Обява

Свий
Няма добавени обяви.

III Традиционен мотокрос - гр. Разлог 04.XI.2012г.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • III Традиционен мотокрос - гр. Разлог 04.XI.2012г.

    Здравейте! Каня ви на мотокрос в Разлог в неделя 04.11.2012г. Началото ще е от 11.00 часа, програма ще раздам на всеки дошъл на място. В събота от 14.00 часа ще направим квалификации с присъстващите, а който дойде в неделя сутринта ще стартира поред на записването. Пистата е на същото място, а именно по пътя от Разлог за с. Годлево. За всичко каквото ви трябва ми звънете настойчиво на О888 235 8О3 - Виктор. Единственото за което се извинявам е късното обявление по независещи от мен причини, които ще станат ясни в една друга тема. Награден фонд ще има, купи, вино скара и всичко както от предишните години както и промени по пистата и много хубаво време, надявам се. Класове са си както трябва 65, 85 които ще стартират заедно, МХ1 и МХ2 пак заедно и МХ3 или само МХ не знам как точно е в момента, АТВ не са включени в наградния фонд, но ако дойде някой и е съгласен за бутилка шампанско го пускам.... Добре сте дошли!

    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:plakat.jpg
Прегледи:1
Размер:1.97 МБ
ID:5988899

    За Гълъбин е задължително да дойде да раздвижи новия жребец, да му е честит!!!
    Благодаря лично за подкрепата на Георги Цеклеов, НикоМотор, Триада Транспорт и Логистик и на всички знайни и незнайини включили се в подготовката!

  • #2
    От: III Традиционен мотокрос - гр. Разлог 04.XI.2012г.

    Две думи от мен, две седмици след състезанието... Много добро състезание се получи. Имаше 68 участници от всички класове, много стари приятели, а надявам се от догодина и нови приятели на Разлог и на това което се опитваме да правим. Поздравявам от сърце всички, които дойдоха и ги каня още отсега за догодина, когато се надявам на по-силна финансова подкрепа, за да може да раздадем по-големи награди на победителите. За това всъщност съжелявам единствено от тазгодишното състезание - нямахме ресурс да дадем наградите, които заслужават всички, според моето виждане, но тъй като всяка година вдигаме нивото се надявам за догодина да се представим още по-добре!

    Коментар


    • #3
      От: III Традиционен мотокрос - гр. Разлог 04.XI.2012г.

      Ще кача малко снимки, започвам с шампиона за 2012г. в МХ1 Николай Йовчев, който показа защо е номер 1 в България-страхотно каране и голяма атракция за зрителите. Победител и тук при големите.



      Янко Ташев, победител в МХ2. Страхотно каране, бърз, безгрешен, раздава се докрай. Видяхте го и на Бобошево как се бори докрай и успя да стане 1 overall...



      Победителят в клас МХ Мартин Тодоров, с класа над другите от МХ...



      Победител в МХ 85 Слави Цеклеов от Разлог, който заслужи победата в Разлог! Браво!



      Победителят при най-малките!




      "Буба" Васев....Много атрактивен, но нямаше късмет.



      Победителят от Бобошево в МХ1 Крум Кокаров.



      Снимки:





























      Имам още много снимки, ако някой се познае и или иска снимки да ми пише тук или във фейсбуката..

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X