Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Нищо не сте видели все още !
    Сега обработвам снимките от купона, големи ташаци има, така че, интересното предстои !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от wrety Преглед на мнение
      Браво.. снимките ми харесват, като гледам и настроението е било на Макс, поздравления
      Нито снимки сте видели още, нито клипове!!!
      Ш'а чакате, малко!
      Eвгени Филчев
      Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Ще започна още от петък вечер. Докато с Гълъбин подготвяхме траковете, първите войни вече си пиеха питиетата на масата до нас.

Ето, това бяха най-нетърпеливите да влязат в бой.

В събота сутринта с Янчо Терзиев добавихме още няколко насочващи табели и няколко стопа по критичните места.

Записването продължаваше, както и качването на тракове.
        За съжаление нямам снимки от стартовете, могилите, както и от първата обиколка, защото някой трябваше да ми напомни да си сложа картата във фотоапарата, ама като няма кой !
        Благодаря на Неделчо, който все пак ми даде няколко кадъра от вулкана, където войните трябваше да открият и донесат "гащичките" на Хубавата Елена, че като дойде Менелай да си я прибира да не проличи колко е била палава.

Е, тия килотки все пак са малък размер, а я вижте следващите снимки !

Ей т'ва вече са истински килоти за жена, както ги рисува Рубенс. Радо е много доволен от придобивката !

Ето я и Зори към кратера на вулкана, макар тя да спомена, че всичко си имала на тоя етап и ако се наложи може да услужи на Ленчето с нейните аксесоари.
        Ето и още няколко войни с находките си от това място.

Митака

Денка

Малкият на Смилен и той с "гащички".

... и тати, разбира се !

Чукура

Двойна находка. Едните си ги бива !

Искрено съжалявам за Джантов, който получи повреда и след като си прекара "чудесно" около 5 часа под вулкана, не успя да си покара още !

Втора обиколка. Войните са яли мръвки от скарата на Кокера, качили са се към връх Морулей, намерили са сутиени за Елена, спуснали са се по каменист улей и пристигат към лекия екстрийм, който им предстои след малко. Данчо е пръв, но останалите са само на минута след него.

Не е трудно това качване, но само трябваше да капне малко дъжд и ... Въпреки всичко накой се връщаха по 2-3 пъти.

Сиренцето се върна на старт-финала след трасе No.1 първи, сега беше втори, но ямахата после го предаде и водачът на отбора на ахейците трябваше да прекрати войната.

Калин Кулев беше само на минута-две от първите четирима най-бързи до тук.

Пламен - брът'чеда на Кокера. Хубаво кара това момче !

Преди него е Зарко.

Га-аз нагоре !

Тук малко проблеми ...

Наката. За него не се безспокоя, той си е катерач !

От страни погледнато наклонът си е налкон, но камъните държат добре.

Марти се скъса да прави демонстрации за камерите, та чак каталяса накрая.

Спускането. Отново Марти.

Вече сме в първата запустяла сграда, до където трябва да се стигне по азимут. От тук войните трябва да вземат презервативи. Не се чудете, Елена знае, че ендуро и секксът не са шега работа !

Данчо и Калин са вече непосредствено един след друг.

Калин си получва от контролата ... каквото трябва.

Това беше първоначалният замисъл за Троя. Тук се кара по стълбите и коридорите на тази запустяла сграда, но се оказа, че Елена вече е на кораба за Пелопонес, който ще отплува, а и трябват тампони. Войните, разбира се ще и занесат такива от някоя аптека от Троя.
        Зарко се чуди къде да го сложи, та го е захапал. Дадох му по-добра идея, ама не я прие нещо.

Аут от Троя.

Кики показва какво и трябва още на Елена.

Мони влиза в Троя. Много добре кара този ден варненецът и има голяма заслуга за победата на елините, след като техният водач "загина" в битката.

Мони ще слиза по стълбите, а камерата го проследява по коридора. Очаквайте обширно предаване за играта по Хоби ТВ !

Марти отново прави показно за камерите.

Той върти вече "Троя" за четвърти път и кара толкова бързо, че сапунерката ми не може да го фокусира както трябва.

Следва каране по дъното на напоителен канал. Изпуснах лидерите да карат покрай него, но всички останали отклоних, където трябва. Излизането бе малко проблематично, защото калта, която се натрупваше по гумите се плъзгаше по гладкия цимент на наклонените брегове и камерите заснеха няколко изнтересни момента.

Следващите кадри са от Канал 1. Ачо Пастрана.

Печката и Гълъбин. Много добре кара Гълъбин в играта и не посрами координаторското звено в РШЕ.

Пламен

Задният е Наско.

Непобедимият Ахил при АТВ-тата - Радо.

Дочков също кара перфектно и през цялото време следваше Радо, но и двамата бяха от една армия.

Ванката Генчев, но му остава посленият, трети трак.

Разбира се, тати се грижи за горивото и гледа да е възможно най-бърз !

Монката е щастлив след финала с чаша вино в ръка, тяхната армия е победила в битката и голям дял за това има и самият той.

Още малко образи след финала. Гълъбин е също от отбора победител.

Сиренцето е нащастен. Остана му още само една контрола, но ...

Зарко, Чукура и Борката около служебната маса за пир.

Печката също кара много стабилно.

И Джорджо е сред пируващите с кокал в реце. Той малко рано загина в боя, но яздеше едва от седмица. Няма как, ще се наложи да си обязди добре коня за напред !

Данчо стана подгласник на Ахил и въпреки, че с Калин финишираха първи от троянците, армията им се забави твърде много и отборно загубиха. "Жълтите" караха по-синхронизирано и заслужено победиха !

На гости ни бе дошъл и Митака от Троян !

Кухнята - Кокера и Шарков. Пастрана май е само консуматор ...

Ненко

Главният съдия брои кой колко броя придобивки за Елена е донесъл.

Ще трябва да запомня тези "балони' ! Не се късат изобщо !

През това време финишират и банка "Троя".

Уф-ф, стига за тази вечер, че ми се доспа вече !
        Утре ще има доста интересни неща !!!
        Само две снимки пускам в аванс за подгряване, дето вика Филчев.

Двамата Ахиловци с Хубавата Елена.

... и Хектор с прислужничката и ! Скандал !
        Но това ще следва утре ...
        -------------

Коментар

И така, продължението !

Калин Кулев финишира първи от червените, Данчо - втори, Зарко - първи от жълтите, а Монката - втори. За по-голяма атракция решихме в прекия дуел да се включат и подгласниците.

През това време продължаваха да финишират АТВ-та, тъй като за тях трасето бе малко по-мудно. Краси е декориран с една от придобивките.

Данчо се включи в боя на около 15 сек след Ахил и Хектор, но успя да изпревари Хектор и стана втори.

След дълги комбинации и откази от страна на троянците, те решиха Хектор да бъде Пламен (братовчеда на Кокера), но той нямаше достатъчно опит да се пребори с Ахил.

Монката на трасето не бе във вихъра на силите си, тъй като ми се струва, че злоупотреби малко преди това на пира.

И така, Ахил (Калин Кулев) дръпна много пред останалите, та дори ги изчака на финала да финишират почти заедно.

Бързичко минаваха някои и докато щракне сапунерката, само прахът оставаше в кадър.

Та, това бяха Ахил и Хектор в тази война - Кулев и Данчо Йорданов.

Искам тук да похваля Денка ! Тя изкара цялото трасе, премина през всички изпитания и донесе всичко, което трябваше да обере по пътя си. Браво !

При "колесниците" се създаде невралгичен момент с тапа върху гумите, но Радо отново се отърва от клопката пръв. Останалите претенденти бяха малкият Чочо, Светльо Дочков и Митьо Ангелов.

Втора серия.

През това време група желаещи за изява чакаха с нетърпение и те да поспорят кой е най-бърз и кой най-успешно съкращава трасето. При наличие в стартовия списък на Магарето, втората титла беше ясно при кого отива, но Чукура и Сиренцето си бяха хвърлили ръкавица от по 50 кинта залог.

На вниманието на буховци
          Сиренцето е с КТМ !!! Не знам, предполагам, че трябва да се мести след тази публикация да живее някъде другаде ...

Зори се усмихваше през цялото време. Тя вървеше също много добре, но нещо получи май срив в навигацията ...

И така, Хубавата Елена отплава, без да си прибере всички донесени и подаръци, някои от които така си стояха закачени по околните храсти.

Контролите също се бяха върнали вече. Искам да благодаря на всички момчета и момичета, които висяха цял ден по 7-те контролни поста и изпуснаха шоуто, но свършиха перфектна работа, а те са: Неделчо, Галин, Джуманката, Миро, Петев, пичовете от камъните преди Дълбоки, Кики, Маги, ТВ екипът на Хоби ТВ с Рени, екипът на в.Труд, Борката и много още други, които съгурно съм забравил ...
          Искам да отбележа ценнта работа на Марти, която той свърши перфектно и беше по трасето наистина моята дясна ръка !

След състезанието машините вече са на платформите и всеки може да разпусне така, както това прави Митьо Ангелов.

Свилен не издържа да не се включи поне виртуално в програмата.

Симпатичната мама на Чочко раздава пък въздушни целувки.

The Big Iron. Само усмивки бяха през този ден, но вечерта щеше да има още повече !

Комендантът и гл.съдия на играта Янчо Терзиев също е щастлив. Всичко свърши, с изключение на Джантов всички са се прибрали, а Калин и Чукура заминаха вече да го прибират и него, че 5 часа в гората не е шега работа.

Момичетата от школата чистят трасето, защото след малко са на тренировка и всичко трябва да е ОК. Браво за инициативността !
          Още малко портрети от играта:

Рени беше през целият ден с екипа до мен и търпеливо чакаше по интересните места, за да снима. Събрахме около час репортажен материал, който ще можете да видите, надявам се скоро !

Май всички се точеха това да бъде Хубавата Елена, само дето с Янчо Терзиев имахме други планове ...

Плаващата контрола - Кики, Петев и Маги. Странен начин за флиртуване с момичетата беше избрал Петев, замеряйки ги с камъни, ама в края на краищата всеки си има подход, стига той да е успешен.

Мъжки момичета са Маги и Кики !

Ами, това е моят репортаж от "военните действия". Мисля, че всички "воюваха" с кеф и настроение, а тези, които не дойдоха наистина изпуснаха много ! Трасето беше атрактивно, но в никакъв случай трудно. Е, имаше "всели" моменти, но те бяха на по-трудно достъпни места и нямаше за съжаление кой да снима там !
          Следва нощният пир. Гледайте внимателно, няма да повтарям !
          -------------

Коментар

20:00 часа (събота). Залата на ресторант Арт постепено се пълни, всичко е кротко, дори малко свито за такъв празник.

Е, да де, всяко начало е такова, докато настъпи моментът на отпускане, а за него нямаше да се чака дълго според сценария. В 21:00 беше предвидено награждаването с ташаците.

Една от сборните компании все още загрява ...

Денка и Краси. Май вторият е вече във форма ... ?!

Една от масите на Crazy job.

"Това вече е жена ми, запомни я !" - заявява отговорно Печката.

Кики и Маги са се направили според инструкциите. Едвам ги опазих вечерта, нахвърлиха им се като оси на мед !

Ванката и Кики.

Верчето позира с короната на Убавото Ленче.

Монката изпълнява някаква стара уговорка с Янчо, връчвайки му бутилка уиски ...

Отначало група "Step by step" (Кочовете) бяха приети малко резервирано, тъй като любителите на чалгата предвкусваха, че кючек няма да има, но се надявам по-късно да са останали доволни от представлението. Такива групи вече се броят на пръсти !

Жори - създателят на групата, неин мозък и вдъхновител. Този човек няма умора и много музиканти в България са му признателни за това, включително и аз !

Точно в 21:00 започна церемонията по награждаването ...

Всички слушаха внимателно ... Масата на казанлъчани.

Ахейците заслужено получиха и парите на троянците. Когато 2/3 от техният отбор вече беше финиширал, от противниците им бяха дошли едва двама, макар да бяха първи и втори. Ето, това беше целта на играта, да си помагаш и по трасето !

Това зад пачката е Радо. Троянските колесници обаче бяха по-бързи !

Ахиловците (Калин Кулев и Радо) вече очакват Хубавата Елена ... Янчо я въвежда тържествено в залата ...

Wow !!! Ето я и нея, направена, гримирана - хубавица ! Няколко елени минаха на кастинг преди това, но тази си беше най-атрактивна !
            "Боже, чаках Елена, а ми се падна Елен !" - възкликна Кулев.
            Снимки за спомен, че Менелай чака да я отведе ...

Радо се попритесни малко, но на Калин хич не му покаше, та даже пусна и ръка !

Снимки за спомен с Елена. Едва ли на някой ще му се отдаде повече такава възможност !

Чичко Фър. Май го харесаха тайно ... ?!
            Искам да благодаря лично на Менелай, който доведе Хубавата Елена и на нея (него) също, че се съгласи да участва в шоуто !

За подгласните на ахиловците, двамата хекторовци - Данчо и Митко не остана нищо друго, освен да се задоволят с прислужницата на Елена, ама като нямат избор ...

Чавръста се оказа прислужничката ...

Тук Марийка да не гледа повече ! Не напразно избрахме Данчо като отговорник в клуба с "веселите момичета" !

Още малко компромати ...

Следваше кратка волна програма ...

Първият обект "за почистване" беше Гълъбин.
            Следва отново пауза, че имаме тренировка в школата и след това ПРОДЪЛЖАВАМЕ ...
            -------------

Коментар

Ташаците са били големи, а накрая виждам, че е имало и от обещаните цици. Изглежда е било страхотен купон. Поздрави!
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Прибрахме се след голямата стогодишна война, естествено във нейната флаш версия, продуцирана от оня брадатия, дето все е много ядосан и говори мръсни думички според сина ми, а може би и според други.
                Естествено Жоро до никъде нямаше да стигне без всеотдайната помощ на клуб "Луда работа".
                Но да подкарам нещата по хронологичен ред.

Настанихме се в хотел "Арт" до стадион Берое. След записването поседнахме около 1 маса. Много ми хареса, че войната няма да започне с тревога призори /тези, които са били в казарма да се сетят как започваха ученията/, а чак в 11.00 ч.
                Затова разпивахме спокойно и от време не време питахме сервитьора има ли време за още 1 бира...

Готина ми беше компанията и не ни се лягаше. По едно време и Жоро се присъедини към нас, очаквайки още новобранци да се запишат за войната.

На сутринта лесно намерихми сборния пункт, предвкусвайки голямата война /с пържолите и наденичките/, разделихме се на два лагера, но в нашия сложиха и двама новобранци с тракторчета и без ГПС-и. Двама готини пичове, но аз като им казах, че мога да следя само сина ми, те се позасегнаха и дружно казаха, че карат по-добре от нас и че КТМ-ите "като тапи ги вадиме"... Освен това обещаха, че ще ни чакат и ще помагат на "малечкия"-сина ми Иван.
                Стартирахме в много добро настроение по първия трак. Зеления отбор се движехме почти в пакет до хълма с бикините. Обаче там нямахме късмет-поне 15 мин обръщахме камъни и дръве и псувах поне аз познайте кого. 5 пъти молих момчето да ми каже кой камък да вдигна, за да намеря 2 чифта-за мен и сина ми. Всички ни изпревариха там.
                Спускането също беше отвратително, атв-тата трудно минаваха между дърветата. Някой сигурно доста го е засърбяло.
                След това сравнително бързо стигнахме до старт-финала и настроението ми веднага беше оправено от Янчо и чичко Фър, които нежно ми предлагаха наденички и червено вино. Направих забележка на чичко Фър, че не мога да го позная без буркан и после видях че си е взел поука.
                Втората обиколка стартирахме в супер настроение и си мисъл за бързо завръщане при барбекюто. Скоро намерихме 2-те тракторчета, оплакаха се, че червените им използвали компресора и ги изоставили, което беше оспорено от червените, но на война, като на война. Трасето много ни хареса особенно изкачването и слизането по улея. Само, че тракторчетата упорито ги нямаше. По едно време сина ми изчезна. Спрях викнах и Иван се обади. Успокоих се и пуснах 1 вода. Попитах го: "Пикаеш ли?" а той ми отговори, че вече е свършил тази работа, ама докато чакаме колегите можел и друга голяма работа да върши.... Трябва да отбележа, че дори първите 2 трака бяха маркирани. Като завършихме втория етап ме успокоиха, че от нашия отбор са завършили Зори, Митко и Чочо и ние трябва на всяка цена да завършим и за сега водим. Тръгнахме отново с обещание да не се моткат. Още в началото на трака АТВ-то на сина ми се повреди и 2 жълти ренегада ни задминаха-Капитана и Били сглобили. Казах на сина ми да се връща обратно и продължихме. С азимута се справих перфектно и после разбрах, че с поне 15 мин. съм изпреварил ренегадите. Контролите били решили, че войната е свършила и се прибираха. Но от другия отбор имало повече финиширали, а Зори е объркала трака, така че загубихме....
                Бирите бяха изпити, скарата обаче димеше здраво и мръвки имаше много. Кокера даже ги претопли. И се започна един разбор на войната-чак до тъмно...

После ще дописвам.

... Продължавам...

Вечерта дружно атакувахме ресторанта. Събрахме се АТВ маса, искахме и други да седнат до нас, но персонала беше категоричен че своеволия не са разрешени. Обсъдихме набързо войната, големите ташаци, преминахме и през ендурото за 2010 г. и се нетърпение очаквахме Убавото Ленче. Вяра мереше короната и затова решихме, че сме се справили със загадката...

По някое време се появиха "Кочовете" и здраво забиха. Стана невъзможно да си чуем приказката.
                Първоначално се изнервихме, но после разбрахме че присъстваме на концерт на банда от много високо равнище. TNT не съм я слушал до сега в изпърнение на наша група. Изкефихме се на макс. По едно време и Жоро пропя... Значи беше време Сиренцето да влезе с мАторЯ... Той естествено не закъсня.
                Завихри се жесток купон. "Стъпка по стъпка" забиваха здраво и ни вдигаха адреналина. С Чичко Фър обменихме домашни ракии, купонясвахме здраво. Радо даже не позволи да платим нито стотинка от сметката, т к. черпеше за Убавото Ленче. Домакините се бяха подготвили много яко по всички показатели и се представиха на много високо ниво, с колегите си говорехме, че не сме присъствали до сега на толкова готин моторджийски купон.
                Вички, които по една или друга причина не уважиха "Троянската война", от приказки, клипове и снимки ще получат твърде малко в сравнение с това, което почувствахме ние-участници и гости.
                В заключение ще кажа само "И аз бях там-ядох, пих и се веселих!"
                Последно редактирано от s_s1; 30-11-09, 16:47.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Генчев, изчетох ти разбора и не вярвам на очите си ! Радвам се, че всичко ти е харесало, което май рядко се случва !

... та от награждаването нататък купонът се завихри здраво. Никой вече не съжаляваше, че нама кючек и присъстващите бяха ту на концерт, ту дивееха по дансинга, което ще проличи от следващите кадри !

Сиренцето обяснаваше на момичетата от школата как се взема завой наляво ...

Снимка за спомен с Ахил.

Ива се закача нещо със Миро Дочков ...

Бурканите на Фъра са малко изписани на лицето му ...

Блусът беше пръв, после вече нямаше значение.

Семейство Кокерови.

Семейство Генчеви.

Време беше да се засили темпото ...

Жасмина. Всички видяха и чуха как пее това момиче на лайф ! Забележително !

Настроението рязко се покачи.

И аз не се сдържах по едно време ... Никога не съм бил основен певец в никоя група, ама като те бута отвътре ...

С Жори сме свирили известно време преди около 20 години. Наистина е голям музикант !

Удоволствие бе за мен, дори на пияна глава да си припомня предишната тръпка !

Мждувременно през една от паузите момичетата на Crazy job връчиха материалните награди на победителите.

... и бяха отнесени подобаващо на ръце.

Е, Калин и Радо са ахиловци са все пак, трябва да потвърдят това на лайф !

Следваше коронният номер на Сиренцето - вкарването на мотор в храма ...

Верчето и тя пропя ...

Сената по едно време изпадна в екстаз !

TNT

... и други изпаднаха в такова състояние ...

Нено танцуваше с каквото му попадне

... по едно време Сената и Ненко взеха някакъв музикален инструмент ...

Ъм чи тъй ми !

За колегата Гълъбин това беше също един чудесен празник.

... за Мони - също !

... а Step by step продължаваха да нагряват обстановката. И знаете ли защо чалгата взе връх над останалата музика ? Това е, защото няма вече такива групи като моите приятели, а повечето се изппедерастчиха и не свирят, а само се стремят към някакъв фалшив PR !!! Жалко наистина !

Наздраве на всички от Кокера и Свилен !

Дори и Янчо в тон с обстановката пусна киче !

Зори

Накрая се наблюдаваха и такива съмнителни танцуващи двойки.
                  Ами, това е от мен, Имам още много кадри, но стига толкова май ?!
                  Селно се надявам на клиповете на Филчев, защото го видях да дебне ...

... ей от там !
                  Хайде Филчев, ти си, че и другите !
                  Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 01-12-09, 20:49.
                  -------------

Коментар

Айде и аз да се включа!
                    Състезанието и като цяло и като поотделно, си беше перфектно, дори купона беше организиран, абе яка работа!!!

Наща гордост, Доката! Понеже мотора му е развален, взе на жена си АТВ-то! За втори път го виждам на АТВ!

Приготовления разни!

И старт!
                    Аз, понеже бях без GPS, трябваше да карам след някой и избрах Сената! Добро темпо държахме, но често изтървахме отбивките(наистина сложна навигация), на едно такова място Сената изпълни задно салто, без много поражения! В горичката след 'бикините', се оказах без ток в акумулатора, с много помощ излязах от гъсталака и запалих! След около 5 км. мотора угасна. Сената се върна, даде акъл да спра консуматорите на ток, дръпна ме, запалих, драснахме пак и след около 500м., угасна пък той!
                    Два вражески трактора ни се притекаха на помощ

Капитанчето, е първия влекач на Сената, но не единствения

Хвана ме яд, че АТВ-то не ме слуша, но като видях старт-финала, в частност софрата и ми светна

Чичко Фър толкова бързал да дойде, че си облякал блузата наопъки

Нали си е Фъра, не може без простотии

А, и Сената се завърна! Беше му криво, втория влекач който намерил, е китайско АТВ, което най-демонстративно го досурна до софрата

Започна едно мерене на гащи

Че и на сутиени!

Третия влекач на Сената, преди 'пътна помощ'! Днес удари рекорд, 'се е било някой да го дърпа, ама трима

Толкова от светлата част на състезанието!
                    Следва тъмната
                    Eвгени Филчев

Коментар

Продължение!

Назландисват се още!!!

Победителите, ги наскачват всякакви!

И си гледат масата!

Ама, тук изключение

'бал съм ти масата

Хоп и на втория победител!

Билян днес беше горд със себеси, завърши по светло

Зора се намастикила, вече

Краси, усмихнат, не знае какво го чака утре(ама това в друга тема)

Генчев, че гръмне от щастие!

Хайде всички да куфеем!

Папараци разни

Зора, се озори

Монката, точно след 'опознавателна'

Радо, май прехвърли зъб на веригата

Тука, се натвариха в някаква вагонетка и тръгнаха да изпият и на другите кръчми пиенето, пък забелязах и бая екскорт

Щях и клипове да кача, ама издънка с качването! Утре.
                      Последно редактирано от kocha; 30-11-09, 20:19.
                      Eвгени Филчев

Коментар

Ехее,вечерта е била доста гореща както се вижда.Май трябва да има повече такива разтоварващи сбирки.
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

браво на всички от крейзитата,които са участвали в организирането на това мероприятие,според мен всички участници добре са се забавлявали и разпуснали след натоварения сезон тази година,съжалявам,че не бях съпричастен
                          [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Благодарности и поздравления към Жоро и цялата група на организаторите - беше СУПЕР КУПОН и СЪСТЕЗАНИЕ ! Покарахме добре, а след това веселбата беше на макс .Като цяло самото състезание беше замислено много добре и определено всички се забавляваха - наистина имаше само усмихнати физиономии.

Коментар

Да, сега разбрах защо другите който пускат снимки след състезания /по пиене, пеене/ги предупреждават, а от това "СЪСТЕЗАНИЕ" Видях доста от Мадористите на форума в добро настроение /Да не кажа че се маскирали като много пияни/ Незнам защо най много лично и с брат ми харесахме карането в деректния бой на това измислено състезание за гащи,килоти,мезета,Браво на КАЛИН КУЛЕВ,Данчо,Чукура Че даже и на МАГАРЕТО който показа как се става първи.Даже разбрахме и за школата за ендуро защо трабват само вече Момичета ,на купона си личи ЧК/час контрола/за какво транират.

Коментар

Първоначално публикуван от d.mihailov Преглед на мнение
                                Незнам защо най много лично и с брат ми харесахме карането в деректния бой на това измислено състезание за гащи,килоти,мезета,Браво на КАЛИН КУЛЕВ,Данчо,Чукура
                                защото директния двубой ви връща във времето когато се състезавахте по мотокрос и ви е яд,че тогава Ст.Загора имаше много добра школа,но това е друга тема и да не тормозим съфорумците с нашите проблеми
                                [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X