Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГАБРОВО ТРОФИ 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ГАБРОВО ТРОФИ - ИНФО !

Не искам да ви отказвам, Pursie, напротив !
    Екшънът ще започва много близко до равнината и трябва само да се изкачите 100 метра в планината, за да го наблюдавате, но пеш
    Не искам повече да издавам подробности и вярвам, че организаторите ще ви дадат координати на интересните места, когато трбва.
    Ако пък не успеете да ги намерите, зъннете ми, ще ви заведа, защото аз ще циткулирам по тях с мотора за да снимам.
    Така че, качвайте се на джипките и ... на състезанието. Ще има какво да се види.
    ----------------------
    А, щях да забравя. И бих желал онзи, дето минаваше реката на Балкан трофито с цивилната джипка да дойде и да покаже същото и на това състезание.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

До: Re: ГАБРОВО ТРОФИ - ИНФО !

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Едната пътека дори не е подходяща за аматьори - мотористи
      Е това вече ми хареса !
      Изпипали сте го вие , знам си аз .

Коментар

Re: До: ГАБРОВО ТРОФИ - ИНФО !

Не искам да ви отказвам, Pursie, напротив !
        Екшънът ще започва много близко до равнината и трябва само да се изкачите 100 метра в планината, за да го наблюдавате, но пеш
        Не искам повече да издавам подробности и вярвам, че организаторите ще ви дадат координати на интересните места, когато трбва.
        Ако пък не успеете да ги намерите, зъннете ми, ще ви заведа, защото аз ще циткулирам по тях с мотора за да снимам.
        Така че, качвайте се на джипките и ... на състезанието. Ще има какво да се види.
        ----------------------
        Mного благодаря на информацията. Не ме разбирайте погрешно, но наистина доста хора искат да дойдат и ще е жалко да не се нагледат на шоуто, което сте им подготвили ( поне на снимките изглежда така).
        А прогнозата е и за дъжд, така че ще чакаме " the raining jeeps" ( и G-та и Нисани и Баби Яги и Грозили и цялото приказно царство).
        Успех на всички.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Tук вали цял ден.Вземете си подходящи гуми.

Коментар

Кажете поне дали трасето ще минава през Горни Бакойци Горнова Могила и Недевци
            Особено дали пак ще има шоу в блатото зад казармите и в гората
            Това са места на които могат да се съберат доста зрители без да пречат а определено спорта няма да спечели ако го проведете по партизански
            искаме да гледаме - това е
            BMW X6

Коментар

Ако нямате гуми вземете си чадъри.На където и да тръгнете пеш най далечния асвалт е на 4 км.В дефилето на едно дере няма ДжСМ връзка но аз ще ви дам на точка, един камък до големия бор , там има една чертичка на Мтел.Ако не я бях намерил в 9 вечерта щях да отмаам още 2км в проливния дъжд , има и изоставен фургон, където може да се приютите през ноща.Дивеча в момента е по високите части на планината . Ако огладнеете използвайте примки ,капани и др.В краен случай знаете , МАМА.

Коментар

Извинявамсе но аз въпреки че съм от Габрово всъщност неразбрах каде мога да гледам дори пеша.Или състезанието ще се провежда на затворени врати?
                Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scrOnline iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr

Коментар

Строг технически преглед сложи началото на дългоочакваното състезание "Габрово Трофи 2007". Записани са 26 екипажа, като има дебютанти с "Лада Нива" от Дупница ! Чест им прави, че са избрали едно от най-трудните състезания за дебют ! Да им върви по вода В 9 часа започна брифинга, на който Янчо Терзиев "успокои" всички, че състезанието ще е весело и дългите молебени за дъжд са дали резултат - ще вали утре и вдругиден Коментарите продължиха в творческа атмосфера и без злоупотреби с течностите на бара Утре ни очаква весел ден, снимки и коментари ще има след 18 часа ! Да им пожелаем успех !!!
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 06-09-07, 22:49.

Коментар

В колко е старта утре?

Коментар

Напряво се чудя тоя Янчо Терзиев какво толкова ги глези състезателите ?! Днес и мост накара да им построят.
                      Ето го:

Мостът мина и тест за надеждност !
                      Сега липсва и "ясеновската пътека" да им асфалтира, та утре да им е по-лесно !
                      Утре стартът е в 10:00 и всички зрители на тази пътека, че много инженерна работа ще има Пътеката, която миналата година се превърна в кошмар за ендуристите на качване, сега джипките ще я спускат.
                      Желая на всички успех !
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

А, щях да забравя. И бих желал онзи, дето минаваше реката на Балкан трофито с цивилната джипка да дойде и да покаже същото и на това състезание.
                        Не е готова още.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Не е готова още.
                          Ама ти си четеш кротко тук във форума ,а колата стои и чака.
                          Сигурно "разколачена".
                          B+

Коментар

Приключи успешно първия ден на "Габрово Трофи" ! Финишираха 24 автомобила, като "фира" дадоха двете "Лада Нива" - на Явор (Dorzi) на 4 км. и на дебютантите след сервизната зона !Всички се бореха мъжки, като много приятно впечатление направи колегиалноста и взаимопомоща която си оказваха екипажите(поне на моята контрола). По-късно ще имате инфо за класирането, но по предварителни данни води Семко, следван от Дончо от Казанлък, Саламандрите и Долфи.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от VE LA; 09-09-07, 15:38.

Коментар

"Топли снимки" от първия ден на състезанието.

Последни приготовления преди старта ...

Екип от репортери-расоткаджии положи сериозни усилия за да преодолее пеш стръмната пътека до едно много интерсно екстремче, което организаторите бяха подготвили за състезателите.

Проляната пот и изплезените езици си струваха. Екипажите направиха добро представление ...

Снимки от екстремчето

и още снимки от там

Нашият репортер от 1-ва контрола Васко (vatito) предаде кадри и от един интересен страничен наклон

Всички снимки от Васко

На връщане към базата, екипът се включи в екшъна като оказа помощ на закъсал екипаж

Лебедките на УАЗ-ката на Pursie и на Патрула свършиха работа ...

Освен снимките разполагаме и с над 1 час видеоматериал от екстрема.

Надяваме се, че и през следващите дни ще имаме възможност да наблюдаваме интересно представление ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Браво на репортерите.Точно и на място.
                                B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X