Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ІІ кръг от Световното по мотокрос - 5ти Април, Севлиево

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ІІ кръг от Световното по мотокрос - 5ти Април, Севлиево

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Абе какво да ти кажа, много ме е яд, иначе щях да обменя някоя друга дума с него, ама
    Айде айде, ама ако беше с кака ви Ливийка нямаше да ви е яд, а?

На мене състезанието вчера много ми хареса, за съжаление не можах да присъствам и в събота.
    Имам и малко снимки, но май не са нищо особено - ако има някоя дето по-става ще кача тук. Бях пазарил един френд с хубав фотоапарат да дойде и да поснимаме, но се отказа в последния момент.
    Пурсел и вчера наистина караше с "опознавателно" темпо, що така туй момче ...
    Кайроли (няма да крия, че винаги съм бил за него) тая година ще види бая зор ми се струва, макар че във втория манш ако имаше още няколко обиколки може би щеше и още по-напред да се класира
    Айде снимки (евентуално) и коментари ще напиша по-нататък, че няма време сега.

П.П. Извинете за може би глупавия въпрос, но тая година Тайла Ратрай и Томи-то Сърл (който между впрочем не знам защо, но леко ме дразнеше) защо ги няма?
    Последно редактирано от HD; 06-04-09, 13:02.
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Една снимка от различен ъгъл.

Коментар

Eee Красиии... Как ме е яд...
        Още от самото начало знаех, че Найт е там, ама кото се видяхме въобще не се сетих да ти споделя
        С Будката се видяхме сутринта към 9ч., та той ми каза, че още в събота го е мернал из боксовете... После и ние като влязохме м/у маншовете...

Иначе за самото състезание може много да се пише и коментира, но нямам толкова време.
        Кайроли както показа невероятните си качества по трасето, така ни показа, че го няма никакъв на старта.
        Ако иска да печели гранд при-та и титли трябва сериозно да се замисли.
        Незнам каква е причината да не прави хубав старт, но и двата манша, както и квалификацията просто го нямаше никакъв на старта.
        Той е невероятен професионалист, майстор на спорта и макар, че му е за сефте тази година при големите все си мисля, че цяла зима трябваше добре да е оттренирал елемента "старт с 450сс".
        Аз лично се надявам просто да не е имал ден за хубав старт.
        Защото ден за каране определено имаше.
        За мен към момента е най-атрактивния, най-агресивния и един от най-добрите състезатели на световното, невероятен поддръжник съм му, кара ме да се вживявам в състезанието до като го гледам как кара и искрено се надявам скоро да започне да реди победи. Дано!
        Дано и американеца влезе в световния шампионат.

Поздравления за Бараган! Направи перфектен втори манш - като по учебник.
        Не изпусна лидерите нито за миг и последните 5 обиколки когато другите бяха гроги, той извади някакви сили, незнам как стана, обаче наби яка газ и буквално за една обиколка изчезна от погледа на втория. Това се казва професионална работа.

Разбира се специален поздрав и за Ланселот!
        Личи си, че французойката е работила много здраво цяла зима.

Забравих да кажа - очаквах доста повече от "новите" ССМ - направо като туристи го раздаваха по едно време, незнам каква беше причината, но като цяло доста под очакванията ми бяха.

Коментар

Ето малко снимки и от мене, но не са нищо особено - за съжаление снимам със сапунерка и предвид факта, че снимките са почти "никакви" наблегнах повече на зяпането, отколкото на снимането.

Първо поздрав от гр. Априлци заедно с Видимското пръскало

А сега да си дойдем на думата
          Времето беше страхотно (чак изгорях на очила ), зрители имаше доста (не мога да преценя дали са повече от миналата година например, но май да), абе въобще атмосферата беше супер Дори тази година успях да се вредя да ям кебапчета, ура! Бира не съм пил, защото бях много лошо настинал и ме болеше гърлото

Старт жени :

Кой е това, а?

Естествено Ливия Ланселот Жоро е много прав - това момиче явно цяла зима здравата е тренирала, защото направо ги отвя всичките За разлика от съотборника си Пурсел

След всеки старт това чудо на високотехнологичната космическа индустрия на братския Съюз дисковаше старта Изложихме се с тоя дърт трактор и това е

Стивън Фросард - МХ2 - мисля 2-ри манш:

Нашия Николай Колев:

и Николай Йовчев:

нашите караха слабо, и въпреки това представянето им не беше чак толкова зле

Фотосесия на Кайроли :

Подкрепям напълно Жоро за написаното за Кайроли , и както съм казал и в предния си пост, ако имаше още няколко обиколки, почти съм убеден, че можеше да завърши дори втори във втория манш Мисля, че тогава той се представи най-добре от всички, защото стартира доста лошо (на втора-трета обиколка беше мисля 17-ти или 18-ти), а се добра до четвъртото място Абе много ме кефи тоя Кайроли (като състезател разбира се), дори малко повече от Ливия

Това мисля е Макс Нагл (много нагъл тоя Нагл бе, води доста време , дори мислех, че ще завърши първи ):

Докато Йонатан Бараган не натисна нитро бутона - браво на него, супер яко каране направи

Себастиан Пурсел - наистина много слабо каране

Специално за Гоблин - Айгар Леок

Николай Куманов и Бончо Аврамов ги нямаше в неделя в МХ1 - предполагам не са се класирали в събота?

Това е от мене, малко снимки, но от сърце пък
          ТУК съм качил всички снимки в пълен размер (1600 х 1200 пиксела), както и няколко клипчета (и те са калпави, но с тази техника толкова ).
          Последно редактирано от HD; 06-04-09, 22:23.
          Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            П.П. Извинете за може би глупавия въпрос, но тая година Тайла Ратрай и Томи-то Сърл (който между впрочем не знам защо, но леко ме дразнеше) защо ги няма?
            Америка батка америка
            А Куманов и Аврамон не са участвали изобщо, отказали са участие, въпреки че бяха в списъците.
            Последно редактирано от Краси; 07-04-09, 08:37.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ето малко снимки и от мене
              Драганов, бива ли да си на 5м от мене, дори си ме фокусирал и да не се обадиш?!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                Драганов, бива ли да си на 5м от мене, дори си ме фокусирал и да не се обадиш?!

Къде си бил бе Жоро? Ма то аз като се замисля май не сме се виждали досега и явно не съм те фиксирал Извинявам се за което Иначе бяхме заедно с колегата shavo, но и той като мене много малко хора познава от форума, и така ...
                Всъщност от форума (поне тези, дето съм виждал на снимки) май никого не видях (е, като изключим част от крейзи джобовете ), само Краси мернах някъде с КТМ-а, но вече си тръгвах с колата Нищо, на Троян юни месец ако сме там, ще си чукнем среща някъде
                Hristo Draganov

Коментар

Е го XRa, със синьо яке на ацербис и шапка на Хонда, за назидание на феновете на Ямаха

Коментар

В събота доста снимах и аз.

За начало ви пращам поздрава на бай Найт

2010 CRF 250 R

Коментар

Малко снимки и от мен:

Боксовете:

Световният шампион

M/у двата манша смениха двигателя на Кавата!!

Рамон

"Гумаджийниците"

Не бях виждал такава каравана/ с подвижни стени/!!

Скокове

Награждаването МХ1

Lesidren.com

Коментар

Още една хубава серия снимки от mxworld.be
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          Още една хубава серия снимки от mxworld.be
                          Страшни снимки. Мога само да мечтая да имам техниката, която е използвана за тях. Като гледам ъгъла, от който са снимани мисля, че се досещам за фотографа, защото бяхме много близо.

Коментар

Специално за Гоблин - Айгар Леок
                            Мерси, леле тоя ще го бия с малки бамбукови пръчици по петите, какво се е излегнал като бей на мотора бе, така ли се постигат резултати

Гледай го как седнал маминия все едно се вози на детско самосвалче...

Майтап бе Уили. Не съм бил там да го урочасам
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Още някоя и друга снимка от мен

Форумници

аспухчета

тук срещнахме още един състезател

още оранжеви нещица

е сега ще го цепнат тоя двигател

женски мотор

на световното по мотокрос много чупени мотори карат тези хора бе

2Т женски мотор

на тоя му полират капака на съединителя ама не ми стана ясно защо

уж е КТМ а пише хонда на него

специално за господин Чинела

на тръгване срещаме още един състезател
                              2010 CRF 250 R

Коментар

До: CRF mania (само за пристрастени)

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Защо ли нямаше тука Иван?

Ха ха тия румънци бяха големи образи
                                Иво Георгиев
                                Gworkshop

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X