Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SIX DAYS CRAZY JOB 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SIX DAYS CRAZY JOB 2010

Към 19часа не се виждаше нищо,а сигурно е било интересно.
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Rotor Преглед на мнение
      Колеги,
      оказва се сайта на който съм качил снимките и съм линк-нал по-горе има лимит за виждане (или поне така го разбирам) от 10GB / месечно който с броя на снимките които съм пуснал по-горе вече е изчерпан (предполагам в момента не можете вече да ги виждате).
      Някой да знае сайт където такова ограничение няма? - готов съм при интерес отново да ги пусна от друг сайт.

п.п. извинявам се за спам-а в темата.
      ftp.offroad-bulgaria.com - мисля че няма ограничение на обема качвана информация, само трябва да е свързана с тематиката на форума - офроуд, автомобили, и т.н.
      Пиши ЛС на Венци Петров да ти даде достъп.
      Иначе снимките и коментарите ти за супер. Дано успееш да ги възстановиш.

Коментар

Резултати от 3-ти ДЕН:
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от vpantev; 05-08-10, 09:12.

Коментар

Първоначално публикуван от Rotor Преглед на мнение
          ... (предполагам в момента не можете вече да ги виждате).
          Някой да знае сайт където такова ограничение няма? - готов съм при интерес отново да ги пусна от друг сайт...
          Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение
          ftp.offroad-bulgaria.com - мисля че няма ограничение на обема качвана информация, само трябва да е свързана с тематиката на форума - офроуд, автомобили, и т.н.
          Пиши ЛС на Венци Петров да ти даде достъп.
          Иначе снимките и коментарите ти за супер. Дано успееш да ги възстановиш.
          Когато качите снимките във ftp.offroad-bulgaria.com, изпратете ми едно ЛС, с адреса на папката и ще опитам да Ви ги възстановя по местата им, в поста Ви.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Резултати от 4-ти ден:
            Прикачени файлове

Коментар

ТУК и ТУК съм качил всички мои снимки, за съжаление нямам време да постна някои тук в темата ...
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Класиране от SIX DAYS CRAZY JOB 2010:
                Прикачени файлове

Коментар

Колеги, в легена на пикапа ми останаха някакви масла,антифриз и разни джаджи.Ако някой се сети да му липсват да пише на ЛС.
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Много бяхме заети през всички шест дни на 10-дневката и нямаше как да ви държа в течение, но тази вечер ще се опитам да пусна поне снимки от първите два дни !
                    Иначе според мен, състезанието премина страхотно !
                    Не дойдоха звездите, които подадоха заявки, защото се поизхарчиха на Ромянякса, но все пак Пол Шранг доказа, че Ендуро кроса няма нищо общо с 220 км навигация !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Когато качите снимките във ftp.offroad-bulgaria.com, изпратете ми едно ЛС, с адреса на папката и ще опитам да Ви ги възстановя по местата им, в поста Ви.
                      имате ЛС.
                      Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Някой няма ли да качи още снимки?
                        Поздрави,
                        [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Съжалявам за закъснението, но се надявам в замяна на това да ви зарадвам с повече снимки !
                          И така, този път всичко беше уточнено отрано, ролите раздадени и всеки си знаеше работата.
                          Гостите започнаха да пристигат още в петък, за да се наслаждават на обстановката и двата "суиминг пула" на комплекса. Първи пристигна Петер Несута.

Заедно с него бяха и семейство Кафка.

Много е атрактивна младата Кафка, навярно учи актьорско майсторство ... Ще видите по-късно защо мисля така !

Беше дошъл да кара и победителят от "Рали България" 2009 - Томас Бах.

Боксът на Сузуки. PR-ът на "Ерзберг Родео" - Мартин Кетнер.

Всеки се бе заредил с всякакви енергийни напитки.

Мартин Кетнер се мръщеше не Ред Бул-а, а ...

... някои се радваха на промишлени количества от най-различни модели.

Един от бусовете на Сузуки.

Дани Пекса също пристигна късно в петък.

Ние с Гълъбин постоянно тичахме в горещината и отмаряхме с бира, което май бе по-лошо ...

Благодаря много на колегата, който свърши много работа през тази седмица на състезанието, че и преди това, докато направим трасетата !

Ето, тук трябваше на мегданя да бъде построен Х-трака само за 8 часа и да бъде вдигнат след приключване на състезанието за два.

Сондирахме, координирахме, мерихме с ролетки ...

Плакатчетата ни бледнееха пред тези на световната звезда Татяна, която щеше да пее в с.Ягода, но пък ...

... бяха навсякъде !

Точно в 8:00 часа 4 камиона с трупи пристигнаха пред общината и се започна веднага по схема. Едната група водеше Кокера, другата - аз.

Цецо "Алианса" свърши изключително много работа, вреше се все сред висящите от щипката дървета, ама съвсем друго е да си премажеш някоя ръка и да си надеждно застрахован в "Алианс" !
                          Георги Чемширов беше най-вече съветник.

Мислехме, че няма да смогнем, но с дебел и дълъг материал, хубава работа се върши !
                          За 6 часа бяхме ready и даже остана време да тестваме.
                          Благодаря на всички момчета от Crazy Job, които се събраха да помагат !

Това е положенитео !

Част от гостите ни. Тези ги познавате, нали ?! Еди и Краси.

Е, няма как. Този път Ред Бул трябваше да бъде тук !

Взехме състезателите в 15:00 часа от АРТ Комплекс.

Тренировка на Х-трака.
                          Чужденците, които наблюдаваха строежа на трасето ни питаха сериозно: "Вие сигурни ли сте, че това ще го минаваме?" - Отговорих им, че не сме !

Марти преминаваше навсякъде без проблем !

Искам да благодаря на нашата приятелка Пламена, която спомогна много за разгласяването на състезанивето !

Мирко. Добра техника показа, но е и издържливост. Не бе карал отдавна !

Петер Несута. Странен подход към препятствието !

Кольо Марков от школата на клуба започва да става все по-добър !

- Мали-и, к'во ме чака ся !

Мирко

Пламен Кунев

Прологът нямаше значение за състезанието като цяло, но щеше да определи редът на стартиране за навигацията. Състезателите стратираха в серии, на елиминации от по 4-ма.

Ето още една бъдеща състезателка на Crazy job !
                          ------------------------------
                          Сега отивам на кръчма и после ... пак !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Браво добри снимки.
                            Поздрави
                            [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Колеги, пускам отново и моите снимки, като няма да бъда толкова обстоятелствен както в първия ми пост - на по-интересните в последствие Жоро може да добави от неговия литературен стил

Трасе, оглед и виновници

Предварително тестване

следват ....
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Rotor; 10-08-10, 22:32.
                              Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

Коментар

Старт с първа серия Експерти

Все пак тук не мога да се въздържа от коментара - следва топ атрактивното изпълнение от първия ден на състезанието поднесено ни от Монката от Варна.

Следва поредицата Дани Пекса и преследвачите (мераклиите) ...

следват ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X