Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

    Представям и нашите приятели от Bulextereme.comр добре известни в нашия форум

    ПС Екстрийм ООД съществува от края на 2011 година. Основана е от любители на екстемните спортове, с дългогодишен опит в тази сфера. Затова и bulextreme.com е не просто поредният сайт за стоки, a мястото където може да получите професионално обслужване, от хора като Вас. bulextreme.com е мястото където ще намерите изпитани и качествени стоки. Неслучайно създателите на bulextreme.com са членове и партньори на един от най-големите български форуми – OFFRoad-Bulgaria.com. Тяхната цел е да задоволят тази ниша от пазара, която търси качествено екстемно и къмпинг оборудване на достъпни цени. Сред набора от стоки можете да намерите най-разнообразни продукти, от палатки и крикове, до най-дребните аксесоари като термо чаши и прибори за хранене. Един от най-продаваните продукти на ПС Екстийм е Къмпинг баня - уникален за фирмата, непредлаган от други конкуретни. За този продукт, както и за много други спомага личният опит на основателите, който им помага да достигнат по-близо до клиентите си и да разберат техните нужди.

    ПС Екстийм са не само фирма, която е близо до своите клинети, но са и директен вносител с доставки до цяла Европа. Целят не само добро съотношение между цена и качество на всички свои стоки, но и доставка в най-кратки срокове. Работят единствено с доказани и утвърдени доставчици като Еконт Експрес за България и DPD за останалите европейски страни.

    ПС Екстрийм вярват, че техният бизнес тепърва ще се развива. С огромното желание което влагат, те са уверени че тепърва ще завладеят по-голяма част от европейския пазар, а защо не и останалия свят. За тази цел обаче те се нуждаят от помощтта на своите клиенти и партньори. Ще се радваме на Вашата подкрепа.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #17
      От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

      Представям Ви и Екстрем спорт, вносители и представители на куп страхотни неща за туризъм и алпинизъм
      Екстрем спорт е специализиран магазин за туристическа екипировка и спортни стоки, създаден преди повече от 10 години. Нашата цел е да участваме в стимулирането на масовия туризъм и спорта в свободното време като предлагаме качествени стоки на достъпни цени на световноизвестни производители и участваме като съорганизатори в различни спортни и туристически прояви. Екстрем спорт е един от първите онлайн магазини в страната и в момента е популярен и много добре работещ онлайн магазин - http://www.extreme-bg.com. През тези годининие доказахме на нашите клиенти, че подбираме висококачествени стоки на конкурентни цени от утвърдени на световните пазар ибългарски и европейски производители, осигуряваме компетентна консултация в магазина и изпълняваме бързо онлайн поръчките .
      Екстрем спорт е ексклузивен дистрибутор на туристически и ловни обувки насловенската фирма ALPINA , на палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета и раници на чешката фирма HUSKY, на полари на холандската фирма DI PAMA, на трекинг и ски чорапи на полската фирма NORDHORN, на водоустойчиви якета и панталони на ирландската фирма Mac in a Sac, на зимни кънки и ролери на чешката фирма TEMPISH.
      Екстрем спорт е официален вносител на трекинг сандали на чешката фирма Alpine pro, трекинг обувки на италианската фирма Kefas.
      Екстрем спорт е дистрибутор на известната българска марка за изключително здрави раници TASHEV.
      В Екстрем спорт се предлагат и продукти на следните фирми:
      - термобельо CRAFT, FUSE иBARS
      - двуслойни палатки и спални чували VANGOи HIGH PEAK.
      - висококачествени термоси и сгъваеми прибори VANGO
      - различни модели дъждобрани TASHEV , MAC INA SAC и FERRINO
      - челни лампи PETZL
      - газови котлони и шишета PRIMUS
      - ножове GERBER и HALLER и т.н.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

      Коментар


      • #18
        От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

        Издателство вакон ще представят уникалните си книги за пътешествия, планини, приключения и оцеляване в екстревни условия.
        Издателство„Вакон“ е разпознаваемо сред българските читатели с поредицата си „Пътешествия и приключения“, която вече седма година предлага пътеписи на едни от най-добрите писатели пътешественици в света и книги, посветени на опасни приключения и екстремни експедиции.През 2012 г.„Вакон“ издаде втора книга на майстора на класическия пътепис Колин Таброн.„Към една планина в Тибет“ повежда читателя заедно с поклонниците към Кайлаш –най-свещения връх на планетата, почитан от една пета от човечеството, но рядко посещаван от хора от западния свят .Пътуванията,които издателството предлага на своите читатели, продължават и със следващитезаглавия. Сред тях е и „Пътешествие под звездите“ на Филип Жак, което описвапешеходния маршрут на французина от Египет до Сантяго де Компостела в Испания.Осъщественото в рамките на година пътуване започва от Синайската планина, преминава през Леванта и Балканите и завършва с пътя на пилигримите към градана Св. Яков – популярния и извървян от мнозина Ел Камино. Наред с пътешествиятасред планини, морета и по древните пътища приключенският дух е поддържан и отдвете книги-експедиции на авантюриста Майк Хорн „Пътешествие по Екватора“ и„Покорителят на невъзможното“. След тях „Вакон“ започва издаването и на книгите на най-екстремния приключенец в света – Беър Грилс. След автобиографичната„Кал, пот и сълзи” през март 2013 г. излиза и „Оцеляване в дивата природа –най-добрият наръчник за живот в пустошта”. Практическото ръководство на Беър,посветено на всички скаути, разкрива множество от триковете, научени пре згодините на оцеляване в екстремни ситуации – от избора на подходяща екипировкаи място за лагеруване до организирането на най-добрия бивак и запалването на перфектния лагерен огън.Скоро „Вакон“ще зарадва читателите си и с „Яж и тичай“ – автобиографията на Скот Юрек, и„Част от прайда“ на Кевин Ричардсън. Ултрамаратонец номер едно в света описвасвоя невероятен път към спортната кариера и веганството, докато световноизвестният възпитател на диви животни разказва за приятелството си сголемите котки на Африка – за двата мъжки лъва Наполеон и Тау, които нарича свои братя, за лъвицата Мег, която научава да плува, и за свирепия Цаво, който почти не го убива. Виж още от„Приключения и пътешествия” на http://www.vakon-bg.com
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

        Коментар


        • #19
          От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

          Фирма Артефект ще представят масла, антифризи и течности за чистачки.
          Фирма „АРТЕФЕКТ” е създадена през 1999 година с основен предмет на дейност „Производство на мебели, вътрешни ремонти и интериорен дизайн” . Дългосрочното и коректно партньорство с многобройните ни клиенти ни провокира да разширим своята дейност и от началото на 2013 година сме официални партньори на оторизиран дистрибутор на марките Castrol, Divinol, BP, PRISMA и Energizer. На изложението на Prestigio Национален Офроуд Фестивал ще представим пълната гама продукти на тези марки:
          ·
          Моторни масла за лекотоварни автомобили
          ·
          Моторни масла за тежкотоварни автомобили и автобуси
          ·
          Трансмисионни масла
          ·
          Масла за мотоциклети
          ·
          Масла за агротехника
          ·
          Масла за лодки
          ·
          Греси
          ·
          Антифризи /G11, G12 и G12+ / и течност за чистачки без метанол
          ·
          Акумулатори Energizer за леки и тежкотоварни автомобили
          Всички продукти са с гарантиран произход и качество. За гостите на фестивала всички представени продукти са с 10% търговска отстъпка от ценоразписа на оторизирания вносител.
          А специално за колегите от форума, които посетят лично нашия щанд на изложението, предоставяме талони за допълнителна отстъпка от 5% за всички масла, която ще важи при поръчки през форума за срок от една година
          Предоставяме три награди за конкурса „Най-атрактивен клип” от Prestigio Националния офроуд фестивал:
          1-во място: Моторно масло /Castrol MagnatecA3/B4 10W-40/ 4 литра
          2-ро място: Антифриз /PRISMA COLANT Type D/G12+/ 2 литра концентрат, съвместим с G11 и G12
          3-то място: Течност за чистачки /PRISMA SCREENWASH21+/ 1литър концентрат
          Екипът на фирма „АРТЕФЕКТ” пожелава незабравими емоции и много приятни и ползотворни контакти на всички участници и гости на PRESTIGIO Национален Офроуд Фестивал
          Последно редактирано от zzlatev; 20-05-13, 10:53.
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

          Коментар


          • #20
            От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

            Нашите приятели от магазин Стената ще изложат и предлагат следните марки оборудване с невероятни промоции( до 30% надолу в цената)
            Спални чували: Deuter / Rock Empire / Trango World /Satori
            Постелки:
            Plifoam/Trango World
            Палатки:
            Hannah/ Northland / Cavery
            Многофункционални кърпи:
            4fun
            Хамаци:
            RedPoint / La Siesta
            Раници:
            Deuter
            Аксесоари за къмпинг и пътуване: Light My Fire / Edelrid / Primus / Petzl /Black Diamond / Sigg / Berghaus / Easy Camp /
            Deuter / Suntrica
            Термо облекло:
            Ice Breaker
            Очила:
            Julbo
            Книги и Карти
            Обувки: Garmont/ Boreal / Berghaus

            Щеки: Komperdell
            Препарати за пране и импрегниране: Grangers
            От магазини Стената www.stenata.com

            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

            Коментар


            • #21
              От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

              Участник в изложението е и фирма XCoSports България – Екипировка без компромиси!

              XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras(USA), Scarpa (Italy), Silva (Sweden), Gerber (USA), DirectAlpine (Czech Republik), Genuine Guide Gear G3 (Canada), ABS Airbag (Germany), Blue Ice (France), Ortik (Portugal), NST Labs (France), Black Diamond (USA), Ryders (Canada), MontBell (Japan), Smartwool (USA), XSories (France), Chimpanzee (Czech Republic), Lyofood (Germany). Марките се разпространяват чрез магазините от дилърската мрежа на XCoSports.
              GoPro, най-универсалната камера в света, е предпочитана за всички спортове на открито поради изключителните си технически параметри, лекота и компактност. Продуктите на GoPro се продават в над 80 страни. Поколението камери HERO3 даде нов поглед върху качеството и удобството при използване на GoPro – с вградена WiFi връзка, дистанционно управление и множество аксесоари за закрепване на автомобил, мотоциклет, каска и друга екипировка. Сега всеки може да заснеме професионално видео за приключенията си на открито.
              Ножовете и инструментите за оцеляване на открито на Gerber са достъпни и в България чрeз XCoSports. Над 70 години продуктите на този световен лидер помагат в спортовете и пребиваването сред дивата пустош и дават на човека увереност. Изобретателност, внимание към детайла, 25 години гаранция - това са белезите, които отличават Gerber. От две години марката има общи разработки с телевизионния водещ и авантюрист Беър Грилс. Базирано на солидния му опит във всякакви приключения и оцеляване на открито, партньорството създава неповторима колекция от ножове, инструменти и екипировка, които са налични и в България, благодарение на XCoSports.
              Списък с GoPro и Gerber дилърите за България може да намерите тук:http://xcosports.com/index.php?section=partners. Повече за марките и продуктите, внасяни от фирмата, вижте тук www.xcosports.com и на www.facebook.com/XCoSports
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

              Коментар


              • #22
                От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

                С'я, понеже Злати само едно гедоре си е купил от мен и не знае к'во друго имам, ш' съ предатвя сам.
                Ами "Майстор"-а съм, занимавам се от 20 години с ръчни, електрически, пневматични и моторни инструменти и машини.
                Само европейски производители, че по ми е лесно, няма митници. Инструментите , които предлагам , не са хубави, защото са скъпи, но за сметка на това са здрави, то пък няма да го слагаш на секцията в хола я.
                Освен това обаче, предлагам на българския пазар и качествено защитно облекло и защитни обувки на водещ италиански производител - Кофра (www.cofra.it), няма да покажа нищо тяхно, освен дрехите и обувките по мен, по време на фестивала, но ще има каталози бол.
                Иначе за инструмента - Факом, БГС , Топтул, Хъски, Гиърренч ще има.
                Машини Хускварна.
                Сечива Хускварна и Гардена.
                Разни други хубавини.
                Заповядайте.

                Ще има супер намаления.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

                и на хоби такива

                тел. О879 Ч8Ч 2З5

                Коментар


                • #23
                  От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

                  Искам да напомня на всички, които на фестивала са получили талони за 10% отстъпка от онлайн магазина на PRЕSTIGIO, че талоните важат до края на този месец!!!

                  Коментар


                  • #24
                    От: Офpоуд изложение на Prestigio Националeн Офроуд Фестивал

                    Какво стана с конкурса за най-добър клип от НОФ-а! Наградният фонд чака

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X