Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мотори,Бузлуджа-Емине, един ден?!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: мотори,Бузлуджа-Емине, един ден?!?!

Ама и аз си мислех че за преход става въпрос.
    Трипер специално Бузлуджа-Емине стредната скорост ще е не по-малко от 30км/ч (особено към края), защото има доста асфалт и хубави черни пътища.
    Но си мисля че няма да е зле да се пристигне на носа през светлата час на деня
    Нощното каране е също голям кеф, но да не е по републиканската пътна мрежа, че ще стане сакатлък.

Коментар

Някои вече сме го карали за един ден,без проблем с почивка и обяд в Котел дори.Десо много испусна

Коментар

Имам за всички желаещи да участвуват в този преход прясна НОВИНА

След четиридневката в Стара Загора, на 15 и 16 август, заедно с австрийския клуб "Desert dream", Комисия Ендуро и Ендуро клуб "Crazy job" организират разтоварващ, следсъстезателен преход от Стара Загора до Емине, който ще повтори маршрута от кръгът Бузлуджа-Емине през 2006-та година 1:1 .
        Походът ще е в два дни. Ще се спира, ще се правят снимки, а изявени гости от Австрия и Германия ще демонстрират на атрактивни места Hill Climbing.

Желаещите да участвуват, да дадат заявка тук, в темата, за да им бъдат осигурени места за спане !

Подробности за цени на хотели и храна ще дадем по-късно.
        Тези, които желаят да спят в палатки, могат да си вземат такива вкл. и храна !
        Горивото всеки си зарежда и заплаща сам на определените за това бензиностанции !

Такса участие - 0 лева !

ПОКАНАТА Е КЪМ ВСИЧКИ ЕНДУРИСТИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ ШАМПИОНАТА ИЛИ НЕ

Коментар

обади се като наближите Котел
          siko

Коментар

Аз бях прочел че за идния месец и затуй се колебаех, но щом е чак за август бройте ме в групата... време е да покарам както трябва със истински ендуристи не само да си играя на каране
            I'm IN !
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X