за всеки,и по 30 мин почивка.Уви останах жаден и без почивка!!!.За почивката как да е но след като е писано че ще има вода сметнах че няма нужда да си нося.
                          Аз лично мисля че в тръните няма нищо което да направи състезанието по стойностно.най много като мен ,някой да се скъса екип за 500 лв.за някои може да е нищо но за мен е месец работа.
                          Карах заедно с Боби защото нямах gps.на него искам да му благодаря че ме прие да караме заедно. По едно време го изпуснах защото хил клайминга не е най- силната страна на 2т машината с която бях.Не казвам лоша дума за никого ,състезанието бе добро,ако може за в бъдеще да няма тръни и шубраци в които да се влиза като "диво прасе в царевица" ще е просто перфектно!

Коментар

Ники, май френд, чел си някъде другаде и най-вероятно инфото за старозагоското състезание, чийто етапи бяха над 160 км. Този кръг си беше нормален т.е. до 120км. Ендуро значи издържливост и не се полага почивка за такава малка дистанция.
                            Отделно ти твърде рано изпусна водача си с GPS-а Борко и затова така си се врял по тръните. Я го виж Борко колко добре изглеждаше след финала, но явно се е ориентирал точно по трасето ?! Най често вренето из тръни и храсти се дължи на превъзбуда от това, че някой те настига, бръмчи зад гърба ти и ти бързайки да му се измъкнеш правиш грешка след грешка.
                            Така е, истинското ендуро си е вид мазохизъм. Има от всичко по много. Има хилклайбминг, има даунхил, черен път за даване на газ, тесни пътечки с трудна навигация, спускане по каменни склонове, качване по камъни, врене из храсти и какви ли не гадости. И всичко това се повтаря през различни интервали от време. Когато това се получи, значи трасето е било ОК и всеки ще го помни дълго, а и състезателят по този начин напредва, преодолявайки различни препятствия и терени.
                            Както много пъти сме казвали, в ендурото трябват много качества, а не само ръчка. Тук трябва да мислиш бързо и комбинативно, за да си добър и да си спестиш трудните ситуации.
                            Малко хора знаят, че при правенето на трасето съм изрязал стотици храсти и тръни и съм извадил още толкова от различни места по тялото си. Отделно паднах от едни скали от три метра височина на гръб, та сега куцам, ама не се оплаквам, защото знам, че ще се оправя и пак наново. Човек трябва да търси предизвикателствата.
                            Съжалявам за екипа, но така е първия път в състезание !
                            Все пак чест ти прави, че завърши състезанието без GPS, само по миризмата !
                            Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от psuxo Преглед на мнение
                              И ако може само да попитам Краси Грудев дали ще пресъства защото сам му голям фен и сяка седмица не пропускам ринг тв за да го видя и нека най-добрият да победи
                              И аз съм му фен.
                              Голем пич е

Коментар

Краси, блазе ти, как се уреждаш с тия фенове бе ?!

... при мен само фенки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X