Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Европейска купа на нациите по мотокрос - Севлиево 20-21 септември

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Европейска купа на нациите по мотокрос - Севлиево 20-21 септември

само да попитам от колко часа е састезан

Коментар

Първоначално публикуван от kanto Преглед на мнение
      само да попитам от колко часа е састезан
      Погледни плаката от първия пост Там пише. (11:00 часа)
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ето програмата.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          Ами той Кайроли го няма и в световния шампионат бе Ради, май скоро не си го гледал.

А логиката принципно е такава, тези които карат европейския шампионат карат и на европейската купа на нациите а тези които карат световния шампионат карат световна купа на нациите.

Тези не са Б защото повечето от тях са младежи и все още не карат на световното, но след 2-3 години тези момчета които ще гледате в неделя ще се прехвърлят в МХ1 и МХ2
          Той Кайроли може би и в световната купа на нациите няма да участва, нали е с контузия
          [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от Ради_DR 350 Преглед на мнение
            Той Кайроли може би и в световната купа на нациите няма да участва, нали е с контузия
            А, той за съжаление няма да участва целия сезон вероятно
            Такъв тип контузии изискват много време за възстановяване ... Абе зимата да пука червено вино и пържоли и занапролет е готов
            Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              А, той за съжаление няма да участва целия сезон вероятно
              Такъв тип контузии изискват много време за възстановяване ... Абе зимата да пука червено вино и пържоли и занапролет е готов
              Ше надебелее, и няма да може да кара.Но това в кръга на шегата, едвали звезда като Кайроли от една контузия ше се уплаши
              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Аз имам някоя снимка... ама повече е с камерата снимано, някой ако може да го хостне ще му го пратя.
                За последния манш се прибрах и го гледах по ТВ-то... нищо общо с лудницата там Направо по-добре да не го дават по ТВ в този вид, та хората да остават с грешно впечатление за спорта.

Последно редактирано от Краси; 23-09-08, 08:29.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov
                  Че ти що не пуснеш бе готованко!
                  Джартов, ако беше прочел и ВТОРИЯ ред от поста ми, щеше да разбереш защо , но ти както винаги четеш между редовете, а пък иначе с рогата напред - айде дръж се малко по-човешки моля
                  Досега да съм ходил на мото-мероприятие и да не съм пускал снимки? (само на Световното по мотокрос тая година на Горна, защото просто снимките не ставаха)

Та както съм писал и по-горе, след труден подбор, подбрах някои снимки, които по-стават (за съжаление не може да се очакват добри снимки от сапунерка от далеко).

Първо за самото състезание - като си помисля, че даже по едно време ми се въртяха мисли да не ходя (бях малко понастинал) ...., но добре че отидох - според мен стана МНОГО ДОБРО СЪСТЕЗАНИЕ
                  Все пак не е като на Световно, но и тук мога да кажа, че имаше карачи, които по нищо не отстъпват на доста състезатели от световния елит.
                  Още повече се накефих пък и на малките състезатели от клас 85 куб. см, и на моя любимец (а и май на цялата публика) - Майкъл Иванов

Както почти винаги, и този път малко закъснях за първия старт за деня - като отидох на трасето пичовете вече навъртаха километри:

Това на скока е единия наш състезател - Петър Петров с №41, който мога да кажа, че караше доста добре и много атрактивно и технично:

Тук вече заех позиция (където между впрочем винаги стоя) и започнах якото зяпане

Пак Петър Петров:

Това е състезателя с №22 от Франция - Gregory Aranda, който беше най-добрия състезател на трасето и съответно победи заслужено като цяло, а оттам и Франция зае 1-во място:

Тук малко изпълнения в стил Кайроли - наистина много атрактивно кара този състезател, определено се изкефих:

Ето го и на клипче

Този не го знам кой е

Тук пак нашто момче Петър Петров:

Това е победителя във втория манш в не знам си кой клас (класовете така и не ги разбрах какви са що са ) - Matteo Bonine (Италия), който бе втория най-добър състезател на трасето според мене, наред с французина №22 - в края на втория манш замалко французина да излезе на челна позиция, но Матео удържа - караше малко по-дървено сякаш, французина на скоковете печелеше по малко време, но въпреки това не успя да се пребори за първа позиция.

Ето го и на клипче (и тук малко в стил на батьо си Кайроли ) (размер на клипа 50МВ)

Нашите момчета също караха добре (Петър Петров дори караше маалко по-добре от Куманов, пък на Митко Вергов хич не ми хареса ездата), но не чак така добре, както ни се иска на всички - в крайна сметка България се класира на 8-мо място в Европа към момента, което пак си е добро постижение.

Ето ги и малките - подреждат се на стартовата решетка:

И старт:

И те скачаха много яко:

На задна позиция - въпросното дете-чудо Майкъл МОТОРСАЙКЪЛ (цитирам коментатора ):

За тези, които не са запознати - няма такава воля, ей. В първия манш малчугана падна мисля 3 пъти, и въпреки това завърши 6-и (не съм 100% сигурен за позицията, поправете ме ако съм в грешка).
                  Характерно за него е, че пада обикновено по няколко пъти на манш, винаги след това става, и само да има някой наблизо, който да му държи мотора, той се качва, продължава и започва да печели позиция след позиция Във втория манш обаче не падна нито веднъж, и завърши трети. Толкова е дребничък, че даже като седне на седалката краката му са пак така изпънати, сякаш кара прав - той затова и кара повече прав Според мене ако беше малко по-висок щеше да ги мачка още повече, но сега ръста му пречи на ездата, поради това и не може да направи толкова добър старт - едва стъпва с единия крак на земята (лично мое мнение).

Едно от паданията (много външно минаваше той този завой, и това му изигра лоша шега - веднъж )

Вижте го колко е дребно хлапето

Ето и три клипчета на Майкъл Моторсайкъл :
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/HD...MOTORCYCLE.AVI

Клиповете са по около 26-28МВ.

Тук вече състезанието приключи, и един фен демонстративно си тръгва ядосан, че французите са първи

КЛИПЧЕ (15МВ)

Нали знаете, че българина много обича да пийва и хапва, и после да не си чисти след себе си?
                  Ако не вярвате - ето как изглеждаше полянката след състезанието :

В заключение пак искам да кажа, че останах много доволен от състезателния ден (а дори не можах да ям кебапчета, защото бяха свършили). Водих и приятелката ми с мене - тя за първи път ходи на мотокрос и на нея също много й хареса, особено малките малчугани в 85 куб. см

На тръгване към Априлци, спрях в с. Горна Росица в един хранителен магазин да си купя това-онова, и тъкмо излизам от магазина и влизам в колата - покрай мене профучаха Жоро Хаджиев и Ива_кх с Хондите - викам ще ги догоня и да си кажем по едно здрасти поне (така и така не видях никой друг от форума), но докато потегля и те явно са свили в някоя странична уличка, защото не ги настигнах никъде чак до Априлци

Още веднъж се извинявам за качеството на снимките и клиповете, но толкоз може мойта сапунерка (то и фотографа не е от най-талантливите де ). Снимките в поста не са подредени точно в хронологичен ред, но ми е много изморено и ме мързи да ги оправям.

ВСИЧКИ снимки (в пълен размер - 1600 х 1200) и клипове ТУК

Айде и другите, давайте ги тея снимки, недейте чака на готово като мене

П.П. Колега Maniakov, благодаря за снимките, но би ли ги намалил малко, че така не е фешън Благодаря предварително.

А относно предаването на състезанията по ТВ - единственото предимство ако си пред ТВ-то е, че дори и да вали ти си на сухо, също така си добре информиран кой състезател къде е (е, по Канал 1 не винаги ) - аз например винаги отивам на състезание без да имам стартов списък и затова често съм в невидение кой кой е, но тук се ориентирах сравнително бързо Има и озвучителна уредба на трасето, но по нея почти нищо не се чува, особено когато състезателите минават покрай тебе - би било добре ако има някоя и друга тонколона и на бившата трибуна, но .... това е положението
                  Последно редактирано от HD; 22-09-08, 21:12.
                  Hristo Draganov

Коментар

Които не сме били, можем само да съжеляваме явно...

Коментар

С две думи, беше страхотно състезание!

Гледайте и световната купа на нациите тази неделя, който може наживо който не, по ТВ
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

да наистина стана готино състезние и представянето на нашите беше добро ... е можеше да бъде и по добро ама кой да пуснат на мястото на Вегов? Или да задам въпроса друго яче: кой и как избира нашите състезатели?
                        Пускам няколко снимки на най-добрите състезатели.
                        Прикачени файлове
                        born to be wild
                        Кольо Ковачев

Коментар

Гледайте и световната купа на нациите тази неделя, който може наживо който не, по ТВ
                          Къде това?
                          Hristo Draganov

Коментар

Къде това?
                            ..спокойно..няма да можеш да идеш ин лайв..вервай ми
                            ..не му се впрягай на краси..на майтапите..

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                              ..спокойно..няма да можеш да идеш ин лайв..вервай ми
                              ..не му се впрягай на краси..на майтапите..
                              Хе хе, що бе кво толкова съм казал, ей къде е братска англия

Коментар

Хе хе, що бе кво толкова съм казал, ей къде е братска англия
                                А, имам много работа, затова ще го чакам по торентите да се появи
                                Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X