Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сакар 2007 - ИНФО !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сакар 2007 - ИНФО !

Здравеите аз сам от Тополовград и се интересувам в сьбота от каде ще тръгвате и от каде ше минава трасето. Аз съм моного запален по мотори и още повече по АТВ. Ако може да ми обясноте от каде ще е трасето ще сам ви много благодарен и ще ви чакам в събота !!!!!!! и това кадето го писахте по горе че няма да има хора няма да е така просто ще е фул !!! цяла година ви чакаме и дано другата година пак да ИМА.

Коментар

Янчо, за никакъв Х.. не ставаш !
      Нали обеща да пием по една ракия (много малка) тази вечер и да слушаме Азис бе ?! Направо съм възмутен !

ATV "Експерт" и "Хоби" ще карат по един трак Трасето е лесно, а е време и хобитата малко да се поизпотят, стига с тия разходки !

Моторите също ще са по едно и също трасе. Всичко се минава без проблем, така че няма да ви кършим хатъра и да ви делим, я !

В неделя ще е затвореното трасе. Ще има трупи и естествени неравности.
      И се постарайте да попадате малко в неделя, че местната полиция е разочарована от това, че миналата година никой не падал ! Срамота е !
      Тресетата са съответно по 110 км за мотори и ATV и 45 км за жени. Пак повтарям, трасето се кара само веднъж

Десо, чешмата за ATV-тата ще е по желание. Миналата година Краси Грудев си я скочи ей тъй, за кеф.

Специално за феновете от Тополовград:
      Стартовете и двата дни ще са от стария мотополигон под параклиса, по пътя за Елхово !
      И двата дни ще се минава ендуро тест за атракция на публиката около старта. Ще има дървени трупи. изкопи. насипи и др. Ще е интересно за гледане до малкото микро язовирче под старта. И после има интересни места, но няма как да ви ги обясня, че действието се развива на 70 кв.км площ.
      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 14-09-07, 01:43.

Коментар

но неприятно, защото навигацията е шибана. На много места трака минава без път и пътека и трябва да го целите, както и да внимавате да не излизате от заветните 100 метра !

...айде пак се почна..,ръгане през тръните с две очи в гпс -а..... ..чудя се дали въобще да ходя
        ..а уж..се обещаваха някакви неща преди време .............
        ..на жоро ще му изкореня един храст и ще му го подаря на края на годината
        Последно редактирано от mitkov; 14-09-07, 11:37.

Коментар

А за неделя затвореното трасе къде точно се намира и на каква площ е долу-горе?
          Удобно ли е за зрители? Че иначе само полицайте ще чакат да видят пада/е/ния...
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И ако може само да попитам Краси Грудев дали ще пресъства защото сам му голям фен и сяка седмица не пропускам ринг тв за да го видя и нека най-добрият да победи

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
              ...айде пак се почна..,ръгане през тръните с две очи в гпс -а..... ..чудя се дали въобще да ходя
              ..а уж..се обещаваха някакви неща преди време .............
              ..на жоро ще му изкореня един храст и ще му го подаря на края на годината
              Митков, така или иначе не дойде, пусни си Ред Бул Романякс за да ти стане ясно, че нашият шампионат е само една приятна разходка и спри с тия ревове !

Чакаме те на балканското в Самоков другия месец, което ще е по маркери за да покажеш колко си добър !

Краси Грудев е тук в Тополовград и праз двата дни ще се състезава. Той наистина е готин пич и аз му желая успех !

Коментар

Извенете може ли да ми кажете кои са първите 3 от всяка категория хоби експерт и така нататак.И Николен на кое място завърши.

Коментар

ама утре затворения краг колко километра ще е като в харманли ли ще е или не
                  KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Жоро...ще кара ли Харли или ...да

Коментар

Кратко инфо от ден първи:
                      Победител при моторите OVERALL - Димитър Чукуров "Луда Работа", втори - Славомир Брейчев, "Еди Моторс", трети -Антон Найденов "Луда Работа".
                      Кокера, Пламен Кунев, Тарзан и Деведжиев бяха наказани за пропуснати препятствия и са назад в класирането ! Иначе Кокера даде най-добро време.

АTV:
                      Десислав Цеков "Еди Моторс"
                      Йордан Йорданов "Боляри"
                      Еди Пенчев "Еди Моторс"

Мотори "Хоби":
                      Михайл Митов "4Х4 Адвенчър"
                      Христо Христов "РИСК Габрово"
                      Георги Митрев

ATV "Хоби":
                      Сашко Каранов "Еди Моторс"
                      Николен Кушев "Боляри"
                      Цветелин Димитров "Клуб Турист"

Жени:
                      Теодора Деведжиева "Еди Моторс"
                      Елена Карабаджакова "Еди Моторс"
                      Диляна Лагадова "Луда Работа"

Днешната навигация беше много трудна. Трасето беше изключително коварно - от много бързо, до много спънато. Това поразсея състезателите и почти нямаше такъв, който да не падна поне веднъж. Имаше и по-тежки падания, предизвикали временни умопомрачения. Победителят от четиридневката Пламен Кунев едвам финишира след удар в гърдите. За щастие няма сериозни травми, доколкото тези могат да бъдат несериозни ...
                      Утре предстои ендуро теста и ще бъде интересен !
                      Имам доста снимки, но ще ги кача утре вечер

За Харли не знам нищо. Днес не се е появявал !

Коментар

не моем ви разберем ве пичове .Човека се е потрудил да организира нещо пък вие ревете .Нали имате претенции ,че сте офроудъри (тва тая дума мноо сложна ве дорде я изпиша се препотих),трънки имало не знам кво си.Кат не щеш трънки карай по магистралата,или го организирай по добре.Не че се занимавам с тва де ,ама кажете му едно евала на пича.Според мен го заслужава.Аре със здраве.

Коментар

А по ринг ТВ кога ще го дават??? И браво на Николен 2 в клас хоби никак не е малко постижение !!! А всъщнос той на колко години е?

Коментар

Не че се занимавам с тва де .

..ами като не се занимаваш...къде се обаждаш

..е от такива ..дето не се занимават а много дават акъли ..нещата в страната ни са толкова цветущи

пусни си Ред Бул Романякс за да ти стане ясно, че нашият шампионат е само една приятна разходка и спри с тия ревове !
                            -ред бул ромениакс не е шампионат..а и ..няма изискване за 100 метра отклонение от шубрака ..а и не е и 110 километра..и въобще всичко това ти много добре го знаеш

Чакаме те на балканското в Самоков другия месец, което ще е по маркери за да покажеш колко си добър !
                            ...не благодаря....нито съм толкова добър нито имам някакви претенции...преди време ..обичах да ходя на ендуро състезания ..защото бяха организирани с мерак, интересни и ми бе ПРИЯТНО...там имаше и много приятни хора един от които бе и Жоро Хаджиев..от доста време насам вече не ми е толкова приятно...а хубавите хора които се срещаха там..мутираха в някакви непознати на мен същества с които 2 приказки на кръст не можеш да си кажеш ...така че..не виждам каква работа бих имал на подобни прояви

..както казва събин...-спирам да следя тази тема

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                              -ред бул ромениакс не е шампионат..а и ..няма изискване за 100 метра отклонение от шубрака ..а и не е и 110 километра..и въобще всичко това ти много добре го знаеш
                              Сега пък ти говориш, като не си в час ...
                              Я да ти каже Събин как Фрейнадамец гледаше системата за проверка и разпитваше: "това как, онова как".
                              Организаторът на романяка беше шашардисан от прецизната система за проверка на трака
                              ... така че и ний сме дали нещо на света Митков ! Евала за това на Събин !
                              И аз няма да следя повече темата.
                              Препоръчвам ти другата със снимките ! За нея не си споменал нищо.
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 17-09-07, 03:03.

Коментар

...фрайнамец мрайнамец..австрийците тва австрийците онова..позамисли се че живеем в България и нещата трябва така да се правят че Българите да са доволни ..на 4 дневката колко чужденци дойдоха и колко Българи..така ли трябва да е да правим нещата че на чужденците да им е изгодно..замисли се колко участници имаше 2005 та в Тополовград -колко имаше 2006 та и колко са били сега
                                ..каква е целта..на федерацията -да популяризира ендурото или да го направи частен клуб

събин е гений-вярно е -системата е уникална която е измислил

все пак обаче състезанията в момента са по непривлекателни за участниците от когато и да е било..на 1 ви кръг 2005 та състезанието бе по приятно и направено по добре

дори и да се ползва гпс навигацията то трябва така да е направено трасето че самата навигация да не затруднява прекалено състезателите и както казваше събин да няма предпоставки за възникване на проблеми..какви са тия ръгания през гората и храстите по гпс ..какви са тия грешни тракове..и резки немаркирани отклонения..на габрово заради грешен трак всички се връщаха и при едно такова връщане именно се и блъснахме челно със сифона..сега пък данчо чух че направил подобно нещо..резките немаркирани отклонения също стават предпоставки за насрещтно движение обмислете ги по добре нещата има потенциал да се развие този спорт..защо да се закопава..
                                ..като виждате пък че и доста хора не могат да си позволят или не искат да карат по гпс..ами нека да има състезания и за тях.. гпс а си гпс..за рали рейдове примерно и за по дълги състезания наистина е подходящт..за тва фрайнамец пита..щото състезанието му е сума ти километри -нашите са по 100-120 километра..няма никакво място за сравнение..освен това пак ти повтарям че ромениакс не е шампионат..той е едно единственно състезание веднъж в годината..сега какво да направим шампионат от ромениакси ли ..

..хората искат като идат на състезание да им е приятно да покарат да се поизпотят без да се пребиват и съсипват техника и екипировка..да се видят с приятелите и да изкарат приятно уикенда и в понеделник пак са на работа..този спорт си е аматьорски по принцип..само няколко души в света изкарват пари и това им е основно занимание..
                                предложете на хората продукта който искат за да върви работата .
                                .мотокрос било в гората..ами като има хора които това ги кефи защо да няма такива състезания..макар че световното по ендуро е мотокрос в гората ..колкото шосейните състезания са мотокрос по асвалта ..
                                всеки добър мениджър търси как да предложи на хората продукт който да се търси и всички или възможно повечехора да са доволни..в случая вие сте мениджерите измислете продукта и не изпадайте в закоравяване да казвате-"е така искаме да е е така ще е"

и някой като каже нещо..недейте веднага-"стига рева" и "като си толкова добър" .. познаваме се достатъчно време знаем се и колко сме добри и колко сме лоши ..не се сърди ..ами прочети писаното по горе по спокойно..може и да не съм прав за доста неща..ама май май и за някои съм и прав..айде наздраве..поздравявам ви все пак за успешно завършилото състезание

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X