Места за публика ще има.
Това ще са старт/финал, реката около с. Долище, реката под с.Орешак, реката под с. Прилеп(Чукурово) и др.
Координати и приблизителни часове за преминаване ще обявим по късно.
Благодаря за координатите и приблизителните часове. Дано поне Vesur е по трасето за да гледаме снимки.
Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
Калоян Кирилов
LZ2ZGT
То за днес вече свърши....Поне за утре и вдругиден.Иначе пожелавам късмет и успех на всички състезатели,а на организаторите благодарности, че поддържат жив духа на офроуда и легендата ВАРНА ОФРОУД.
Ние се прибрахме по спешност, карахме само единия ден и се изкефихме много. Състезанието и организацията, бяха на ниво. Благодаря на целия клуб Оффроуд Варна!
Да си изкажа благодарностите към екипа организирал състезанието.
Според мен силно добра организация, всички часове си се спазваха, нямаше някакви сериозни драми, всичко беше както трябва да бъде.
Поздрави за тези които са правили пътните книги.
С изключение на един-два пропуска книгите бяха направо перфектни, цяло удоволствие е човек да кара по такава книга. На очаквания метър излиза точната картинка, абе всичко супер.
Аз за съжаление преминах в клас "електромобили-офроуд". Скъсах ангренажен ремък, и за да премествам джипа ползвах стартера за двигател-мотора вече няма компресия, та на стартера му е леко...
Предстои слагане на двигател БМВ, ама първо да събера бюджет...
Още веднъж благодарности към организаторите, и честито на победителите.
Има някъде из нета, лапето се похвали, че били на 4 място в генералното, ама къде е качено-нямам идея.
А лапето ми го каза преди час-два, демек-видял го е в нета.
Да си изкажа благодарностите към екипа организирал състезанието.
Според мен силно добра организация, всички часове си се спазваха, нямаше някакви сериозни драми, всичко беше както трябва да бъде.
Поздрави за тези които са правили пътните книги.
С изключение на един-два пропуска книгите бяха направо перфектни, цяло удоволствие е човек да кара по такава книга. На очаквания метър излиза точната картинка, абе всичко супер.
Аз за съжаление преминах в клас "електромобили-офроуд". Скъсах ангренажен ремък, и за да премествам джипа ползвах стартера за двигател-мотора вече няма компресия, та на стартера му е леко...
Предстои слагане на двигател БМВ, ама първо да събера бюджет...
Още веднъж благодарности към организаторите, и честито на победителите.
За пътната да не съм чул някой нещо отрицателно да пише .Всички точки си излизаха на метъра и ситуацията и картинката бяха едно към едно.То една стока прилича на собственика си казват старите хора .Пък за ангренажа се сърди на навигатора си .....той е виновен .
ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...
Ако книгата не беше перфектна-ти щеше още да си из горите, търсейки правилния път от книгата за първия ден
Ама понеже е перфектна-даже и ти успя да намериш финала...
Коментар