На 14 октомври неделя в Троян ще се проведе републикански шампионат по мотокрос.Старта ще е от 11,30 часа
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На 14.10.2007 мотокрос в Троян
Свий
X
-
До: На 14.10.2007 мотокрос в Троян
че то и на Севлиево от днес започват празниците на града та до неделя, да вземем да ги караме заедно, да му барнем едно напиване петък срещу понеделникПървоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнениеБалкански шампионат по мотокрос. На 14.10 е празника на гр.Троян и нека всички, които имат възможност да заповядат.

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Бяхме на състезанието за да подкрепим нашя съклубник от Crazy job в ендурото Антон Найденов (Зулума).
Радваме се, че той се бори мъжки и запази първото си място в лиценз "Б", въпреки гадните номера, които му бяха подготвили съперници !
Искаме да му честитим титлата за 2007 г. в този клас и да му обещаем най-хубавата кълка да е за него при клубното събиране накрая на годината.

ЧЕСТИТО, АНТОНЕ !
ПП. чакай да поясня, че става въпрос за агнешка кълка, защото може негови близки да четат форума !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
-
БЛАГОДАРЯ Жоре...благодаря на всички от Crazy job които бяха на абсолютно всеки завой, знаех че в всеки един момент са готови да помагат, ориентираха за обстановката зад мен,викаха за мен...Имах нужда от това защото състезанието за мен беше тежко,тъй като троянци гласяха нещата изцяло в тяхна полза,като бяха пуснали няколко учасници да играят ролята на камикадзе,но успях да се справя някак си първия манш и финиширах първи.Втория манш федерацията се намеси и всичко дойде на местото си за една приатна и справедлива надпревара.С това състезание се показа че с "мръсотия" нищо не се постига и за това с победата ми в този последен кръг успях да отнеса титлата за 2007г.Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнениеБяхме на състезанието за да подкрепим нашя съклубник от Crazy job в ендурото Антон Найденов (Зулума).
Радваме се, че той се бори мъжки и запази първото си място в лиценз "Б", въпреки гадните номера, които му бяха подготвили съперници !
Искаме да му честитим титлата за 2007 г. в този клас и да му обещаем най-хубавата кълка да е за него при клубното събиране накрая на годината.

ЧЕСТИТО, АНТОНЕ !
ПП. чакай да поясня, че става въпрос за агнешка кълка, защото може негови близки да четат форума !

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!
Антон Найденов(зулума)ANTON-101
Коментар
-
Честито Антоне и от мен!
Някой няма ли повечко снимки да позяпаме (и клипчета), че така и така не можах да си отида към родния ми край и да дойда да погледам на живо, поне на снимки да видя нещо
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Честито и от мен на Антон, само така !Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеЧестито Антоне и от мен!
Някой няма ли повечко снимки да позяпаме (и клипчета), че така и така не можах да си отида към родния ми край и да дойда да погледам на живо, поне на снимки да видя нещо

.... ами Жоро неспря да снима с апарата си ама си трае, сигурно сега преглежда компроматите
Айде Жоро, излизай от апарата
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
-
Ако беше дошъл с нас на Троян, щеше да му честитиш личноПървоначално публикуван от mitkov Преглед на мнениечестито на Антон ..надявам се и вече всички знаят И че той е "загадъчниа"-зулума...
.ПП..и вече от догодина пожелавам атака и на "А" групата
..стига с тая "В"..там вече работата-ясна.. 

Иво Георгиев
Gworkshop
Коментар
-
Благодаря Митков...а за догодина ще е А-лиценз но в SUPERMOTO.кво ше кажеш за тази дисциплина??..вече си тарся оборудванеПървоначално публикуван от mitkov Преглед на мнениечестито на Антон ..надявам се и вече всички знаят И че той е "загадъчниа"-зулума...
.ПП..и вече от догодина пожелавам атака и на "А" групата
..стига с тая "В"..там вече работата-ясна.. 
ANTON-101
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар