Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Традиционен мотокрос с.Васил Левски - 16 Май 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Традиционен мотокрос с.Васил Левски - 16 Май 2010г.

Първоначално публикуван от mutata_em4o Преглед на мнение
    Аз имам един клип кадето се вижда как човека с АТВ-то тръгва след нас
    А ти не направи ли таркал в събота или бъркам КТМ-те???
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Ето малко и от мен.
      Прикачени файлове
      Some call it a hobby, we call it a way of life!
      Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Браво много ми хареса състезанието във всички класове особено при малките нямам думи . Да продължават и занапред така да карат и да на радват и без тавми естествено

Коментар

БЛАГОДАРЯ на Ivan Minkov, за публикациите в тази тема. Това, което правиш е страхотно. Мини през офиса да направим някой стикер за мотора ти.

Коментар

16. 05. 2010
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
              А ти не направи ли таркал в събота или бъркам КТМ-те???
              Не тва беше другото момче кадето беше с нас #4

Коментар

Ето още малко снимчици
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                  МХ2
                  Че това момиче представяше някой състезател-ясно,но защо беше само с един чорап-не знам.
                  Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                  Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                  0885 660 613

Коментар

Хахаха от вълнение е забравила другия

Коментар

И тази година едно голямо БРАВО на всички организатори и участници!2009 на мотокроса в Слатина и 2010 на този в Левски една налагаща се тенденция поражда у хората следния въпрос-пожелание към организаторите в лицето на кмета на община Карлово и Г-да кметовете на с.Слатина и с. Васил Левски,като да речем най-големи радетели за този спорт на местна почва.
                      Господа,не изпитвате ли някакво неудобство след състезание,когато започнете т.н."Церемония по награждаване"?!Какво точно имам впредвид:Толкова ли скъпо щеше да бъде да поръчате на местната фирма "ВЕГА-ПРИНТ"вместо глупави шапки да изготви и отпечата някакви грамоти,триъгълни или с друга форма наградни флагчета с които да отличите и овековечите,дет се казва,ако не всички,то поне най-добре представилите се участници?!Най-тъжна е картинката при най-малките.Отива детето полага усилия в лишения,постига резултати и като се върне при близки и приятели да няма с какво да покаже,къде е ходил,в какво е участвал и какво е завоювал като признание.На старта на децата не се ли просълзявате от това,което виждате?!Неволно пропускаме,какво всъщност има под каските и екипировката,виждаме ги накрая,а накрая сте Вие.Вие сте избрани думите ви най да тежат,но само написаното ще остане.Да извикваш на почетната стълбичка състезател и да му подадеш единствено бял плик с "джобни"(на мен ми прилича повече на рушвет отколкото на награда) и той да го вдигне високо,когато хората го аплодират и снимат...смях в залата.За наградата е прието да се връчи купа,медал или друг предмет,но на първо място(подчертавам:безплатно)признанието става с писмен документ- ГРАМОТА(ПОЧЕТНА ГРАМОТА).Та затова ми е думата днес ,пишете подписвайте,подпечатвайте и връчвайте красиво изписани грамоти на деятели и спонсори,на участници и помощници.На най-малките да кажем до 6-то място задължително.От 7-мо нататък вписвайте за участие.Останалите отличавайте както ви е по силите,но за тези,които са още в ученическа възраст грамотата е незаменима.Хем да отсрамите вас като организатори и нас като публика,дето присъстваме на награждаването,хем да остане някакъв приятен спомен у тези хора,че имало такова събитие,че те са взели участие,дали са от себе си и са постигнали успех,било то на 6,или на 56 годишна възраст.А да завърши и да финишира след всичкия този адреналин е огромна борба и личен успех на всеки състезател.Спомняте ли си например,как победителят в даден манш,не се прибира веднага,а с отличителна лента преминава "ПОЧЕТНА ОБИКОЛКА"за да поздрави и съответно бъде поздравен и аплодиран от зрителите на пистата.И без това,почти не остават хора на вялата церемония по награждаване,дето ни поднасяте всеки път.Емоцията и шоуто преди всичко Господа.Този спорт е зрелищен,красив и атрактивен,не пестете от шоуто,то е за всички.
                      Поздрави,за домакинските победи на пистата във Васил Левски!Честито на Христос и Стефан-майсторите са си майстори!
                      Бъдете здрави!
                      В основата на всички човешки нещастия... стои невежеството.

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                        Че това момиче представяше някой състезател-ясно,но защо беше само с един чорап-не знам.
                        вальо май не си внимавал...това не е чорап а от онези еластичните превръзки,кито стягат глезена.... тя представяше брат си-кристиян ангелов.
                        [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
                        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Galina Chakarova Преглед на мнение
                          16. 05. 2010
                          16.05.2010г.
                          Прикачени файлове

Коментар

браво Минков и благодарим от името на цялото семейство за поканата която получихме,Състезанието бе на ниво и най-вече всичко свършва добре ,когато няма контузени участници!!!Пожелаваме традицията ви да продължава и за напред в годините!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от nameika Преглед на мнение
                              вальо май не си внимавал...това не е чорап а от онези еластичните превръзки,кито стягат глезена.... тя представяше брат си-кристиян ангелов.
                              Упс,да бе,той батко и бил в банята по това време,че го видях с мокра глава и чистичък да бърза,ама е укъснял да си вземе плика.
                              Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                              Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                              0885 660 613

Коментар

ето малко клипове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X