Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

    Уважаеми insh, с нищо не сте ме засегнал.

    Богдан Н., а в последствие и Румен П. години наред засягат интересите на 98% от състезателите и 100% от феновете на мотоспорта в тази държава.
    Инструментът, чрез който постигат този успех е с абревиатурата БФМ.
    Е... Инструментът в един момент се износи, амортизира се, доскоро смазаната машина взе да скърца.

    Настъпва нова ера, инструментът трябва да се поднови, а главният механик отдавна е в пенсионна възраст.

    Всичките компроматни изцепки, които в момента бълва БФМ, може да заблудят основната маса от читатели, НО това няма как да стане с хората близки до мотоспорта и неговите фенове.
    За нас нещата са твърде прозрачни и отдавна ясни.

    Това, което се опитват да изтъкнат от БФМ като успех, ние го наричаме с една хубава българска поговорка - "На гол гъз, чифте пищови!"

    Севлиево и Д.Митрополия били трасета № 1 в света. Това е чудесно, ама какво от това, като нямаме състезатели, които да карат там. Нямаме един нормален Републикански шампионат.
    Дойде юли месец, а все още не е минал ІІ(втори) кръг от шампионата по мотокрос. Да обяснявам ли в страните с нормален мениджмънт в мотоспорта кои подред кръгове минаха през изминалия уикенд?
    Да не говорим, че в Щатите тече втори шампионат от началото на годината.
    Може би все още не сте разбрали, че от началото на година у нас минаха повече от 10 (да... десет) самостоятелно организирани мотокрос състезания, на които организаторите не искат да имат абсолютно нищо общо с БФМ.

    Имаме трасета и милиони за харчене, а най-добрите ни надежди в мотокроса, с потенциал за световни шампиони, нямат 5 лева, за да направят една нормална зимна подготовка.

    Имаме един Печето и всеки у него се огледал, а той горкия със зъби и нокти се бори, за да влезе в ТОП 10 на света и пак не успява.
    А нека и той самият да излезе и да каже с какво му е помогнала федерацията, за да отиде до там.

    Вижте какво става с волейболната федерация, с футболната... мотоциклетната за огромно съжаление по нищо не им отстъпва!

    Интереси, интереси, интереси... и когато за някой, там, опре ножа до кокала, той се обръща към народа по най-манипулативен начин с идеята да вземе в ръцете си поредния жив инструмент - народа - за да опита да постигне своето.

    Е не, поне тук, няма как да стане.
    Този път уцелихте много встрани мишената!

    Коментар


    • #17
      От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

      Може би действията,тоест бездействията на Б.Б към БФМ искат да подскажат на наглите Б.Н и Р.П,че е време да се махат,но те обаче не пущат кокала(явно той е доста сладък)!!! Няма незаменими хора!

      Коментар


      • #18
        От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

        Прав е г-н Донечки че машината скърца и механика е за смяна.Предполагам сте прочели писмото на Джузепе Луонго президента на Ютстрийм до нашите управници.Ще има на 23 и 24 супермото по простата причина,че отбори,логистика и камиони са тръгнали за България.И на 25 баста И се чудя нали ще има и в Хасково на 7 и 8.07?

        Коментар


        • #19
          От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

          Ей, тоз палавник боцко ... пак чел писмото като дявола - Евангелието

          При един внимателен прочит може би ще разбереш, че:

          - Вече няколко години домакинствата по мотокрос и супермото се финансират с постановленията Министерския съвет, извън общата бюджетна процедура.

          - ... Имайки предвид големите успехи на този спорт под Вашето ръководство, ще направим всичко възможно за удовлетворяване на молбата Ви.

          - Междувременно може би е уместно в най-кратки срокове да се съкрати допълнително домакинския календар по мотокрос и супермото, предвид олимпийската година и изчерпването на първоначалния бюджет за домакинства и да се предложи минималната сума, която да осигури участие на нашите състезатели в тези престижни първенства.

          Участието на СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ни е осигурено. Пари ИМА, ама явно не са колкото ИСКА боцко - като няма домакинства, няма как да разцепи с Джузепе, Микеле, фонтанелчо и прочие "изявени деятели на мотоспорта"

          П.П. Под "боцко" имам предвид т.нар. председател на БФМ.
          Последно редактирано от ЗМЕЙ; 20-06-12, 18:31.

          Коментар


          • #20
            От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

            На мен пък ми прилича на политическа провокация ... дайте да навържем нещата - и БН и РП са комунистически отрочета , живели в разкош именно по времето когато били на власт червените(припомнете си какъв беше РП) . Далеч съм от мисълта че са загубили контактите си с подлия Сергей(бъдете сигурни че този е способен на такива машинации...)....наближават избори , ето един удобен момент да се насади омраза с-у сегашната власт у едно доста многобройно общество(феновете на две колела) ,"к'во като ще довършим агонизиращия и без т'ва мотоспорт , целта оправдава средствата"-това е идеята ИМ ! Оня ще излезе ще обещае т'ва онова , и хората ще гласуват за него ...какво ли е обещал на ония двамата дето ги споменаваме толкова често?!
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

            Коментар


            • #21
              От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

              Да ама защо имам спомена че на последните световни кръгове в Севлиево г-н Борисов беше във вип ложата.
              Може да тръсне малко чувала за някой лев.Може и пак да го поканят!

              Коментар


              • #22
                От: Да си го кажем откровено

                Приятели,
                след като сме толкова много и до голяма степен сме на едно мнение, защо не направим нещо за да изкажем/покажем шумно позицията си.
                Не знам какво трябва да стане още за да се сетим, че трябва да направим нещо а не само да си чешем езиците.
                Аз ще подкрепя всичко което ще е за доброто и за развитието на мото-спорта и съм за промяна в БФМ.
                MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

                Коментар


                • #23
                  От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

                  Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                  Да ама защо имам спомена че на последните световни кръгове в Севлиево г-н Борисов беше във вип ложата.
                  Може да тръсне малко чувала за някой лев.Може и пак да го поканят!
                  Е...на поляната ли да е?!
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

                  Коментар


                  • #24
                    От: Да си го кажем откровено

                    Когато в държава като България , един красив спорт като мото кроса , започне да се практикува предимно от "бизнесмени" с много пари , а не от тези които могат да го практикуват , този спорт се превръща в хоби , нещо като спортната стрелба и голфа. Свидетели сме на поредната наглост от страна на БФМ , наглоста да привлече на своя страна всички привържаници на моторните спортове , въобще всеки моторист , да ги ползва за политически цели , и финансовото облагодетелстване на определени хора. Бъдещето на този спорт , трябва да се решава от тези които са се състезавали , тези които се състезават , и тези които искат да се състезават , а не от привържаниците на пуканките , и чоплещите семки. Има хора , включително и пишешти тук , на които фамилийте им , в продължение на десетилетия са давали всичко за този спорт , и всички са били добри състезатели , но тяхното мнение не се зачита.
                    Колко са държавите в света които организират по четири кръга от световния шампионат по мотоциклетизъм , колко са държавите които организират поне един кръг с държавни пари. Господин Николов , защо събирате пари от организаторите на състезания в България , а в същото време плащате държавни милиони за да организирате състезания от световния шампионат. Би ли ни казал господин Николов , как на времето му купиха с държавни пари , мотор със сервизно оборудване , цената на който надвишаваше цената на всички мотори в шампионата на България , защото беше много добър , или с връзки ???
                    А сега ще ви кажа как ще продължи да има мотоциклетни спортове в България. С даване пари на ръка , няма да стане , с купуване на мотори за клубовете с държавни пари , пак няма да стане , все пак сме в България. Със спонсори също няма да стане , то големия бизнес в България е: кражба на ДДС , проституция , наркотици , и пране на пари , тия пари не дават. Но вместо да се искат пари от организаторите на състезания , може да им се дават , колкото повече състезатели , толко повече пари. Награден фонд , поне 5 000лв. за първо място , стартови пари , покриващи поне на 100% разходите на състезателя. При това положение ще има желаещи да организират поне десет кръга от шампионата , а ще останат и държавни пари за един кръг от световния шампионат , за любителите на пуканките. И един съвет към състезателите , мълчите си като п____и , докато вие търсите федерацията , и се молите за пари , няма да стане нищо , федерацията трябва да ви търси вас , без състезатели тази федерация е едно нищо , един "президент" със секретарка Иво.
                    Господин Николов , рибата се вмирисва откъм главата.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

                    Коментар


                    • #25
                      От: БЪДЕЩЕТО на моторните спортове

                      Да ама Б.Н иска да гушне 15 бона за кръг.И да изпрати само трима съдии.Организаторите предпочитат да го направят традиционно да вдигнат наградния фонд /според възможностите/ и да нямат нищо общо с него и БФМ.

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X