Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Балканска купа трофи 2014 ?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Балканска купа трофи 2014 ?

    Повод за темата беше следната публикация
    Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
    Очаква се другия месец (февруари) да се вземе решение състезанието да влезе в новоучредената "Балканска Купа Трофи 2014" (Наско ще внесе разяснения по-късно) и трябва да бъдем поне на Балканско ниво
    Някой има ли информация за това какво ще представлява тази купа , кои състезания ще са в нея , изобщо каквото и да е . Виждам че се споменава името на Наско Делев , надявам се той да има някакво инфо за това .
    P.S. Щяхме да се събираме за да обсъдим веригата Bulgaria Trophy Chalenge 2014 , но май тази година няма да има такава верига ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

  • #2
    От: Балканска купа трофи 2014 ?

    !?
    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

    Коментар


    • #3
      От: Балканска купа трофи 2014 ?

      Цитата в първия пост казва всичко -http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25541" през февруари ще се вземе решение", т.е. няма инфо на този етап, ще се обсъжда и решава...
      Може и да не се случи и тогава става излишно писането на теми и постове !
      Когато има конкретика, веднага ще бъде обяснено, разяснено и анонсирано.

      П.П.

      Идеята е да се случи нещо подобно -
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25541
      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 30-01-14, 19:24.

      Коментар


      • #4
        От: Балканска купа трофи 2014 ?

        Да оставим тогава да се решава , обсъжда и конкретизира тази Балканска купа , а ние вече е време да се съберем и да обсъдим Bulgaria Trophy Chalenge 2014 ...
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

        Коментар


        • #5
          От: Балканска купа трофи 2014 ?

          Аз също имам въпрос какво ще се случи с Bulgaria Trophy Chalenge 2014? Вече е време да се изнесе официалната информация.

          Кои ще са състезанията, кога ще се проведат за да си правим сметките още от сега. Засега виждам обявени 4 състезания които бяха в шампионата:

          Нови Искър 18,19,20 април
          Варна 1,2,3,4 май
          Пловдив 30,31 май и 1 юни
          Нова Черна 14 и 15 юни

          Всичко преместено през пролетта, което естествено лично мен доста ще ме затрудни и ще трябва да си избирам 2 от 4. (най-близките по дестинация).

          Какво ще стане със Самоков, Тетевен и Русе и Кърджали ще бъде ли част от този шампионат или ще ставаме вече балкански състезатели?

          Коментар


          • #6
            От: Балканска купа трофи 2014 ?

            Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение

            Какво ще стане със Самоков, Тетевен и Русе и Кърджали ще бъде ли част от този шампионат или ще ставаме вече балкански състезатели?
            Според моите разбирания, когато има купа, верига, шампионат или някаква зависимост в определени състезания, то те трябва да отговарят на сходни изисквания и регламенти, както и да бъдат достатъчно предвидими като организация, терен, начин на провеждане и т.н.
            Регламента на "Кърджали 4х4" за трофи категориите е взаимстван в основната си част от регламента на веригата за 2013-а година точно с тази цел - да бъде познато и да няма "сътресения". От моя страна допълнително съм го опростил, за да бъде по-лек живота на състезатели и организатори
            Все още не сме обявили дали състезанието ще бъде кръг от веригата поради следните причини:
            1. Искам първо трасето и пътната книга да бъдат проверени от Наско, за да ми каже дали отговаряме на изискванията на веригата и ще можем ли да отговорим на очакванията на състезателите.
            2. Все още е неясен въпроса в регламента на веригата за чуждестранните участници, дали участват наравно с българските при класирането за веригата. За мен е важно да обясня на 12-те гръцки екипажа при какви условия ще карат на Кърджали, тъй като са решили след това да карат на Пловдив и още поне две състезания, като двама-трима от тях имат амбиции за участие в цялата верига.
            3. За Балканската Купа (идеята дойде от Гърция, подкрепена от Наско и мен) важат същите неща...ще бъдат ли равностойни състезанията, за да се избере истински Балкански трофи лидер, ще могат ли да си позволят желаещите българи таксите в Гърция, имат ли необходимата обезпечена логистика за навън, ще бъдат ли унифицирани в някаква степен регламентите и т.н.
            През 2008-ма година, при първата купа отпаднаха три от предварително заявените състезания, като Киро в последния момент също се оттегли (не помня причината) и българите се оказаха най-сериозни в участията си изатова и взеха накрая призовите места.
            От тази гледна точка, не искам да участвам във вземането на бързи и първични решения и ще изчакам до края на февруари как ще се развият събитията и регламентите и ще обявя решението на Орга екипа.
            Смятам, че "Кърджали 4х4" ще бъде добро начало за веригата и Балканската Купа, като организационния комитет има за цел да вдигне нивото на организация на този тип състезания съразмерно с голямото израстване на състезателите и повишените изисквания от тяхна страна.
            Целта ни е състезателите да получат много и нови неща с нисък бюджет, за което спомогна много помощта от Община Кърджали и желанието им да популяризират моторните спортове и техните постижения.
            Разбира се, няма да успеем да задоволим всички изисквания и на всеки, но сме се постарали финансово да бъде съотносимо с Габрово и Трявна и за най-отдалечените региони, както и допълнителни бонуси в състезанието, което да компенсира неудобството от пътуването до Кърджали.
            Това е накратко моето виждане за нещата, пречупено от призмата на опита ми като организатор и състезател в последните десет години.

            Коментар


            • #7
              От: Балканска купа трофи 2014 ?

              Повторение май ми се получи, много кликвам
              Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 31-01-14, 10:40.

              Коментар


              • #8
                От: Балканска купа трофи 2014 ?

                Май два пъти го постнах, ако има някой МОД да изтрие това, че на мен не ми дава

                Коментар


                • #9
                  От: Балканска купа трофи 2014 ?

                  2014 година ме подхвана с доста работа и грижи та чак сега поотделих малко време за форума. Гледам има сериозна активност и доста неща за обсъждане. Има доста идеи, мнения по темите, включително и за Балканска купа. Аз също съм си нахвърлил през 2013 доста бележки за Веригата, уикенда ще ги систематизирам и споделя.
                  По време на ралито в Пловдив имаше разговор с гръцки организатори за Балканска купа. Идеята е добра, но съдейки по опита от Веригата ще падне доста работа и нерви Аз съм За тази идея, тъй като с реализацията и ще намерим нови приятели, ще обменяме опит и ще се развиваме.
                  Колкото до Веригата, тя си е Българската Трофи купа, така че е нещо различно. Както писах горе ще споделя всички неща които събрал за Веригата през 2013, бих искал и всеки друг да направи това, за да можем до края на Февруари да се срещнем. След малко започвам да чета усилено
                  За Кърджали съм поел ангажимент за тестове на трасетата и книгата и ще го изпълня. Иначе на това състезание ще караме в другия клас (моля не ме линчувайте )
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

                  Коментар

                  Активност за темата

                  Свий

                  В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                  Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                  Зареждам...
                  X