Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШАМПИОНАТ 2005 (1 кръг Стара Загора)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Тва за 4-тирите часа незвучи никак зле но май си е адско натоварване на човек и машина но виж 1h или 1.30h е добре
    Все пак нали триабва да се придържаме кум идеята броя стартирали да е равен на броя завършили. за да има очастници и за следващия кръг.

Коментар

Има логика в това което казваш. А боя ли ползват или табели?

Коментар

Съществуват и двата варианта. Но тъй като там не обират табелките за да ги слагат в кочините на прасетата или просто за да ги няма, могат да си позволят различни видове маркировка.
        Не е задължително да започваме с 4 часа при кроса, но час може да се направи като начало. Плюс това физическата подготовка на състезателите при профитата там и аматьорите тук е доста различна, така че като начало 1 час не е лошо постижение за нас.

Коментар

е тва вече е приказка май от там трябваше да се почне да се питат хора дето знаят още повече че тия австрийци отдавна са ни "подръка"
          не само 4 часови състезания има ами има и 6 че и 12 часови такива като през цялото време единия от двамата трябва да "върти"
          има и отделно класиране обаче и за участници които участват индивидуално.Оранжевия цвят е много добре и това с червените точки също според мен директно може да се приложи в БГ ами това е явно и топлата вода и всичко останало отдавна е измисено и изпробвано

Коментар

Митков, покрай това състезание много съм питал и съм се интересувал, но все нещо увисва и накрая разбираш, че си го пропуснал. Още повече австрийците не ми бяха под ръка и си комуникирахме чрез Интернет, а те не са много на "ти" с английския, та някои неща се разбраха като пристигнаха и включихме в разговора и ръцете, но беше вече too late.
            Сега вече ние знаем много повече,а нека другите си направят изводи от нашите грешки!

Коментар

Много благодаря за комплиментите!!!
              Аз също мисля,че не е удачно всички "местни" на състезанията да не влизат в класирането.Просто нека има забрана за минаване по трсето преди състезание,пък да видим какво ще се получи...За сега да разчитаме на корекността и почтеността на всички,а за догодина ще помислим.Може и да измислим някакви наказания...
              Това за затворения кръг ми се струва малко...невъзможно.Нека помислим.Отначало 5 обиколки ни се виждаха много а сега направо часове...За нещо подобно се изисква много сериозен ресурс,не само от машината а и от пилота.Това бибило убийствено и за техноката и най-вече за състезателите.Пък нали щеше да е аматьорски статута...
              А!Щях да питам.Нали за затворения кръг или както вече му "викате"-кроса,нямаше да има точки??И наистина-какво става на края на годината??
              К. Кулев

Коментар

Като знаеш, че има да караш 1ч. няма да се дава толкова много газ. Как караме по 5-10ч на ден? ... по-бавно

Ако се кара по роадбук и не е продадено състезанието, както при някой състезания на джипките, местните няма да имат толкова предимство и няма да могат да тренират по маркираното трасе!

Коментар

Калине, това е просто информативно. Пък и нали накрая на годината, ако има двама с еднакви точки, ще ги определяме по индивидуалното.Нека си върви и ткова точкуване.
                  Колкото до тимовото каране по час, трябва добре да обмислим "за" и "против", а нищо не пречи да проведем един експеримент за час да речем.

Коментар

Участвал съм в подобно състезание в Русе през 2002, супер беше, само не трябва да е много км. трасето защотот като поодпаднат състезателите и става много безинтерестно за публиката ако не се въртят постоянно около тях.

Коментар

Ами да, може да се направи по-късо и пак да е атрактивно. Ние имаме условия за това и ако решим да го направим - няма да имаме проблеми.

Коментар

а така направо го правете само гледаите да ги спънете малко тия правиии че към края на тоя час ще има пак -тестване- на каски
                        а и друго да попопитам що не вкарате и едно разделение по класове а накрая да си има и оверал класиране има достатъчно участници за класовете на ст заг бяхме поне 10 тина души с 125 двутактови и250 четеритактови машини хем щяхте и да се оттървете от бочака като го пишете при нас то и все още не е късно да се направи а за кроса пък маи съвсем че бива така да се направи

Коментар

Нали щяхме да ги делим по майсторлък?! Питам ги аз на записването, а те всички в клас "Хоби" искат да са. Трябваше само Бочака да обикаля трасето сам, та решихме да са всички в кюпа.
                          А за деленето по кубици беше решено тук да го няма, но като няма майстори и чираци вече можем да го направим, а до догодина ще проличи кой за къде е.

Коментар

ами да като няма маистори и чираци поне по кубици да има разделяне там поне има ясни критерии

Коментар

Другият път ще задължим Бочака да кара с "Балканче", че да може да има някаква конкуренция за първото място в кроса! ... макар че пак се съмнявам в резултата.

Коментар

или с 50кг раница

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X