Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Загора Трофи 2015 Feel the Experience.
Свий
X
-
-
От: Загора Трофи 2015 Feel the Experience.
Искам да благодаря на тези хора, както и на всички, които са спомогнали да се осъществи този празник на оффроуда. Много вдигнахте летвата, да му мисли Русе
Ние лично изкарахме два страхотни дни, видяхме се с приятели и се порадвахме на красивата природа. Пожелавам ви да си запазите ентусиазма и гостоприемството си и догодина пак да ни съберете.
Коментар
-
Браво на Организаторите! Благодаря за Страхотното състезание, така се прави два дена фън и як купон. Много ми хареса, а такъв награден фонд никога не съм виждал. Справихте се страхотно. Догодина пак ме пишете.
Коментар
-
Искам да благодаря на Организатори ,Спонсори ,Състезатели ,Фотографи и Публика за този прекрасен уикенд .
Също така едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за купата прекрасен спомен !!!!ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ
Коментар
-
Този "зрител" е навигатора на екипаж който след малко ще трябва да влиза в екстремаПървоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнениеНе мога да разбера защо най левия зрител се е хванал за главата - чичо Митко си почива за малко.
"АСК ЗАГОРА 4х4"
0897937797....по всяко време!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнениеСтрахотни снимки,но как да си сваля няколко от Flickr? Помъчих се но не успях?!
Избираш снимката, и кликаш на "view all sizes"
Избираш си желания размер
Кликаш с десния бутон на мишката върху снимката и я записвашJeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II
Коментар
-
Тези двете момичета към наградния фонд ли бяхаПървоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеНаградния фонд, както и почетната стълбичка търпеливо чакаха ...

Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Пробвах така но ми иска регистрация в Yahoo?!Първоначално публикуван от Жеко Жеков Преглед на мнениеИзбираш снимката, и кликаш на "view all sizes"
Избираш си желания размер
Кликаш с десния бутон на мишката върху снимката и я записваш"АСК ЗАГОРА 4х4"
Коментар
-
Без регисрация-не може,така е било винаги.Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнениеПробвах така но ми иска регистрация в Yahoo?!
И вместо десен бутон на мишока,си има бутон Download,вляво над снимката.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
0885 660 613
Коментар
-
Оправих нещата.....благодаря на всичкиПървоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеБез регисрация-не може,така е било винаги.
И вместо десен бутон на мишока,си има бутон Download,вляво над снимката.
"АСК ЗАГОРА 4х4"
Коментар
-
Поздрави и от нашият екипаж! Беше уникално изживяване и се радваме че бяхме част от него
Догодина пак!!! Поздравления на организаторите за условията и атмосферата,която създадоха,справихте се повече от отлично! Благодарение на Вас намерихме нови приятели и се надяваме,че и за напред ще бъдем част от тези незабравими преживявания!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар