Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Завръщане на мотокроса в гр.Сопот

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Завръщане на мотокроса в гр.Сопот

Някои ако има снимки да качи.
    Братовчеда (Иван Минков) имаше проблем с картата памет на никона си и неуспя да снима.

Коментар

Много добре се получи,20:30 Събота на тренировката мотора ми за последен път каза,че не е навит да участваме в Неделя ... като за 1 година много добре ... добра работа се хвърли,така че не трябва никой за нищо да съжалява и следващия път повече !!! Много поздрави на РАДО той си знае кой е ( аз бях момчето с лилавата yamaha yz 125 cc ) ....

Коментар

Първоначално публикуван от bitchi Преглед на мнение
        Значи дъртия Бонев дето са блъска два манша и ЗАВЪРШИИИИ саответно 1ви манш 2ри и вторият манш 3ти в крайното е 3ти.А Бончо който не завърши 1вият манш в крайното класиране е 2ри имам го и на снимка докоментирано.Как не ви е срам да му вземите на стареца второто местенце не ви ли е срам от годините му,от белите му коси вместо медал за участие даму дадете данък ддс му взехте той дъртака един път ще изкара късмет и вие ша му са серате на късмета. Не мисля че на Бончо му трябват такива подаръци.
        ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НАЙ ОФИЦИАЛНО НА ДЪРТАКА щото той когато е карал в Сопот половината от вас не са били родени

Ас мисля че ти трябва да му се извиниш, немисля че е редно да го наричаш "дъртака" би ми било интересно да те видя тебе на неговите години ти как ще караш.

Коментар

''Дъртака'' е казано с цел да изобрази съпоставката спортен дух и напреднал стадий физика не с цел да обидим някой ! Така мисля,че ни казва bitchi

Коментар

Брей, че състезание е станало...
            Гърци, сърби, Бучака! Много силно участие.
            Хич не ми е работа да се обаждам в това май, ама да кажа.
            По правилниците на ФИМ, класирането на Бончо и Дилянов в първия манш е правилно и би трябвало да вземат точки, без значение че не са завършили. От друга страна пък, ако нямат точки от първия пак биха се класирали в крайното- нали имат от втория...
            Някой дали ще поразкаже малко за състезанието. Изникват ми няколко въпроса. Как се разви 2рия манш в 125, състезанието в 65 (какво стана със Сметса, защо е 3ти и 4ти??) и от къде ги намерихте тия хора за международно участие?
            К. Кулев

Коментар

христос сулиос си е чист карловец,не е гърче....е има малко де.иванчо първият манш падна и христо го затвори,стана късно,кара още една обиколка и му падна веригата,вторият манш пък скъса верига и не завърши та затова е 3ти.горе-долу биваше състезанието,но като за първи път беше идеално.организаторите в сопот са страшно запалени,вижда се желанието им,но явно средствата не са достигнали,пък и нещо трактора разбрах се е повредил...надявам се догодина ще се постараят повече,вярвам ще го направят.пожелавам им успех и да не се отказват,догодина пак ще сме там.

бичи...стига де,де го видя тоя дъртак,я кво хубаво си изглежда човека,голям симпатяга е и много добър състезател.
              Последно редактирано от nameika; 20-07-09, 22:18.
              [URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
              [/URL]

Коментар

Ами относно тракторите , трактора си беше наред ама 3 фандроми се счупиха .... просто лош късмет и стара техника . А мисля че всички са доволни от наградния фонд за едно традиционно състезание. Догодина ще има и повече време и наистина ви уверяваме че ще стане по добре. Тия дни някаде ще качим снимки. Поздрави на всички и се извиняваме ,ако някой е пренебрегнат и т.н. .. съдийска му работа, а м/у другото съдията беше квалифициран и той взе това решение.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Брей, че състезание е станало...
                  Гърци, сърби, Бучака! Много силно участие.
                  Хич не ми е работа да се обаждам в това май, ама да кажа.
                  По правилниците на ФИМ, класирането на Бончо и Дилянов в първия манш е правилно и би трябвало да вземат точки, без значение че не са завършили. От друга страна пък, ако нямат точки от първия пак биха се класирали в крайното- нали имат от втория...
                  Някой дали ще поразкаже малко за състезанието. Изникват ми няколко въпроса. Как се разви 2рия манш в 125, състезанието в 65 (какво стана със Сметса, защо е 3ти и 4ти??) и от къде ги намерихте тия хора за международно участие?
                  те караха заедно 65 и 85 и 125 и 250 , само класирането им е отделно.

Коментар

Не знам,ние Габровци дойдохме да погледаме и аз лично съм приятно изненадан от видяното.Очевидно Сопотлии бяха положили много усилия за да осъществят това мероприятие.Евала много са печени и пожелаваме успех за бъдеще.На фона на тази финансова криза и безпаричие направо това е Геройство.

Коментар

Живот и здраве догодина ще бъде още по-хубаво. С взимни усилия се постига много!!!
                      LZ1AID

Коментар

АБСОЛЮТНО ПОЗДРАВЛЕНИЯ за организаторите
                        и между другото уникално разпределение по класове
                        ..направо като от американския шампионат
                        а идеята да има и клас ендуро също е отлична..
                        виждате че напоследък това са най масово притежаваните мотоциклети ,които обаче като за крос не са конкурентни съпоставимо с кросовите такива
                        както и отделното класиране на 125 също отлична и логично обусловена идея
                        а клас 250 да са общо и 4 и 2 т е сега най новото решение в америка-а сопотненци сами са стигнали до него..браво !
                        това само доказва колко са в час в нещата и че са хора с висок потенциал

само да ги смъмря че като са звъняли за състезанието ..нас са ни пропуснали /тук сме вече доста голяма група в харманли/

пп
                        ..а бичи и "дъртака" на практика са един и същ човек
                        и наистина заслужава адмирации на тия години за карането си
                        Последно редактирано от mitkov; 21-07-09, 11:44.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение

пп

Ето това него знаех

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                            АБСОЛЮТНО ПОЗДРАВЛЕНИЯ за организаторите
                            и между другото уникално разпределение по класове
                            ..направо като от американския шампионат
                            а идеята да има и клас ендуро също е отлична..
                            виждате че напоследък това са най масово притежаваните мотоциклети ,които обаче като за крос не са конкурентни съпоставимо с кросовите такива
                            както и отделното класиране на 125 също отлична и логично обусловена идея
                            а клас 250 да са общо и 4 и 2 т е сега най новото решение в америка-а сопотненци сами са стигнали до него..браво !
                            това само доказва колко са в час в нещата и че са хора с висок потенциал

само да ги смъмря че като са звъняли за състезанието ..нас са ни пропуснали /тук сме вече доста голяма група в харманли/

пп
                            Митков имаш нашите най-големи извинения и ти обещаваме че догодина ще си почетен гост. А сега имаш една почерпка от нас .. остава само да се мернеш насам за да си я получиш.

Коментар

До: Митков

Митак хем ти реках да си траеш пък ти пак ма издаде въпроса е кой да е последен дали Бончо или яз а не кой да е 2ри и 3ти и най вече майтап да стане пък ти голяма циганка си значи.
                              А иначе като организация стана страотна хеле дет са сетихте да пусните ендуро клас
                              тва беше връа. само дето трябваше да помолите някои от б лиценза да карат в а лиценз
                              сигорно щяха да се навият.
                              БРАВО НА ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ

Коментар

Митков имаш нашите най-големи извинения и ти обещаваме че догодина ще си почетен гост. А сега имаш една почерпка от нас .. остава само да се мернеш насам за да си я получиш.
                                мерси амбарев..непременно ще гледам да дойда
                                всеки може да приказва каквото си ще но вие си оставате едни от най големите пичове в страната които съм срещал покрай тия спортове

Митак хем ти реках да си траеш пък ти пак ма издаде
                                бичи ..не виждам причина да не казаш кой си..нека станат на твоите години и да карат като тебе и тогава да говорят ..ако има шампионат за ветерани както в други държави ти ще си ..абсолютно шампион сигурен съм,,предполагм просто е станало недоразумение ..не им се карай сега на хората тъкмо отново се прежалиха и решиха да организират интересни неща-другия път ако те не се сетят аз ще ти направя специална награда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X