Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хисаря - мотокрос 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хисар - мотокрос 2009

Това беше първото ми съзтезание
    Много ми хареса. Трасето беше страхотно. Пясъчно-рохко със страхотни виражи, два трапеца , ролетка и много единични скоци. Лелката дето коментира ме изкефи, каква беше строга и как въвеждаше ред сред анархията. Цялото преживяване беше супер. Отидох е така да гледам без да съм карал от месец, ама ме накараха да се запиша в последния момент и въобще не съжелявам. Бях като кашкавал, ама все пак минах няколко човека. Тръпката е страшна.

Та ето снимки:

Трапеца

Кадир режеше здраво.

Пясъчните виражи бяха страхотни.

Кетъринга

Това момче даваше много газ. При тази маневра падна, но няма страшно трасето е меко и аз го пробвах и през двата манша

Май няма нужда от коментар

Майкъл е страшен.

В Б лиценз бяхме 25 човека някъде. Като тръгнахме втория манш беше непрогледно.
    Трябва да има поливни системи или поне цистерни. Карах си на сляпо, добре че нямаше паднали в мъглата. Иначе по време на съзтезанието имаше доста падания, дано всички да са добре.

Нямам я мъглата на снимки,тука вече е разсеяна.

Кадир

В клас 85 беше може би най-интересно. Янко Ташев (в ляво) кара много добре. В първия манш борбата за първото място беше до финала. Майкъл си поспива на старта Много ме изкефиха- фърчат повече от големите. При 65 Вальо Роглев разцепи всички чувствително.

Е така се почва.

За съжеление не останах за резултатите, но общо взето те фаворитите си се знаят.
    Последно редактирано от iassen; 21-09-09, 09:18.

Коментар

минков,състезанието се прекрати поради липса на линейка а не,защото така им щукнало.а клас ендуро доколкото разбрах е бил за местните момчета,които са помагали при подготовката на трасето
      [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
      [/URL]

Коментар

Малко и от мен

Предстартова треска

Надпревара във въздуха

Тук Иван Минков, като видя тази фенка веднага се запъти към нея, новодещата на състезанието не му разрешава да пресече пистата

А този идва директно от градския минерален плаж

С това трябваше да започна – Това ми е новото ендуро 4Х5. Буталото му е по- голямо от на старатаДжилера
        Накрая искам да се извиня на Иван и Наско, че се наложи да напусна спешно състезанието. Надявам се тази седмица пак да се видим!
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

искам да поздравя и иван петров,този път кара в 85сс и вторият манш се класира на първо място ,успех ванка и занапред.това дете е уникален талант.
          [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
          [/URL]

Коментар

Още малко снимки!

Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Хисар - мотокрос 2009
              Прикачени файлове

Коментар

Малко снимки и от мен.
                Времето беше супер и само за снимки ама не дочаках втория манш.Бяхме много гладни, а опашките за кебапчета бяха невероятни

Водещата на купона

На първия манш в лиценз Б, доколкото чух от високоговорителите бяха 26 човека и незнам как някой не падна в таз лудница

На долната снимка се вижда как някои от преградите падат преди другите

Някой ако се познае да казва кой е

Номер 1 беше номер 1

И един колега с Ямаха като моята ама 350цц

Толкова от мен.
                Ето и едно клипче от старта на лиценз Б
                http://www.youtube.com/watch?v=9N67uNaB6IA
                Последно редактирано от mureto; 22-09-09, 00:41.
                YAMAHA WR450F

Коментар

хубави снимки благодарим

в Хисаря наистина става много приятно традиционно състезание
                  ,миналата година ..след като 2 години не бях стъпвал на мотокрос ..голяма грешка взех че отидох на Хисаря..и много ми хареса ..тъй че и тази година въпреки кризи мризи и прочее пак отидохме..много приятно трасе приятни хора и чудесна организация
                  Относително централното разположение на града го прави сравнително близък за всички краища на страната да не говорим за чудесната хотелска база и природата наоколо..
                  времето което са избрали /ранна есен / също е много добре подбрано Организацията е много добра..предварителната програма се спазва с много висока точност,,което за нас като хора свикнали да ходят на ендуро надпревари..си е направо шокиращо приятна изненада

наистина ..не добро впечатление направи, предварително обявеният клас за ендуро мотори в последствие се превърна в клас -само за местни а имаше доста момчета които бяха научили за новата идея да има вече и такъв клас и специално бяха дошли ..май и тази идея както и доста други добри неща у нас е на път да загине или изврати още в зародиш жалко защото наистина в последно време ендуро моторите станаха много популярни, и имаше резон да има такъв клас
                  ,,или ще трябва да си взимаме и по един кросак ..да има

иначе трасето както винаги бе много добре подготвено..аз пристигнах направо в неделя сутринта и въпреки че предишните дни са карали яко по него пак не бе прекалено изровено а тези дошли предишния ден споделиха че в събота е било направо като за световно

все пак още няколко неща направиха неприятно впечатление и може би организаторите бива да им обърнат внимание
                  например тоалетните бяха прекалено малко и ..честно казано..в такова състояние че не ми се коментира

друг проблем както са отбелязали и другите участници си бе прекаления прахоляк ..особенно за Б групата които бяхме над 25 души..си стана опасно..на моменти не си виждах дори ръцете от прахоляци ..резултатите не закъсняха-комоцио и извадено рамо..и още няколко сакатлъка а можеше и нещо още по лошо да стане като нищо в тази олелия още повече че някои от участниците в този клас..май бяха извън кожата си от адреналин и превъзбуда и се държаха ..меко казано "неадекватно" и доста излишно агресивно ..все едно имаше за делене поне 200 000 долара награден фонд
                  ..такова поведение ме изумява ..но те си знаят ..

та едно елементарно оросяване ..поне на старта и първите 1-2 прави след него щеше да реши проблема

линейките също..бива да са поне 2 за да не се налага спиране на състезанието при инцидент

иначе наистина благодарим на организаторите и им пожелаваме още по големи успехи /тази година имаше рекорден брой участници/
                  Последно редактирано от mitkov; 23-09-09, 13:50.

Коментар

Браво,момци.Много хубаво състезание е било,поздравления!Обаче и снимките са невероятни.Специални поздрави за снимките на IVAN MINKOV,оригинални са,но ако можеш да ми разкриеш тайната за това как изглеждат/...имам впредвид как обекта излиза извън фона/
                    HUSGVARNA 630 SMR
                    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                      Браво,момци.Много хубаво състезание е било,поздравления!Обаче и снимките са невероятни.Специални поздрави за снимките на IVAN MINKOV,оригинални са,но ако можеш да ми разкриеш тайната за това как изглеждат/...имам впредвид как обекта излиза извън фона/
                      Фотоапарата е много специален! А фотографа има познания по Photoshop!
                      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

ето малко снимки от мен (постно, постно.. )

Последно редактирано от Жоро Донечки; 05-11-09, 18:48.
                        SUZUKI RMZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                          Намират ми се няколко, но се чудя дали си струва да ги пускам! Че нещо не ми се хареса идеята за прекратяване на състезание и идеята клас ендуро да е само за местни! Както каза един когото чух от публиката и кара ендуро (да не му споменавам името) "Комунисти, раздават си парите на тяхните хора!" Или нещо подобно!
                          Та единственното на което им завиждам е доброто трасе и най-вече песакливата почва! Иначе прах и прах и така! Незнам защо но трябва да се въведат вече някакви правила за изграждане на трасета! Стига сме се молили за дъжд!
                          Състезанието беше интересно в няклоко от класовете в които имаше състезатели! В останалите май беше един имаше около 7-8 человека!
                          За кебапчета и бира нема да коментирам! Изгледах бая маншове докато хапна едно кибапче!
                          Все пак браво на организаторите за желанието!

ПП: ааа и водещата беше една.....то не е за разправяне май!
                          Що бе Минков може да ми го споминеш.Неможе ние да ходем два дни да караме и накрая да не пр......т.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

От: До: Хисар - мотокрос 2009

А за тази година нещо чувало ли се е ще има ли традиционно или не?

Коментар

Първоначално публикуван от kokolindo Преглед на мнение
                              А за тази година нещо чувало ли се е ще има ли традиционно или не?
                              Обикновено, през месец септември има мотокрос, но тази година имаше и през май месец..Не съм много наясно с датите, но си мисля че няма да има повече през тази година!

Коментар

Първоначално публикуван от nescafe Преглед на мнение
                                Обикновено, през месец септември има мотокрос, но тази година имаше и през май месец..Не съм много наясно с датите, но си мисля че няма да има повече през тази година!
                                Ами ако е имало май месец състезание защо не намирам никъде да пише за него,къде е било обявено?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X