Поради закъснението на организаторите си позволявам от тяхно име да пусна тая тема за поредния традиционен мотокрос в село Иганово,което ще се състои на първи май за тези които няма да са манифестации
.Прогнозата е като преди две години-облаци с слаб дъжд,но там поне засега не можем да се месим.Трасето е добре известно на повечето от вас-намира се над самото село и прословуто с това,че колкото повече караш толкова повече камъни излизат на пистата
.А ето и някоя снимчица от предишни години:

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Традиционен мотокрос Иганово 1.5. 2011
Свий
X
-
От: Традиционен мотокрос Иганово 1.5. 2011
Не само манифестацииПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение........ за тези които няма да са манифестации
.
Но всяко мероприятие си има публика.Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
-
Квалификации-няма ( и никога не е имало ),в събота тренировки и в неделя състезанието.Като всеки традиционен мотокрос без намесата на федерацията.И програмата по долу.Писали сме заедноПървоначално публикуван от JRC2 Преглед на мнениеМного ме интересува дали има изготвена програма,или ще е като минали години и квалификации,и състезание в неделя???
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
ОБЩИНА КАРЛОВО
КМЕТСТВО ИГАНОВО
ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ
ВИ КАНЯТ НА
СЪБОР МОТОКРОС
с участието на предстватели на Българската федерация по мотоциклетизъм и любители
30 април - 01 май 2011 год.
ПРОГРАМА
30 АПРИЛ
16,00ч. - свободни тренировки - местността "Беалан"
19,00ч. - народно веселие орк. Плам - Русе
01 май
МОТОПИСТА "НАЙДЕН КОЛЕВ" - МЕСТНОСТТА "бЕАЛАН"
10,30ч. - мотокрос - професионалисти и и любители
СЪБОТА 30 АПРИЛ 2011г.
16,00ч. - свободни тренировки - клас 60сс и 80сс
16,50ч. - свободни тренировки - клас OPEN B
17.40ч. - свободни тренировки - клас 125сс
18,30ч. - свободни тренировки - клас 250сс
НЕДЕЛЯ 01 МАЙ
08,00ч. - свободни тренировки - клас 60сс и 80сс
08,35ч. - свободни тренировки - клас OPEN B
09,10ч. - свободни тренировки - клас 125сс
09,45ч. - свободни тренировки - клас 250сс
10,05ч. - край на тренировката
10,20ч. - Откриване
10,30ч. - СТАРТ 60СС - І МАНШ
10,54Ч. - СТАРТ 80СС - І МАНШ
11,10Ч. - СТАРТ 125СС - І МАНШ
11,40Ч. - СТАРТ 250СС - І МАНШ
12,00Ч. - СТАРТ OPEN B - І МАНШ
12,30Ч. - 13,00Ч. - ОРОСЯВАНЕ НА ТРАСЕТО
13,00Ч. - СТАРТ 60СС - ІІ МАНШ
13,20Ч. - СТАРТ 80СС - ІІ МАНШ
13,40Ч. - СТАРТ 125СС - ІІ МАНШ
14,10Ч. - СТАРТ 250СС - ІІ МАНШ
14,30Ч. - СТАРТ OPEN B - ІІ МАНШ
15,30Ч. - НАГРАЖДАВАНЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ПО МОТОКРОС
ВХОД СВОБОДЕН - ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

копнах го от друг форум[URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
[/URL]
Коментар
-
хаххаха това всяка година го слагат..за цвятПървоначално публикуван от yamaha_69 Преглед на мнениеКакво означава с представители на БФМ? За талисман ли ги ползат.......................????
явно имат предвид лицензирани състезатели[URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
[/URL]
Коментар
-
Относно квалификациите.
Крайно време е да се сложи край на тази анархия.Всички знаем колко е къса бариерата на Иганово и колко не лицензирани сиреч-аматьори се събират да карат
и накрая на старта става едно мазало дето да ти настръхне косата.
Апелирам към всички състезатели да не стартират докато организатора не си сложи ред в състезанието.
Лично аз няма да стартирам ако няма квалификации,ще си направя една хубава тренировка и ще ви гледам "сеирът" щото така се получава в крайна сметка.
Не вярвам някой да е отишъл заради петте им лева стартови
Коментар
-
На това състезание ще кара най-вероятно и Ники Йовчев, така че звезди няма да липсват. Вчера той ми се обади да ни покани и нашия клуб, но кофти, че състезанието съвпада с "Ендуро Казанлък" !
... иначе нашите джуниъри вече активно тренират и ендуро, и мотокрос, и траял !Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com

Коментар
-
Махни от лицензираните тия които са на супермото-една трета,контузени,заети или без финанси (като насПървоначално публикуван от tchoumpov Преглед на мнениеA някакъв прогнозен списък с вероятните участници, освен Йовчев.
)-втора третина и останалите са на Иганово.
Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
ай стига де...елате.доведете и номер нананайси,и аз ще водя малкия.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеМахни от лицензираните тия които са на супермото-една трета,контузени,заети или без финанси (като нас
)-втора третина и останалите са на Иганово.[URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
[/URL]
Коментар
-
Пара няма Елена,пара.Криза.Много ми се искаше и не само на мен,но това е живота.Първоначално публикуван от nameika Преглед на мнениеай стига де...елате.доведете и номер нананайси,и аз ще водя малкия.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
0885 660 613
Коментар
-
Вярвам ти.При нас положението е същото.От 2 седмици стоим без работа..не ми се мисли.Ако не бяха Варна тая година щяхме да сме само зрители.Добре поне,че Иганово,Левски,Слатина са ни близо.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеПара няма Елена,пара.Криза.Много ми се искаше и не само на мен,но това е живота.[URL="http://www.facebook.com/group.php?gid=163613893278&ref=nf"]
[/URL]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар