Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВАРНА 2012 - ОФРОУД ЕНД ФЪН... ГОЛЕМИЯ БАНКЕТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ВАРНА 2012 - ОФРОУД ЕНД ФЪН... ГОЛЕМИЯ БАНКЕТ

Еееех, най-накрая излезе това класиране.
    Браво на Младен и Русенската група за доброто представяне на чужд терен.

Коментар

MOVO8801
      Последно редактирано от Венци В; 29-05-12, 19:09.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Понеже вече имам време, да напиша малко по-подробно
        Много съм доволен от мъжката борба, която се получи между Радев, Върбанов и Орлин и че не се отказваха въпреки, че трасето си беше чисто трофи заради дъжда
        В последния ден на зоната за зареждане и двете наши коли дойдоха разковани (едната предно ляво колело, другата задно ляво) но настроението на пилотите беше на ниво. Бяха разбрали, че губят борбата с Радев, но трябваше да финишират задължително !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:OR6.jpg
Прегледи:1
Размер:164.6 КБ
ID:5379493

Име:OR4.jpg
Размер:205.5 КБ
ID:5379491

Име:OR5.jpg
Размер:167.2 КБ
ID:5379492

Тръгнах към финала със свито сърце, че не знаех МитсуКошитата дали ще издържат и вече си мислех каква организация да им правя за прибиране от трасето...
        Гледах ги на тракинга. че се движат и се успокоявах, а след малко се чуха странни звуци от скърцане, стържене, леко ръмжене на мотора...от завоя се показа Иво...влачеше се по корем, но все пак се движеше

Име:OR3.jpg
Размер:174.6 КБ
ID:5379494

Име:OR1.jpg
Размер:152.6 КБ
ID:5379495

Зачакахме Орлин...движеше се по-бавно...
        След малко чухме същите звуци, ако не беше минал преди това Иво, щях да си помисля, че цигани мъкнат крадени железа и стари печки за вторични суровини Важното обаче беше, че пристигнаха...и финишираха
        Очаквах, че Орлин ще се разочарова от тежкото трофи-рали, но се оказа, че му е харесало и му е за първи път да кара в "гьоч"

Име:or.jpg
Размер:232.0 КБ
ID:5379496

Име:OR2.jpg
Размер:117.9 КБ
ID:5379497

И така се дотътрихме до бивака, а там вече на автомивка, автовоз и газ за София...колите де
        Да кажа малко и за купона (за повече не смея, че ми се губят моменти )
        Всичко ми хареса...и Въшката, който намери чалга...толкова хард чалга, че ме възмути
        Девойката от Разград (мъжа й караше в Трофи, но не му запомних името пак) заедно с Въшката направиха уникално шоу с танци и песни и повдигнаха атмосферата на макс ! Всички се забавлявахме на 6 + !
        Това, което не ми хареса е, че от управата на хотела се опитаха да ни спрат купона... Спряха музиката, затвориха бара, започнаха да ни цъкат лампите...
        Наложи се сервитьора да играе drink & drive и да обикаля с наша кола из магазините за уиски, а за музика се наложи да си донесем подвижните уредби с колонки и микрофон и така...
        Аз приключих към 3:30 и пропуснах "специалния етап" в басейна, но разбрах, че и там имало много финиширали...
        Радвам се, че се видяхме с много приятели и се повеселихме, че някои даже си покараха
        Следващата среща в Пловдив...нашия клуб участва с 6 автомобила...стягайте се в кръста
        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 29-05-12, 19:53.

Коментар

Голямо Благодаря на организаторите за това велико преживяване,беше супер.Имах чуството,че участвам в сървайвар и само се молех дано да оцелеем до финала.Това е модела за трофи състезания,ще трябва по сериозна подготовка и адекватна асистенция.Пожелавам на всички по вече такива удоволствия и безавариен финал в следващите състезания.

Коментар

И да не пропусна култовото видео от Иван Иванов ! Който го иска на CD + снимки, да му се обади, само 20 лева е удоволствието

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
              Голямо Благодаря на организаторите за това велико преживяване,беше супер.Имах чуството,че участвам в сървайвар и само се молех дано да оцелеем до финала.Това е модела за трофи състезания,ще трябва по сериозна подготовка и адекватна асистенция.Пожелавам на всички по вече такива удоволствия и безавариен финал в следващите състезания.
              Първи ден:
              Тръгнахме със странни вибрации,които не знаехме на какво се дължаха.
              Още преди старта паднахме в окоп и скъсахме въжето на лебедката,след старта отново паднахме в трап и отново скъсахме въжето-бай Матьо успя да излезе без лебедка!!!Малко след старта дистанционното на трипа спря да работи и ни блъсна едно дърво-окривихме клетката,вратата ми не можеше да се затвори-затвориме я с помощта на дебело дърво за лост.После обаче спря да се отваря-от там нататък излизане и влизане само през стъклото-предствете си какво беше по седлката и таблото вътре в джипа...Това добре,ама и чистачките спряха да работят в поройната гора(направо си беше Rain forest).Бяха притиснати от клетката и се наложи да демонтирам моята чистачка,за да може тази на пилота да работи.От там нататък до края на втория ден водих пилота напълно на сляпо-нищо не виждах от никъде-само диктувах.По едно време,като влязохме в гъстата гора,където дори пилота не виждаше къде е пътя,вестибуларния ми апарат спря да работи-постоянно имах чувството,че пред нас се издигат или отвесни стени или пропасти,не знаех къде се намирам,нито какво е положението ми в пространството-това е много страшно чувство!Но Бай Матьо ни преведе успешно от там.Успяхме да не ходим за гъби много и преминахме финала с помощта на 10те метра въже,което ни беше останало.
              Вечерта в парка установихме от къде са вибрациите-здраво окривена кормилна щанга и напълно хлопащи шарнири.Успяхме да я изправим с помощта на Тошко и лебедка.Поизпънахме и клетката и вратата вече се отваряше,но чистачката не можахме да възстановим.Благодарим на Чаро и Мехата,че ни дадоха въжето от лебедката си!!!Мнооого джентълменско-ще почерпим на Нова Черна.
              Ден втори:
              Целия ден навигация без никаква видимост от мен.Още по средата на трасето кормиланта щанга отново се сгъна и машината вече по никакъв начин не искаше да завива на дясно.Опитахме отново да я изправим,вече със стоманено въже,но карданната лебедка на "танка" скъса и него.От там нататък буквално се дотътрихме до финала,благодарение на упоритостта и майсторлъка на Бай Матьо,който вземаше всеки десен завой с няколко маневри.Това се видя и на затворения кръг-всеки десен завой с по няколко маневри.И отново успешен финал.
              Като заключение искам да кажа,че трасето си беше истинско трофи,а дъжда го направи ужасно тежко!Самото виждане на финала си беше геройство!Благодаря на организаторите за перфектното трасе,както и за светкавичната реакция за скъсяване на трасето.Имайки предвид и миналогодишното и тазгодишното издание Варненското Трофи ми стана любимо!
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Име:DSC08743.jpg
Размер:187.3 КБ
ID:5379627Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08746.jpg
Размер:185.3 КБ
ID:5379628Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08747.jpg
Размер:120.8 КБ
ID:5379629Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08749.jpg
Размер:216.4 КБ
ID:5379630Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08750.jpg
Размер:177.4 КБ
ID:5379631Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08752.jpg
Размер:160.7 КБ
ID:5379632Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08755.jpg
Размер:157.3 КБ
ID:5379633Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08759.jpg
Размер:206.1 КБ
ID:5379634Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08762.jpg
Размер:145.6 КБ
ID:5379635Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08764.jpg
Размер:130.8 КБ
ID:5379636Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08766.jpg
Размер:151.7 КБ
ID:5379637Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08767.jpg
Размер:260.6 КБ
ID:5379638Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08736.jpg
Размер:177.1 КБ
ID:5379622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08737.jpg
Размер:128.0 КБ
ID:5379623Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08739.jpg
Размер:139.2 КБ
ID:5379624Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08740.jpg
Размер:182.8 КБ
ID:5379625
                АСК Ален Мак

Коментар

Ето и един фен на ОФФРОУДАНатиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09104.jpg
Размер:200.5 КБ
ID:5379645Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09106.jpg
Размер:226.4 КБ
ID:5379646Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09108.jpg
Размер:220.4 КБ
ID:5379648Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09114.jpg
Размер:164.4 КБ
ID:5379649Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09139.jpg
Размер:187.3 КБ
ID:5379650Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09119.jpg
Размер:205.0 КБ
ID:5379651Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC09118.jpg
Размер:173.9 КБ
ID:5379652Помислил,че кара бяло ЕВО ама като изтрезня се оказа,че е рено.
                  АСК Ален Мак

Коментар

При нас имаше интересна случка. Поне на мен ми беше интересно, щото ми е за първи път. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0102.jpg
Размер:94.2 КБ
ID:5379658Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0103.jpg
Размер:116.6 КБ
ID:5379657 Каскадьора се намеси с един колан и проблема отпадна.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      При нас имаше интересна случка. Поне на мен ми беше интересно, щото ми е за първи път. [ATTACH=CONFIG]457882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]457881[/ATTACH] Каскадьора се намеси с един колан и проблема отпадна.
                      Ето заради такива пакостници съм толкова назад в класирането.... То не ми се пречкаха, разни Патроли, Тойоти, паднали Витари....
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Ето заради такива пакостници съм толкова назад в класирането.... То не ми се пречкаха, разни Патроли, Тойоти, паднали Витари....
                        Хахахахаха , ти един път да завършиш на колела а не по таван и взеха да ти пречат .. Калпазани ..
                        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                        WJ 4.7

Коментар

Това ми беше първото състезание и емоциите бяха повече от позитивни, дойдох да се изкалям и определено успях (чак ме е срам да кажа на какви места по тялото си намерих кал). Останах с много добри впечатления от състезателите и организаторите, колегиалността беше на ниво, а трасето уникално. Ленд Ровъра успя да се пребори с трудностите, че дори се прибрах на ход до Бургас (с мигачи от БМВ за който благодаря на колегата Ицо). Със сигурност ще участвам в състезания и за напред и ако преди съм бил запален по офф роуда, вече съм влюбен. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0173.jpg
Размер:182.2 КБ
ID:5379668Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0379.jpg
Размер:219.0 КБ
ID:5379669Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0395.jpg
Размер:227.7 КБ
ID:5379670Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5698.jpg
Прегледи:2
Размер:158.3 КБ
ID:5379671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5260456.jpg
Размер:118.7 КБ
ID:5379672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0289.jpg
Размер:250.8 КБ
ID:5379673

Ако някой има клипчета с мен нека пусне линкчета

Коментар

От бургаския Роувър имам само това:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:135.jpg
Размер:221.7 КБ
ID:5379678
                            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                            ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                              Аз знам че го казваш на шега това за "пречкането", но Благодаря за помощта, която оказа и че не се замисли изобщо, а си спря и ни извади!!!
                              Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                              0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Малко снимки пратени ми от приятел ( той ако иска ще си каже ) . Има и няколко клипчета които ще изчакам той да си ги качи .

Пиян гарван с баничарка - бегачка ( или каквото е решил да остави от нея Тенев )

Бат Матей с "двата леви"...... /завоя/

Всичко свърши . Време е да "сгъваме цирка "

‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X