Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сезон 2012 г. Коментари !!!!!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Сезон 2012 г. Коментари !!!!!

    Здравейте! Започвам тази тема с цел да оценим да коментираме отминалия вече сезон 2012 г.
    Отваряйки темата "Календар за 2012 г." се набива на очи една фрапираща гледка -23 традициони състезания в цяла България,и 9 в календара на БФМ. На всички ни е ясно каква е офицялната причина: Липса на пари. Ама и тия хора които правим традиционите състезания не го правим с песни,а с пари с много бягане,ядове,обикаляне за спонсори и дори лични средства колкото и странно да звучи за някой.
    С това искам да благодаря на всички организатори на традициони състезания в БГ. за това което правят за този спорт.
    Одавна тук витае идеята да се направи нещо за обединяване на тия състезания да се оформят като оделен шампионат да се дават точки да има финален кръг и т.н.
    Е това е основната идея на темата насочена към организаторите,и не само предложения и добри идеи не са излишни. Надявам се че няма да си останем само с писане тук,а ако има желание най-после да направим нещо по въпроса.Мога да кажа само,че четири трасета вече имат съгласието за подобен шампионат очакваме и други да прояват интерес и да се организира една среща на организаториге да се уточнат нещата.
    Предварително уточнявам,че идеята не е насочена в ущърб или срещу БФМ или нищо подобно.

  • #2
    От: Сезон 2012 г.Коментари!!!!!

    Идеята е страхотна .И трябва да се осъществи за да могат състезателите с по малки финанси т.нар. /домашни бюджети/да си карат в тяхен шампионат. И ако има интерес от профи клуб да си кара в Р.Ш. и пр. Така в лицензираните от БФМ състезания нивото ще е по голямо мисля.и Няма да се хленчи ,ами на наши разноски сме , не тренираме редовно и т.н.Всеки ще знае защо е там.В момента синът ми кара р Шампионата , но честно казано мястото му не е там ние сме си 100% любители и си кара за кеф , но защото няма АМАТЬОРСКИ шампионат . И също така сигурно ще се намерят поне 10-ина населени места да организират състезания през год.Само да не се пречи на Профитата.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X