Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Не,нашето време си отмина отдавна и не можем даже и да се сравняваме ,но за това състезание трябва да има и негативни мнения нали? Понеже беше ГОЛЯМАТАЙНА, гости че дори и наши момчета се бъркаха и не знаеха къде да карат.

Коментар

Дидо, това не беше състезание, а игра, която си беше за забавление и няма нищо общо с деветте кръга от РШЕ, за които ти не знаеш навярно дори ! Затова не се изказвай непотготвен, само и само да се намираш на приказки, а да бяхте взели на Кристиян един свестен мотор, защото момчето е талант и го спъвате с този стар КТМ от миналия век, който непрекъснато е в ремонт ! Отдавна го разправям, но няма кой да ме чуе явно ... Вие си взехте почти нови мотори, нали ? За какво са ви на вас, като карате само до Сребърно езеро и там сядате да ядете ?! Какво сега ми говориш за килоти ?
      Бях толерантен към теб до сега, защото така съм възпитан, но подобни глупости вече не мога да понеса !
      В школата в момента тренират около 10 деца и то с мерак, защото половината от тях си имат свестни мотори, на които родителите им ги закупиха от мерак. Да, гордея се с момиченцата, защото това, както сам знаеш си е типично мъжки спорт, а те с огромно желание тренират и постоянно ме притесняват за тренировки. На такива деца ще разчитаме за в бъдеще !
      Една препоръка ! Не се месете на места, с които нямате нищо общо ! Когато направите нещо значимо, тогава го покажете, а постиженията се показват в състезания !
      Съжалаявам, че отговарям тук в тази тема, но няма как да остана безучастен !
      Този отговор ще го оставя тук, защото утре отново ще заревеш срещу модераторите, ако изтрия твоите постове, но те съветвам да укротиш малко злобата си, защото тя не е полезна на никого. Ако някой има нещо да ми каже, нека го направи в темата за школата или направо пред мен, където му е мястото. Ще отговоря на всички.
      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 01-12-09, 00:17.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от d.mihailov Преглед на мнение
        Не,нашето време си отмина отдавна и не можем даже и да се сравняваме ,но за това състезание трябва да има и негативни мнения нали? Понеже беше ГОЛЯМАТАЙНА, гости че дори и наши момчета се бъркаха и не знаеха къде да карат.
        Господин Михайлов, много Ви моля направете една подобна сбирка, измислете сценарии, именувайте го както искате, състезание, тренировка, запивка, раз'оТка или както Ви душа сака, презентирайте го във форума, организирайте го, нека народа се събира, който иска да кара, да снима, гледа, яде, пие и т.н.т да не изпадам в подробностти, и от същия този форум /обратната връзка/ ще разберете дали добре се е получило...

А какво се притеснявате, че дори и Вашите момчета са се объркали и незнаели накъде да карат?
        Загуби нямаше, нали и вечерта в ресторанта всички бяха добре дошли, нали така?
        И кои са Вашите момчета? Защото в цялата организация никъде не пролича кои са наши, кои Ваши?

П. П. Мисля, че не Ви познавам, но ако сторите горното, всички ще имаме повод да Ви опознаем.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
          Дидо, това не беше състезание, а игра, която си беше за забавление...
          Адаш, що се хабиш да обесняваш? Не си струва!
          Който е бил там, е наясно какво и как, останалите могат само да четат, да гледат снимки и клипове и... да съжаляват, че не са присъствали...
          Последно редактирано от giorgio; 01-12-09, 15:34.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Че като стана въпрос за клипове, се сетих...
            Награждаване първо и второ място!

Има още два-три, ама такива тъмни дали да ги пускам?
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Добре, добре... определено нищо не бях видял, ташаците са си били огромни . Супер яко е било, браво на вас от крези джоб, за страхотната организация

Коментар

]Адаш, що се хабиш да обесняваш? Не си струва!
                Който е бил там, е наясно какво и как, останалите могат само да четат, да гледат снимки и клипове и... да съжаляват, че не са присъствали... [/QUOTE]giorgio ако бъркам Моля поправиме, но ти сам каза че си се объркал и не знаеш на къде да караш като седна при нас под могилите и те почерпихме чаша вода и мисля че си стуваше поне да се видим.И не беше само ти объркан, защото и други питаха на къде да карат.Ако бъркам Моля да ме извениш.Само по снимката те разпознавам и по drz-400.

Коментар

Разбира се, че няма да знам на къде да карам, след като не си качих трак в GPS-a. Разчитах, че ще карам след останалите, но след няколко падания изостанах фатално, т.е. изгубих групата, а следите бяха много и в различни посоки. Никой не ми е виновен, че тръгнах без трак в GPS-a.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колеги няма смисъл да спорим,всеки си има собствено мнение-едни да карат до Колена да хапнат,други да качват по-големи и по-големи екстреми.Нека сме живи и здрави да си караме,пък който може да организира състезания и игри да го прави.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      Дидо, това не беше състезание, а игра, която си беше за забавление и няма нищо общо с деветте кръга от РШЕ, за които ти не знаеш навярно дори ! Затова не се изказвай непотготвен, само и само да се намираш на приказки, а да бяхте взели на Кристиян един свестен мотор, защото момчето е талант и го спъвате с този стар КТМ от миналия век, който непрекъснато е в ремонт ! Отдавна го разправям, но няма кой да ме чуе явно ... Вие си взехте почти нови мотори, нали ? За какво са ви на вас, като карате само до Сребърно езеро и там сядате да ядете ?! Какво сега ми говориш за килоти ?
                      Бях толерантен към теб до сега, защото така съм възпитан, но подобни глупости вече не мога да понеса !
                      В школата в момента тренират около 10 деца и то с мерак, защото половината от тях си имат свестни мотори, на които родителите им ги закупиха от мерак. Да, гордея се с момиченцата, защото това, както сам знаеш си е типично мъжки спорт, а те с огромно желание тренират и постоянно ме притесняват за тренировки. На такива деца ще разчитаме за в бъдеще !
                      Една препоръка ! Не се месете на места, с които нямате нищо общо ! Когато направите нещо значимо, тогава го покажете, а постиженията се показват в състезания !
                      Съжалаявам, че отговарям тук в тази тема, но няма как да остана безучастен !
                      Този отговор ще го оставя тук, защото утре отново ще заревеш срещу модераторите, ако изтрия твоите постове, но те съветвам да укротиш малко злобата си, защото тя не е полезна на никого. Ако някой има нещо да ми каже, нека го направи в темата за школата или направо пред мен, където му е мястото. Ще отговоря на всички.
                      На това мисля че не трябва да отговарям и обеснявам тук в тази тема.И според мен по добре е да знаят хората кой какво мисли.Нали?

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Разбира се, че няма да знам на къде да карам, след като не си качих трак в GPS-a. Разчитах, че ще карам след останалите, но след няколко падания изостанах фатално, т.е. изгубих групата, а следите бяха много и в различни посоки. Никой не ми е виновен, че тръгнах без трак в GPS-a.
                      Да това също е тема за която тези същите 4-5 момчета нямат възможност за GPS-си.

Извинявам се за спама!
                      Последно редактирано от cveti; 01-12-09, 20:22.

Коментар

Ето още малко снимки от контролата с "палатките" под Морулей. Направени са с камера от хенди, ама за информация, че от там нямахме кадри:

Радо се радва на придобивката.

Свилен Чукуров

Димитър Чукуров

Радо и Дочков като един истински тийм се движеха винаги в комплект.

Тодос и той се е сдобил с платки, макар и хималайки.

Чочо кара много яко тоя път, браво !

Краси и Дончо. Доката този път е с АТВ. Другия път го очаквам с джип.

Краси май още е със спомени, когато Булгартабак ни беше спонсор и се мъчи на всеки стоп да им помага.

Тва май е Банкера ... ?!

Ей, тоя Смилен ще изкалпазани детето !

S_S 1 се задава към контролата.

Ванката сред ескорт от тракторите.

Търновската банда пристига курдисана с килотите от вулкана.

Капитана. Голям шоумен бил нашият съотборник. Това той демонстрира и по светло и по тъмно !

Още едни палатки ... Бяха общо 70 броя.

И снимка за спомен. Това и е хубавото на играта, че няма напрежение и всичко е за фън !
                        Това е последно от мен.

Филчев, пускай каквото имаш, няма да ходим на кинофестивала в Кан !
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

Коментар

Айде, още един клип, че този път не ги качвам аз, мъчно става!!!

Eвгени Филчев

Коментар

Пускаи ги колега, коите не е видял ташаците да ги види.
                            KTM FACTORY RACING #97

Коментар

Aйде още два!!!

Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X