Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Срещата за Ендуро шампионата?!

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Самия Бочаков който със сигурност ще участва въпреки че няма лиценз от няколко години е много по добър от над 90процента от участниците които в момента имат лиценз,така че моля ви се не започвайте още от начало с дискриминации и делене .

    Коментар


    • #17
      Нали затова го направихме по двойки? Да може Митака от Димитровград да го провали!
      Решихме само тази година да е така,докато влезе истинската навигация в сила.Тогава вече ще може всеки да си участвува свободно.Таз годишната система /маркиран маршрут/ ще е повече крос отколкото навигация.Мисля че има резон в тези условия.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

      http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

      Коментар


      • #18
        За съжаление не може да се угоди на всички социални/спортни групи.

        Искаме да елиминираме безсрамни кросаджий с желание да се правят на много велики сред хора, за които това е хоби и са съвсем друг клас. Аз самият се жертвах за тази година, защото осъзнах, че ако състезанията са с роадбук и трип(техника за която съм инвестирал сума пари) няма да има много желаещи и ще съм най вероятно 1-ви, без много конкуренция, което не е смисълът на шампионата. Идеята е да привлечем всички, т.е. гоним баланс между масовост и сигурност.

        Кросаджиите просто не се вписват в тази схема, не защото са виновни нещо а просто защото участниците към които се стремим не са достатъчно добри да се борят с тях. Догодина, когато състезанието ще е по разнообразено и бързото каране няма на 100% да ти осигури 1-во място ще ги пуснем в ендуро класирането.

        Съгласен съм с идеята за отделен клас на този етап, но от друга гледна точка много се разводняват нещата и става един компромис, 2-ри и т.н.т. ... А и ако има 2-ма ендуро шампиона няма да е като Ендуро ШампионЪТ за 2005

        Иначе класове може да се направят много. Примерно клас за ендураджия над 100кг Аз лично съм за раздаването на много-много купи, но не за ендуро шампион за БГ!

        Карането по двойки е главно заради сигурността, която е най важна за нас. Не бих желал да видя в вестника заглавие от рода, "Моторист изчезва на ендуро състезание и никой не разбира, докато не стана вече късно..." или нещо такова. Когато са по двойки шансът някой да се метне някъде и никой да не разбере и доста малък. Точките наистина ще трябва да са индивидуални, и може последното от състезанията да е индивидуално с цел да се разделят равният брой точки ако има такива обаче.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X