На 24-25.10.2009 ще се проведе VI кръг от Републиканския шампионат по Мотокрос.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
VI кръг "МХ АТВ" 24-25.10.2009 Севлиево
Свий
X
-
До: VI кръг "МХ АТВ" 24-25.10.2009 Севлиево
Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеНа 24-25.10.2009 ще се проведе VI кръг от Републиканския шампионат по Мотокрос.
Смятай те,че сме там силна група от РИСКУВАЩИ ГАБРОВЦИ 

[SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Лошото е,че и Николен днес е счупил лявата си ръка/пета поредна за по-малко от месец/ и незнам кой ще кара.Ричи няма мотор,Цанко-лудия няма мотор,Никола Русев е в болница след падането в Дълбок дол,Калоян е със счупена китка,аз също съм със счупена китка,Мариан и Десо няма да карат защото са възпрепятствани.Остава само Кушев-старши и Антон-Одесоса.Има вероятност да се появи и Васко Томов.
Лошо приключваме сезона.
Последно редактирано от Desislav Cekov; 21-10-09, 11:48.crazyfox.bg@gmail.com
Коментар
-
Много жалко за Николен...миналата седмица във Варна направихме един вид курбан за гонене на къръка, че тая година е мор за АТВ-таПървоначално публикуван от ники крейзи фокс Преглед на мнениеЛошото е,че и Николен днес е счупил лявата си ръка/пета поредна за по-малко от месец/ и незнам кой ще кара.Ричи няма мотор,Цанко-лудия няма мотор,Никола Русев е в болница след падането в Дълбок дол,Калоян е със счупена китка,аз също съм със счупена китка,Мариан и Десо няма да карат защото са възпрепятствани.Остава само Кушев-старши и Антон-Одесоса.Има вероятност да се появи и Васко Томов.
Лошо приключваме сезона.
Бяха принесени в жертва четири заека...колкото са счупените ръце в "Crazy Fox" досега...

На снежния Чалъндж пак ще направим курбан, даже и поп ще извикам, че за догодина да няма травми и произшествия...
Коментар
-
Поне ще си в тройката, ако успеете и толко да се съберете!Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеЗначи трябва да се включи фирмен пилот с извънземно и истинско АТВ...
Замислям се и май ще прескоча до Севлиево да покажа то-онова...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеЗначи трябва да се включи фирмен пилот с извънземно и истинско АТВ...
Замислям се и май ще прескоча до Севлиево да покажа то-онова...
Сега е време да изгрее някой нов (макар и дъртичък) "талант" и да разбие представите на закостенялата севлиевска публика. Респект...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Бързо да се оправяш, късмет при операцията!Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеТази година няма да мога да карам повече.
Утре заминавам в Плевен да ми правят операция
и 2 месеца и половини няма да карам
.
И всичко това защото АТВто ми прекъсна на излитането на скока.0887 246718
Коментар
-
Извода е, че всеки трябва да се пази повечко и да пренесе в жертва заек, кокошка, агне, крава, бик или няколко десетки литра течности (алкохолни по подразбиране) на снежния ЧалънджПървоначално публикуван от keeway Преглед на мнениеУспешно и бързо възстановяване на всички !
ps:Темата с "5-те леви китки" заслужава почти толкова внимание колкото и двете поредни тегления с еднакви числа на тотализатора !
Днес ще уговарям попа...
Коментар
-
Пожелаваме ти скорошно оздравяване!Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнениеТази година няма да мога да карам повече.
Утре заминавам в Плевен да ми правят операция
и 2 месеца и половини няма да карам
.
И всичко това защото АТВто ми прекъсна на излитането на скока.sigpic
Коментар
-
Съгласен съм с написаното от Г-н Христов! Напоследък тези вина,ракии,прасета и разни други излязоха на преден план!.Като млад състезател започвам да се замислям,кое в нашия спорт е по-важното,самия спорт или тези едИнита и пиЕнита!Иска ми се да помислим за едно събиране,за малките и малко по големите.Това събиране да бъде,нещо като спортен лагер сбор.Ако съм се отклонил от темата,моля да ме извините!Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнениеИзвода е, че всеки трябва да се пази повечко и да пренесе в жертва заек, кокошка, агне, крава, бик или няколко десетки литра течности (алкохолни по подразбиране) на снежния Чалъндж
Днес ще уговарям попа...Последно редактирано от brake; 22-10-09, 11:33.sigpic
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар