Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Места зрители - ВАРНА ТРОФИ 2007

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Места зрители - ВАРНА ТРОФИ 2007

    Първи състезателен ден –


    състезателите ще се борят с около 80 километра състезателно трасе през силно пресечената местност на землището на село Долище.


    Село ДОЛИЩЕ – пътя посока Новаково, до мотел ТРИТЕ ВОДЕНИЦИ. На мястото има асфалтирано пространство на което могат да се паркират колите. Лесен достъп с обикновен автомобил. Приблизителен час на пристигане на първия автомобил - 10 - 11 часа. Наблюдава се влизането на автомобилите в реката и движението им по речното корито.

    Село ОРЕШАК – по главния път през селото , в края на асфалтирания участък от пътя, първия остър ляв завой до чешмата под селото. слизане по стръмна пътека на отсрещния горски масив и последващо изкачване. Приблизителен час на пристигане на първия автомобил – 11.30 часа.



    Втори състезателен ден


    в района на резервата “Батова” и Добрич.


    По пътя АЛБЕНА – ДОБРИЧ – след ресторант “Гъбките” покрай оградата му , по черния път който води леко вляво, на 200-300 метра по посока гората. Приблизителен час на пристигане на първия автомобил – около 10 часа

    По околовръстния път на Добрич, отбивка от табела “село Плачи дол 2 км”, около 500 метра след отбивката покрай трафопоста вляво, следва отбивката за язовира. Мястото е широко и е точно между малкия язовир /от ляво/ и големия язовир /от дясно/. Лесен достъп с обикновен автомобил. Приблизителен час на пристигане на първия автомобил – около 11 часа.



    Трети състезателен ден


    в землището на селата Осеново и Кичево-


    очаква се това трасе да е най-зрелищно за публика и журналисти.


    В края на ОСЕНОВО по асфалтовия път в посока Кранево, между микроязовира и селскостопанския двор. Приблизителен час на пристигане на първия автомобил – в 9 часа, мястото е на 2 км от старта.
    След преминаване на 30 километра състезателно трасе ще има атрактивно екстремно преминаване на трасе очертано по ленти. Време за преминаване на 30 километра трасе - около 1 час и 30 минути.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X