в събота,по случаи традиционния панайр на град Бяла Слатина,на 12/09/2009 от 10:00,в така познатата местност "РИБАРНИКА" ще се проведе любителски мотокрос в няколко класа.Утре ще има повече информацияТрасето е доста екстремно и ще е интересно.Днес го подготвихме и го пробвахме.Които желае може да участва или просто да се наслади на състезанието.ЗАПОВЯДАЙТЕ
в момента нямам подходящи,но ще пусна от миналата година,на същото трасе,но тогава провеждаха и off road с джипове и мотокрос,демонстративен.сега ще кача снимки от тогаваТазгодишното състезание е в памет на загиналия преди няколко години наш велик приятел и голям моторист Дидо Ласков,мир на праха му.
а клас 65сс и 85сс няма ли да има.знам,че са на европейско,но много от тях няма да участват така че това беше един добър вариянт за тези ,които няма да са на европейското.ние щяхме да дойдем ако имаше най-малкият клас
приятелю,найстина няма да има малките класове,но и при това положение сте добре дошли,след състезанието трасето ще бъде изцяло на ваше разположение.В града има прилични хотели,можете да дойдете и предния ден,а може и да останете.На този телефон можете да получите допълнителна информация-0896320356-САШО
RYSIA69, ако познаваше мотокрос спорта нямаше да задаваш този излишен въпрос.
Това на плаката са класове при 2т машини.
Ама не е тук мястото да си говорим за това.
RYSIA69, ако познаваше мотокрос спорта нямаше да задаваш този излишен въпрос.
Това на плаката са класове при 2т машини.
Ама не е тук мястото да си говорим за това.
Да аз карам ендуро,ама си мислех че ще има и по голем клас та да се пуснем и ние.Между другото на плаката не пише колко такта са машините.Поздрави!!
щеше ми се да дойдем ама ни се обадиха,че малкия ще кара в севлиево та ще оставим за другата година.пожелавам на всички страхотно състезание и безаварийно каране.успех
Коментар