Обява

Свий
Няма добавени обяви.

I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

    Първоначално публикуван от vesko_r1 Преглед на мнение
    някой има ли кадри от падането на миро.
    пожелавам му бързо и безпроблемно вастановяване!!!

    Миро чукна, греда! Поради каква пречина, най-вероятно и той незнае! Аз, едно зная, след 6 месеца той ще е много по-добър и пак ще е на линия
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

    Коментар


    • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

      Благодарности към организаторите за това,че напривиха възможното в тази тежка финансова година да се получи такова хубаво състезание!
      Поздравления към всички,които успяха да се качат на стълбичката на победителите!Благодарим на най добрият,на Шампиона Десо Цеков за поздравите,които ни отправяше докато беше във въздуха на големия трапец! Миро Дочков...хапвай прясно сиренце и затискай с хубава биричка да може по бързо да калцира ключицата защото те чакаме! Моля колегите,които намериха банера на Ричи с надпис "Тор" да се обадят,за което им благодаря предварителнo.
      Тюркеджиев старши
      Последно редактирано от brake; 14-04-10, 07:44.
      sigpic

      Коментар


      • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

        След първия "ATV CHALLENGE CUP 2010" отново сме доволни от организацията и протичането на състезанието.Като отчитаме факта,че сме с нова машина,която все още не е нагласена по нашите виждания/контейнера с частите закъсня/класирането ни задоволява.Има и какво да се желае още от състезателя, но за малкото време за опознаване на машината и коренно различната техника на каране от РЕНЕГАДА като цяло сме доволни.
        Атмосферата на самото състезание беше повече от приятна,забелязах много повече подготвени АТВта от миналата година и голям обмен на информация относно тунинг,езда и възможност за помощ.
        Имаше и много малко негативни нещица които вярвам няма да се повторят в следващите кръгове .Има регламент за провеждане на "ATV CHALLENGE CUP 2010"/Подробно можете да разгледате новия РЕГЛАМЕНТ в книжката на БФМ от стр.29 до стр. 39 !/
        Състезателите и мениджърите преди да се запишат да го прочетат внимателно ,да преценят възможностите и да не поставят ОРГАНИЗАТОРА между чука и наковалнята.Имам предвид възрастовата граница за класовете.Всички дадохме съгласието си в духа на феър-плея заради организатора и празника който направи в това неподходящо финансово време,но не бива това да се превръща в рецидив!!!
        Последно редактирано от TROMBA; 14-04-10, 08:42.

        Коментар


        • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

          Вече е факт и първото издание за 2010 г. на ATV CHALLENGE CUP.

          Още при записването ми направи впечатление големия брой участници от чужбина. И все известни имена в АТВ спорта. И също ме притесни липсата на участници от България. Не мисля, че проблема е само финансов, за да няма достатъчно участници от наша страна.
          Очаквам да споделите какви са причините за отлива на българското участие.

          Организацията на самото състезание традиционно беше много добра и това мисля, че е главната причина за много сериозното чуждо присъствие. Естествено, че поради липсата на спонсори липсваха такива гевезелъци, като хеликоптерче, камери на много телевизии, онлайн отразяване и др., но не липсваха най-необходимите неща за провеждане на този кръг. Единствено имаше проблем с водата: тя беше в изобилие по трасето, и липсваше не в цистерната за миене на машините.

          Относно организацията и реда на провеждане не ми хареса, че в събота трябваше машините за да представени за тех. преглед в 07ч. Станахме по-рано и от петлите в с. Дълбок дол. Спокойно можеше прегледа и поставянето на транспондери да започне за "мини джуниър", "джуниър" и "жени" да започне в 09 ч. и в 9.30 да направят своята първа тренировка, а през това време прегледа да продължи за другите класове. Също така от минали издания брифинга е след 19 ч., денят е вече дълъг и позволява такъв график.

          Съдийският и медицинския екип точно си изпълняваха задълженията.

          Трасето в дола след дървения мост заради това, че имаше само 1 ръкав за качване създаде здрава тапа и в първата обиколка на неделния манш голямо висене падна. Гочев се ядосваше, че не си беше взел цигарите, а Пацо Три Пера се опита да атакува почти отвесния склон, но гъстата растителност и публиката му попречиха.

          И към кетъринга имам 1 забележка: още рано в събота свърши наливната бира и трябваше да утоляваме жаждата с не добре охладени "бомбички" шуменско. В неделя също не можах да наквася устни в прясната пяна на студеното наливно пиво.

          Затова пък времето се смили над всички нас и в неделя не заваля.

          Още преди състезанието непрестанно ме преследваше отврътителан късмет. Като начало никъде не намерих Рейзър2 20/11-9. Търсих ги още преди да отложат първия кръг на РШЕ в Узана. После по велик ден КТМ-а ми изтрака-счупи кобилица. Не можаха да ми я доставят в срок и 1 човек от Стара Загора - Данаил Шарков се смили и разглоби друг двг, за да ми направи услуга, за което съм му много благодарен. Монтьора ми до късния следобед на петък го сглобява и в последния момент тръгнахме за състезанието.
          На старта за "решетка" АТВ-то на сина ми не запали. Оказа се, че управляващия блок се е сбъгнал... Благодаря на съдииския екип и колегите от клас джуниър, че се съгласиха сина ми да стартира с друга машина. Представянето на сина ми Иван Генчев № 400 изобщо не беше добро, но е напълно нормално т.к. не е карал тази машина и много бързо се измори, не му беше удобен палеца за газта и овен това "моркова нЕмаше вътък". Все пак записа участие и това е най-важното. Радвам се, че имаше доста участници джуниъри, а и 3-те дами бяха на ниво.
          В неделния състезателен ден след първия манш за джуниърите разбарх, че трябва да се прежаля и да съкратя малко обиколките си, защото веднага след финала на 2 WD трябва да стартират джуниър. Затова въпреки, че добре се движех се принудих да спра, за да се вредя първи да измия поне радиатора, ръкохватките и седалката от лепкавата и мазна троянска керамика. Втория манш стартирах с приповдигнато настроение, но инцидента с Миро Дочков бързо охлади страстите. Още докато завъртим първата малка обиколка и се върнем на старта мед. екип оказваше първа помощ на Миро. Респект за бързата реакция.
          Стартирахме отново. Много внимателно и с мъка преминавах най-калните участаци, че с тези "цвички" ако се бях закопал няма излизане. И така до последната обиколка. На излизане от дерето Десо беше заформил здрава тапа в левия ръкав и след него имаше и други. От публиката ме подмамиха да мина дерето през коловозите, за да хвана десния ръкав. Минах по коловозите от 4-ките и приводних по корем АТВ-то в гьола. Някой от публиката злорадстваше: "Ето тука умират Ка Те еМ-ите!" Помогнаха ми да изляза от ситуацията и продължих напред към финала. Докато миех машината, за да не засъхне троянската керамика от словенския отбор дойдоха да видят АТВ-то и сочеха задните сликове, смееха се и нещо оживено коментираха.
          В заключение: въпреки "каръка" който ме преследваше аз и сина ми записахме участие на I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010 и с нетърпение очакваме следващите издания.
          Изказвам искрени благодарности на всички, които допринесоха това да се случи!
          Последно редактирано от s_s1; 14-04-10, 12:37. Причина: продължение
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

          "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

          Коментар


          • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

            Следващите кадри са ми предоставени от Цветомир Петров, един нов фен на ATV спорта, който обеща редовно да отразява всички следващи издания на ATV CHALLENGE CUP.

















            Коментар


            • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

              Десо честито и от мен да си жив и здрав . Най ме радва това че с ЙОНИКАТА им изсвири погребалния марш на DS. Вярвам че гн.Христов е в траур но ще му мине.Същото се отнася и за леготата чаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

              Коментар


              • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                Да Пачо, определено е в траур и то двоен. Търпя сериозни критики как съм могъл да направя подобно нещо. Последно бях заподозрян че съм правил пластична операция на Yamaha-та!!! ... ма то не става само с пластика! За КТМ не ми се говори... !

                За съжаление и ти пострада от "извънземните технологии" и това направи малко лесно победата на Jager. Сигурен съм че ако нямаше технически проблеми с "извън земната машина" да си направил трудна или невъзможна победата на Jager. Но има още кръгове в които можеш да поправиш това. Ако Jager не доиде ще отидем ние на следващото издание на Akrapovic в Хърватска.

                Коментар


                • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                  Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                  ... Последно бях заподозрян че съм правил пластична операция на Yamaha-та!!! ... ма то не става само с пластика! За КТМ не ми се говори... !
                  И защо не ти се говори?!? Нали точно ти обясняваше след като вече беше продал моркова колко е добър и колко си доволен от него.
                  Хайде да не обръщаме и тази тем в "за" и против една или друга марка. И ако Христов получава дивиденти от 'ам-ам, то не вярвам ти да имаш акции в музикалния бранш. Харесвам ендурото за това, че има голямо разнообразие на терени, променящи се коренно в зависимост от времето и машината не е определящ фактор, а само един от многото в правилната комбинация за перфектното представяне.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

                  "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

                  Коментар


                  • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                    Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    И защо не ти се говори?!? Нали точно ти обясняваше след като вече беше продал моркова колко е добър и колко си доволен от него.
                    ...
                    Това не означава че не е добра машина. Неискам да говоря защото фактите говорят. От 10-тина КТМ финишираха само 2 без някакви ядове. Незнам каква е причината! Това е брутално силна машина която изисква голями умения и физика за да се кара. Много специфична.
                    Нямам никакви дивиденти от които и да е, нито пък искам да имам поне за сега.
                    Поздравления за първото място в Adventure класа.

                    пп Еи я не ми казвайте на Yamaha-та - Йоника, че ще се разсърдя.

                    Коментар


                    • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                      От 10 КТМ-а да завършат само два... ебаси майкта. Сещатам се, че и този уикенд на Световното по мотокрос един КТМ се разбрица и дадоха как състезателят бие по кормилото. Общо взето това е КТМ-а яка машина, но иска нон стоп бачкане по нея. За пореден път доказва, че нововъденията при КТМ са прибързани и че целта им е да изкарат нещо на пазара само и само да продават, пък било то здраво или не толкова няма значение при тях!

                      Коментар


                      • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                        Ето как се подготвяше победителят в клас АДВЕНЧЪР преди състезанието.

                        Прикачени файлове
                        Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 14-04-10, 20:52.
                        Kawasaki KX250F

                        Коментар


                        • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                          Първоначално публикуван от nvkolev Преглед на мнение
                          Ето как се подготвяше ...
                          Пак ме разконспирираха, аман от папараци!
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

                          "Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

                          Коментар


                          • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                            Te тава Началник Цеков не е човек, па ги БИ и са па ша требе да черпи........ аман от пиене.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

                            Коментар


                            • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                              Айде да ви понахвърлям, някое клипче, да разберете наистина колко яко беше

                              Не забравяйте, че са в HD формат и могат дори и на плазма да се гледат!
                              Още се чудя, как апарата ми все още работи, след тази кална атака! След края на състезанието, бях по-кален от някои състезатели!!!




















                              Тук вече става наистина весело!!!









                              От тук нататък започнах да внимавам със снимането, че здравето на апарата беше под въпрос!!!

















                              Това беше от мен, малко, но от сърце
                              Eвгени Филчев
                              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

                              Коментар


                              • До: I КРЪГ "ATV CHALLENGE CUP 2010"

                                Едно видео предоставено от Тодор Генковски:



                                Май има състезатели които трябва да минат в клас мини джуниър.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X