До: ТЕМА ЗА ВЪПРОСИ И МНЕНИЯ ЗА "АТV ШАМПИОНАТИ"

Първо подготвяш документите за клубния лиценз и ги изпращаш с парите във федерацията.
После подготвяш и документите за лицензи и в зависимост какви лицензи искаш, ще ги изпратиш на отговорника от съответната комисия.
За "ATV Challenge" при мен, а за другите не знам
Снимки за пропуска ще ти трябват, разбира се и пропуските за всеки поотделно и се таксуват поотделно ! Ако караш обаче само на Чалънджите, пропуски не ти трябват, там ги дават безплатно
Застрахователната компания е "Общинска Застрахователна" (до колкото разбрах) и ще получите копие а полицата, защото предполагам, че ще е групова !

Клубния лиценз го заплаща "Светия Синод" (по подразбиране 
)

Първоначално публикуван от BEAST1

Преглед на мнение

После подготвяш и документите за лицензи и в зависимост какви лицензи искаш, ще ги изпратиш на отговорника от съответната комисия.
За "ATV Challenge" при мен, а за другите не знам

Снимки за пропуска ще ти трябват, разбира се и пропуските за всеки поотделно и се таксуват поотделно ! Ако караш обаче само на Чалънджите, пропуски не ти трябват, там ги дават безплатно

Застрахователната компания е "Общинска Застрахователна" (до колкото разбрах) и ще получите копие а полицата, защото предполагам, че ще е групова !
					Първоначално публикуван от BEAST1

Преглед на мнение

Значи ако искам да се пускам на чалиндж трябва да имам годишен лиценз който мога да получа само ако съм член във клуб(кои клуб ще ме вземе мен? :Д)А ако искам да се пусна на 1 състезание МХ трябва да мина курс?

Коментар