До: Баха България 2009 (16-18 октомври 2009) - въпроси и отговори
Понеже състезанието беше част от празниците на града, ние като организатори се постарахме да демонстрираме и други спортове и да организираме и любителски стартове.
Едното беше опит за демонстриране и представяне на Дрифта като шоу на публиката в района. Понеже аз имах други ангажименти и не можех да присъствам, разбрах че е било много интересно и за в бъдеще ще мислим за самостятелно мероприятие на момчетата от Самоков и Urban Drift Team. Моите благодарности към тях за съдействието и участието им.
Ето една две техни снимки

Това бяха участниците, а това са и официалните лица като връчват възпоминателните плакети на участниците.

Понеже състезанието беше част от празниците на града, ние като организатори се постарахме да демонстрираме и други спортове и да организираме и любителски стартове.
Едното беше опит за демонстриране и представяне на Дрифта като шоу на публиката в района. Понеже аз имах други ангажименти и не можех да присъствам, разбрах че е било много интересно и за в бъдеще ще мислим за самостятелно мероприятие на момчетата от Самоков и Urban Drift Team. Моите благодарности към тях за съдействието и участието им.
Ето една две техни снимки

Това бяха участниците, а това са и официалните лица като връчват възпоминателните плакети на участниците.

даваш 30 40 и ги хвърли в едно дере.така че оценете нашия труд и хъс и спрете да се дразните. поздрави

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
ще ми е приятно и друг път да се състезавам с него.На мен лично състезанието ми хареса организаторът се беше постарал, екипът който му помагаше беше изключително подготвен и ентусиазиран.Ще му пожелая и догодина да със същият екип да направи още по-добро състезание.За трасето хареса ми, но не бях подготвен теоритично и практически за преминаването през някои екстремни участъци по трасето особенно в неделя голяма помощ при преминаването ми оказа БОБИ НИКОВ със съветите си.За тези които смисълът на посещението им във този форум е да оплюват организатор или участние е по разумно да не пишат по този начин опразват форума от истински заинтересованите потребители първо проведете едно състезани но не любителско на къра, а според всички наредби и изисквания преминете през община полиция пожарна и медицинска служба намерете спонсори или си извадете 40 точки и повече от джоба за спорта и тогава пишете.Вариант две купете автомобили подгответе го според всички изисквания и си поемете всички разходи според мен за клас Експерт автомобил около 100 точки и на всяко състезание още 5, и тогава оплювайте спортния резултат на който и да било състезател.ПОКЛОН пред ВЛАДИМИР СИВРИЙСКИ за жеста към мен.Благодаря и на моите колеги от НСА за подкрепата.Благодаря и на моите рекламодатели СТРОИТЕЛЕН ХИПЕРМАРКЕТ КРЕЗ и най-вече на г-н Костадин Тошев, както и на МОХИКА арт глас студио, благодаря и на г-н ИВАН МАРИНОВ за предоставеният автомобил с което направи участието ми реално.Бъдете здрави.

Коментар