Обява

Свий
Няма добавени обяви.

IV кръг от РШЕ "Ендуро София 2007" КОМЕНТАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: IV кръг от РШЕ "Ендуро София 2007" КОМЕНТАРИ

Първоначално публикуван от outback Преглед на мнение
    ...Един дъжд няма да ни събори,най-много да ни удави.......
    Те реките по софийско не можаха да ни одавят та ще се плашим от един дъжд

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...5&postcount=23 - погрешно си ме разбрал Саше

Коментар

Оправяй мъртвото АТВ и идвай в боя.....по скоро блато....
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Хайде, грабвайте поясите и в София на състезание !
        Утре ние тръгваме поне с 15 състезатели. И аз този път ще карам, въпреки че вчера паднах и ме болят много ребрата, та не мога дори да си взема дълбоко въздух, ама такова шоу няма да е за изпускане.
        ... пък и медицината е измислила обезболяващи.

Пожелаваме успех на всички състезатели в София

Коментар

Малко снимки.
          Прикачени файлове

Коментар

Добре, добре, добре. Изкефих се много, браво и на състезатели и на организатори. А и времето беше ОК, явно тия молебени вършат работа. Някой ако знае дали може и как се стига до крайната точка на трасето някаде около Железница нека сподели, утре мисля да се разходя до там.

П.С. Екипа на Автофорум се извинява за счупения стоп на мулето. Няма как има ли състезание възможни са (състезателни) инциденти.

Коментар

До: IV кръг от РШЕ "Ендуро София 2007" КОМЕНТАРИ

Аз малко закъснях и хванах края, но пак ми хареса
              Видях доста познати физиономии

Трасето е много интересно. Утре 10:30 съм там
              Ето и малко снимки от мен.Не съм ги рязал.Който се познае,
              със здраве да си ги ползва

https://htftp.offroad-bulgaria.com/V...ro_Sofia_2007/

Коментар

Затворения кръг не ми хареса.
                Отидох с идеята за екстрим и шоу за публиката, а гледах обиколко по тревата. Имаше доста публика,но тя си тръгна след 1вата обиколко на моторите.
                Надявах се да има преминаване през препятсвия и други сложнотии.

Мойте уважения към организаторите и участниците. Като състезание
                предполагам е било много хубаво.Но аз бях от зрителите.

Поздрави за "Еди Моторс" за перфектната дисциплина и организация.

Ето и снимките от днес:
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/V..._2007/Den%202/

Коментар

На кръга от ендуро шампионата в София беше просто супер и двата дена. Разбира се втория беше ,малко по-интересно, защото беше на затворена писта и имаше повече за гледане. Тука съм качил снимките от двата дена http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139601. Има ше 1-2 по сериозни инцидента. Някой да знае как е пича дето днеска падна накрая с атв-то?

Искам да поздравя Iva KX за чудесното представяне, защото тя беше единствената участничка сред жените с ендуро и се състезаваше срещу 3 атв-та, а и трасето беше трудно за преминаване с 2Т при това с 125-ца. Все пак се представи геройски.

Снимките дето съм направил не са нищо особено, но така и не се научих как с цифровия фотоапарат да хващам интересните моменти!
                  [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Всеки кръг от шампионата си има свой собствен чар и въпреки стандартните изисквания за провеждане и трудност на трасетата, все пак разликите са тези, които правят кръговете неповторими и уникални.
                    От мен: Браво на колегите от Еди Моторс и Best Ride за доброто състезание !
                    Домакините поднесоха на състезатели и зрители много екстри, което предаде на състезанието допълнителни краски и колорит.
                    Няма смисъл да се впускам в подробностите, които всички видяха и смятам, че харесаха.
                    Искам да се обърна към тези, на които не допаднаха някои елементи от теста: Колеги, никога не може да се предвиди всичко на 100%, а условията все пак са еднакви за всички !
                    Поздравления от мен за добре свършената работа !!!
                    ------------------
                    Снимки ще пусна в специализираната тема за кадри от състезанието.

Коментар

Добро беше състезанието, сравнително добра и организацията...

Чудя се дали не е по-добре да се пускат първо Джуниърите, дамите и експертите накрая на загрято трасе... Хем кулминацията остава за по-накрая, хем трасето и нервите са по-запазени за по-неопитните.
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                        Добро беше състезанието, сравнително добра и организацията...

Чудя се дали не е по-добре да се пускат първо Джуниърите, дамите и експертите накрая на загрято трасе... Хем кулминацията остава за по-накрая, хем трасето и нервите са по-запазени за по-неопитните.
                        това хубаво ама се замисли че докато се пуснат дамите и хобито ще минат поне 2 часа а експерта върти наи много километри и съответно може да се проточи много финиширането или дори в есенните кръгове може и да се замръква може би за вторият ден това да е подходящо но за първият според мен не е
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Джуниър и Жени карат по съвсем различни трасета от Експерти,и винаги финишират преди тях......

Коментар

Не се изразих правилно - имах предвид за неделното затворено трасе ... Все пак те са колкото за по един манш и едва ли е голямо забавяне...
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Всичко беше много добре Трасетата и за двата дена бяха подбрани много добре. Организацията и поготовката бяха на ниво. С две думи: домакините се спарвиха отлично според мен. Благодаря

Коментар

Важното е да са доволни всички.......Радвам се ,че мненията са позитивни.Това значи ,че всички който работихме над този кръг от шампионата сме си свършили работата.Все пак организираме състезание за първи път!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X