Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В А Р Н А О Ф Р О У Д 2015 - ТO THE LAST BREATH...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: В А Р Н А О Ф Р О У Д 2015 - ТO THE LAST BREATH...

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
    За наказанието, което получих за закъснение на старта, не се разправях, защото така е решено, но на едно състезание правилата са едни на друго други. Нали караме верига състезания с еднакви правила. Мислех, че поне тук в Оффроуда няма да има разправий, но явно сега започват.
    Има ли класиране, разправии винаги ще има, а скоро очаквай и загубени приятелства - пътят е вече минаван неведнъж, така че можеш да ми се довериш. ГАРАНТИРАНО!
    Колкото до закъснението за старт, такова ВИНАГИ е съществувало. А фактът, че Христов ви направи компромис в Кърджали и сега това се изтъква, като база за сравнение, само показва до какво водят компромисите и как се тълкуват!!!
    Последно редактирано от plrussev; 08-05-15, 20:22.
    "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
    „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
      Има ли класиране, разправии винаги ще има, а скоро очаквай и загубени приятелства - пътят е вече минаван неведнъж, така че можеш да ми се довериш. ГАРАНТИРАНО!
      Колкото до закъснението за старт, такова ВИНАГИ е съществувало. А фактът, че Христов ви направи компромис в Кърджали и сега това се изтъква, като база за сравнение, само показва до какво водят компромисите и как се тълкуват!!!
      Русев, позволи ми да те оборя! Какво значение има някакво си класиране, написано на лист хартия? Сравнено с всичките преживявания? Респектът, който ще отдам на организаторите е заради подарените хубави моменти и многото часове работа преди това. А не защото ще ми дадат или няма да ми дадат точки!

Хора, събудете се малко! Дразгите и разправиите за класиране Ви пречат на хубавите спомени! Тоя бил първи, оня бил втори...
      Последно редактирано от tk3c-pyce; 08-05-15, 21:09.

Коментар

Първоначално публикуван от tk3c-pyce Преглед на мнение
        Русев, позволи ми да те оборя! Какво значение има някакво си класиране, написано на лист хартия? Сравнено с всичките преживявания? Респектът, който ще отдам на организаторите е заради подарените хубави моменти и многото часове работа преди това. А не защото ще ми дадат или няма да ми дадат точки!

Хора, събудете се малко! Дразгите и разправиите за класиране Ви пречат на хубавите спомени! Тоя бил първи, оня бил втори...
        Прав си .
        Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
        Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Русев, позволи ми да те оборя!
          Свилен, можеш да не се съгласиш, но не и да обориш казаното от мен - просто факти, които няма да коментирам тук.

Коментар

Свилене, отговорих в другата тема на твоя съгражданин Атанас. Не виждам дразги и някой да е хванал някого за гушата, защото няма кого да хванеш за гушата, т.к това, нещо наречено веригата в момента е нещо безличностно и не се обажда. Тук никой не спори за класиране. Който ме познава, знае, че не карам за класиране.
            А хубавите моменти никой не може да ти ги отнеме, даже веригата.
            Аз лично се изкефих максимално и от състезанието, особенно третия ден, и от срещите с колегите.

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
              Свилен, можеш да не се съгласиш, но не и да обориш казаното от мен - просто факти, които няма да коментирам тук.
              Да речем, че ти отразяваш как е в момента, а аз казвам как би трябвало да бъде и накъде би трябвало да гледаме.

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                Свилене, отговорих в другата тема на твоя съгражданин Атанас. Не виждам дразги и някой да е хванал някого за гушата, защото няма кого да хванеш за гушата, т.к това, нещо наречено веригата в момента е нещо безличностно и не се обажда. Тук никой не спори за класиране. Който ме познава, знае, че не карам за класиране.
                А хубавите моменти никой не може да ти ги отнеме, даже веригата.
                Аз лично се изкефих максимално и от състезанието, особенно третия ден, и от срещите с колегите.
                Ей така те искам! И затова продължаваме всяка година да правим състезание в Русе. Защото има смисъл!

Коментар

И затова продължаваме всяка година да правим състезание в Русе. Защото има смисъл!
                  И аз за затова нямам пропуснато участие в Русе.

Коментар

От екипаж 201, благодарим на организаторите за хубавото състезание.
                    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Коментар

Ейййй, забравих - благодарности на всички, които са положили усилия да ни направят хубави снимки и хубави клипове!!! Moketa, Vesur и всички останали - благодаря от името на всички и нека организаторите да помислим за специален статут на такива колеги.

Коментар

Коментар

.... благодаря от името на всички и нека организаторите да помислим за специален статут на такива колеги.
                            Ами те имат на Самоков и Кърджали, остава и другите организатори да почерпят челния пример

Коментар

Надявам се журналята си измислят?
                              http://bnt.bg/news/ekologiya-i-ustoy...te-na-kamchiya
                              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                                Надявам се журналята си измислят?
                                [url]http://bnt.bg/news/ekologiya-i-ustoychivo-razvitie/zritel-signalizira-zastrasheni
                                Гледах репортажа тази сутрин и ме подразни. Журналистите постигат целта си по малко странен начин.
                                Два факта:
                                Първия е че преди 10-15 години имаше забрана за каране в района и риболова в Асмаците бе забранен.
                                Втория е че в района на дюните никога не е имало организирано състезание доколкото знам.
                                Че се кара там е факт но не е организирано.
                                Въпросните стълбове дето уж маркирали трасето бе най-смешната част от репортажа.Всички знаем как се маркират трасетата на организирано състезание и какви разрешителни се изискват.
                                Много филми гледат хората. То ако някой е гледал филма "Кецове" и е повярвал ,никога няма да стъпи там в района на Карадере заради страх от мародерства.
                                Та вярно е че се кара на Камчийски пясъци но не е от организирани състезания и не от това състезание ,ако това питаш. То и последните две години не е карано в него регион. Журналистите си търсят сензация и е по лесно ако има виновни. Е виновни има но са местните
                                Последно редактирано от banjo; 11-05-15, 13:17.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X