Има ли някои коита да е ходил вчера и днеска до Бистрица че пропуснах този път та ма  е яд ако има снимки и тн. неща нека да ги даде да се пооблажим и тея дето не бяхме видях някакви в Булфото ма те искат пари за по големи така че давите колеги

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Отзиви и снимки от Бистрица Трофи

Свий

X
- 

И аз не разполагах с време и затова днес минах само за малко ! Хванах старта де! Трасете беше много кално!!! Дори през полето трудно минаваха ! Хванах старта де! Трасете беше много кално!!! Дори през полето трудно минаваха ! Вчера е бил Триала и е било много, ама много интересно! Яд ме е че не успях да отида! С снимков материал не разполагам ( е имам една снимка на едно Cherokee ( просто съм голям фен на този 4х4 ! Вчера е бил Триала и е било много, ама много интересно! Яд ме е че не успях да отида! С снимков материал не разполагам ( е имам една снимка на едно Cherokee ( просто съм голям фен на този 4х4 ))

RB Patrol Team ))

RB Patrol Team

- 

а защо това чероки /от снимката/ УАЗката го дърпа назад???Първоначално публикуван от asenvassilevИ аз не разполагах с време и затова днес минах само за малко ! Хванах старта де! Трасете беше много кално!!! Дори през полето трудно минаваха ! Хванах старта де! Трасете беше много кално!!! Дори през полето трудно минаваха ! Вчера е бил Триала и е било много, ама много интересно! Яд ме е че не успях да отида! С снимков материал не разполагам ( е имам една снимка на едно Cherokee ( просто съм голям фен на този 4х4 ! Вчера е бил Триала и е било много, ама много интересно! Яд ме е че не успях да отида! С снимков материал не разполагам ( е имам една снимка на едно Cherokee ( просто съм голям фен на този 4х4 )) ))     помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117 помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
 Коментар
- 

Току-що ми казаха призовата тройка:
 Десо
 Янчо
 Долфи
 Състезанието било много хубаво Ендурото и сексът не са шега работа ! Ендурото и сексът не са шега работа !
 -------------
 Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
 http://crazy-job.com

Коментар
- 

- 

За снимките благодаря ,но сега пак идвам от форуми.Оскъдна информация за Бистрица, кой ден какво и т.н.От 2002г. следя проявите на офф-роуда в Б.Г., да кажем 80%.За обективност не знам но моето субективно мнение като Човек от зрителите,ако това интересува някой е-даваите по рано инфо за прграмата на състезанието.Не мога аз да бия 150 км. път от Пловдив,за да гледам траял, а да се окаже скоростно.Ако не ви пука от това и на мен не ми за вас /организаторите,дано четете форума защото тук пишат такива като нас/, но знаете че това без публика...спонсорство,не става,за това някой ваши хора предпочитат да карат в Германия,други в нашата западна съседка,където както разбрах,ако отида до там участието ще ми излезе,колкото гледането на офф в Бистрица, ако примерно съм от Бургас Вие мислете, знам какъв ТРУД полагате за организиране на едно състезание,затова се обаждам. Вие мислете, знам какъв ТРУД полагате за организиране на едно състезание,затова се обаждам.
 Коментар
- 

Благодаря,освен за снимките,смяташ ли че от 2002ра това не ми е познато?Е, Ако там сега е имало повече инфо радвам се и се извинявам,защото много съм ровил там дебнейки кога и къде щесе организират тези прояви ,че накрая се отказах,говоря за времето когато още нямах нет в къщи.Казвам всичко това не да се заяждам...пример 2003г. мисля на Бистрица ноща м/у двата съст. дни беше хладно Факт,че ние обаче 4 чл. сем от Пловдив спахме там на каравана други нямаше до ресторанта горе.Не,че беше толкова студено, просто нямаше много, освен от чудесните местни фенове.Мои приятели караха на Бистрица в събота поканиха ме,но предпочетох Сопот,видях се с някои хора, беше готино беше непринудено, все едно се знаем отдавна. Факт,че ние обаче 4 чл. сем от Пловдив спахме там на каравана други нямаше до ресторанта горе.Не,че беше толкова студено, просто нямаше много, освен от чудесните местни фенове.Мои приятели караха на Бистрица в събота поканиха ме,но предпочетох Сопот,видях се с някои хора, беше готино беше непринудено, все едно се знаем отдавна.
 Коментар
- 

Изгледах филмчето ( за което благодаря на неговия автор ), и сега ме хвана още повече яд ! Само едно не мога да разбера ! Само едно не мога да разбера Защо имаше толкова малко публика Защо имаше толкова малко публика     ! Това никога не е било! Надявам се хората, като видят какво са пропуснали, да си кажат - "ще взема другия път да ида" и като дойдат, да не останат разочаровани ! Това никога не е било! Надявам се хората, като видят какво са пропуснали, да си кажат - "ще взема другия път да ида" и като дойдат, да не останат разочаровани Организаторите заслужат похвали, но и упреци! Можеше да дадат повече информация за състезанието ( кой ден, какво ще се проведе и ей такива, навид незначителни работи)! Ако знаех, че Триала ще се проведе в събота, щях да одида тогава, а не в неделя, както направих! Сега поне се надявам да се появи официано класиране ( на всички учасници Организаторите заслужат похвали, но и упреци! Можеше да дадат повече информация за състезанието ( кой ден, какво ще се проведе и ей такива, навид незначителни работи)! Ако знаех, че Триала ще се проведе в събота, щях да одида тогава, а не в неделя, както направих! Сега поне се надявам да се появи официано класиране ( на всички учасници ( по възможност да пише и марките на машините с които са се състезавали ( по възможност да пише и марките на машините с които са се състезавали )) ))

П.С Очакват ли се още състезания тази година в София RB Patrol Team RB Patrol Team
 Коментар
- 

diavol koleda

Абе хора вие саитове не гледате ли инфо имаше на саита на трофи клуба още във вторник а в понедлник пък Вера Лагадова потвърди тук че състезание ще има от инфото само беше объркано че ориентирането ще е в събота а за неделя имаше по програма 20км.акстремен участък какти и да и мен вече ме е яд че не отидох и то не от незнание ми от моита дивотия и от неорганизираност до колкото знам прояви на трофи клуб около София за тази година не се предвиждат очакваме последното състезание на ofroad-bulgaria.com то не се знае къде ще ,а иначе последното състезане на трофи клуба за сезона е в троян на 19-20 ноември поне така е по календар да видим до тогава какво ще станеДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
 тел.088четири 9едно9 4нула4
 -------------------------------------------------------
 Коментар
- 

за събота може да се съжалявя, имам над 100 снимки http://htftp.offroad-bulgaria.com/ves1/Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
 0884837709
 0878383528
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

! Аз съм доволен от представянето на Cherokee- то в днешния кръг ( поне в началото де- после така и не ги гледах) Нищо че беше с гуми тип шосейки, но си вървеше! Вярно че "пилота" не си поплюваше на десния крак
 ! Аз съм доволен от представянето на Cherokee- то в днешния кръг ( поне в началото де- после така и не ги гледах) Нищо че беше с гуми тип шосейки, но си вървеше! Вярно че "пилота" не си поплюваше на десния крак  

Коментар