На 28-30.08.2009 ще се проведе IV кръг от Републиканския Шампионат по супермото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
SM ATV IV кръг Плевен
Свий
X
-
До: IV кръг "СМ АТВ" Плевен
Програмата за този кръг ще е по-различна,тренировките ще са в Петък,а състезанието в Събота,в Неделя ще се проведе още един кръг.
www.bfm.bg
-
До: SM ATV IV кръг Плевен
На кого помощник ?Първоначално публикуван от М.Николов Преглед на мнениеПреди около три часа стана ясно, че ще ходя и аз, като помощник и зрител.
Коментар
-
Уважаеми колеги, тъжна новина за нашия спорт дойде от Плевен...
Новопоявил се участник от Габрово с АТВ, мисля, че името му е Мариян, по прякор Масура се уби днес на първия манш !
Блъсанал се е в друг участник, прелетял го е, но АТВ-то паданало оторе и го премазва...
Състезанието е прекратено, участника е бил с АТВ Polaris Outlow 525 и е бивш състезател на "Приста Ойл" с пистов мотор !
Да почива в мир и лека му пръст
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 30-08-09, 15:25.
Коментар
-
Mного тъжно! Мир на праха му.Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеУважаеми колеги, тъжна новина за нашия спорт дойде от Плевен...
Новопоявил се участник от Габрово с АТВ, мисля, че името му е Мариян, по прякор Масура се уби днес на първия манш !
Блъсанал се е в друг участник, прелетял го е, но АТВ-то паданало оторе и го премазва...
Състезанието е прекратено, участника е бил с АТВ Polaris Outlow 525 и е бивш състезател на "Приста Ойл" с пистов мотор !
Да почива в мир и лека му пръст

Последно редактирано от brake; 30-08-09, 15:34.sigpic
Коментар
-
Лека му пръст
. Запознах се вчера с момчето. Голям ПИЧ.
А малко преди старта ми каза "Да ми направиш хубави снимки". Направих му само една която Христов я качи. По късно ще пусна от вчерашния ден.[FONT=Arial Black][SIZE=5]POLARIS Racing TEAM[/SIZE][/FONT]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар