Някой да е забелязал, че не съм наличен в темата??
Естествено, че не. Гледам забавлявате се добре.
Състезанието:
-Вчера много зрелище, публика и прахоляк. При моторите и атв бе весело също.
-Днес, мореходните качества на джиповете и в двата класа бяха на ниво. Ралирейда се сблъска с действителноста наречена Добружанска кал. Феноменално лепкава и хлъзгава субстанция.
Трофито си махаше лебедки жизнерадостно и така до финала.
на финала на ралирейда първи пристигат Радев-Георгиев следвани от Алексиев и Дънди и Десо и Шуши.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Някакво класиране за АТВ-та и мотори от вчера?Познавам района и разбрах,че Тенев е направил много екстремно трасе...моля и за снимки.Благодаря предварително!
Тенев,дай повече инфо.Никой нищо не пише за мотори и АТВ от вчера и днес?Малко снимки не са излишни.Ако има и видео,благодаря в аванс!
Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-05-12, 19:00.
След половин часово поливане с маркуча изпод купчината ДОБРИЧКА КАЛ, се показаха нагънатите ламарини на самурайчето. Благодарение на колегите с Черокито, вече нямам задна броня. Имам и лека щета на лебетката, и то си я причиних сам на самият финал, но мисля че до утре ще оправя поне нея. за да мога да стартирам.
Искахме ТРОФИ.... ами получи се. Дъжд, кал, коловози, клони, паднали дървета, реки, локви и т.н. от всичко по МНОГО. Тоя път организаторите не се стискаха от към препятствия. Ако КОНСЕРВАТА издържи и утре ще е перфектно.
Аз доволен!!!
След половин часово поливане с маркуча изпод купчината ДОБРИЧКА КАЛ, се показаха нагънатите ламарини на самурайчето. Благодарение на колегите с Черокито, вече нямам задна броня. Имам и лека щета на лебетката, и то си я причиних сам на самият финал, но мисля че до утре ще оправя поне нея. за да мога да стартирам.
Искахме ТРОФИ.... ами получи се. Дъжд, кал, коловози, клони, паднали дървета, реки, локви и т.н. от всичко по МНОГО. Тоя път организаторите не се стискаха от към препятствия. Ако КОНСЕРВАТА издържи и утре ще е перфектно.
Аз доволен!!!
Не те видях на Водениците,контрола №2 имаш ли я?
Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-05-12, 19:46.
Причина: Корекция на цитат
Някакво класиране за АТВ-та и мотори от вчера?Познавам района и разбрах,че Тенев е направил много екстремно трасе...моля и за снимки.Благодаря предварително!
Тенев,дай повече инфо.Никой нищо не пише за мотори и АТВ от вчера и днес?Малко снимки не са излишни.Ако има и видео,благодаря в аванс!
Спокс, снимки ще има.
Поне от мен и поне каквото съм хванал, че имахме премеждия с джипа, като сменихме позицията между контролите и пропуснах да офотам некои мои любимци.
Качват се.
Ако не се докачат, има време и нататък.
Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
Коментар