Понеже присъствието на "откачените с каручките" е от особенна важност за Организаторите, то и темата ще е специално за Вас.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КЛАС АТВ НА ЧЕРНО МОРЕ ОФРОУД 6-8 МАЙ 2016
Свий
X
-
От: КЛАС АТВ НА ЧЕРНО МОРЕ ОФРОУД 6-8 МАЙ 2016
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеПонеже присъствието на "откачените с каручките" е от особенна важност за Организаторите, то и темата ще е специално за Вас.
Може и инфо да дадете вече, по-подробно.
Шнорхели и бански да си вземаме ли, въжета да се дърпаме или направо да се бесим, презервативи най-вече ме интересува да си носим ли.
Спомням си преди няколко години на плажа Кара дере имаше нудискиииии по п...ииии (пантофиии). Тогава Неслучайно фърлих маслото на пясъка .......... но без кондом нищо не съм правил , заклевам се. Дори и на стълбичката не можах да се кача
ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
[SIGPIC][/SIGPIC]
-
Ще трябва само вяра и надежда. За чурките ви не ща да мисля, мислете си вие. Пак ще ви се види лесен пясъка. Там се пазарете с Митака. Аз съм възхитен от възможностите на моето Хонди, така че всичко ще е ок....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеПонеже присъствието на "откачените с каручките" е от особенна важност за Организаторите, то и темата ще е специално за Вас.
П.С.
Ще попълват формата за ралито, така им казах...Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 25-04-16, 10:25.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеТенев, има няколко желаещи с ATV да карат рали, каква заявка да попълнят ? Днес ще си резервират и хотел.
П.С.
Ще попълват формата за ралито, така им казах......TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеДа, за ралито. По роудбук. Ще има ли нужда от рулоЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
ПП Извинявам се че не по темата , но на връщане от състезанието съм загубил двете резервни гуми на платформата (железни джанти с пет отвора за болтове) в отсечката между Каблешково и магистралата . Ако някой ги е забелязал край пътя нека да ми звънне или да пише на лични 0887938090 Живко Бакалов , предварително благодаря !VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар