Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Големи ташаци около Троя от Crazy job !

И аз един въпрос ако може
    Големите ташаци после на Хубавата Елена ли ще се подаряват
    [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
      И аз един въпрос ако може
      Големите ташаци после на Хубавата Елена ли ще се подаряват
      Не, носите си ги вкъщи !
      Хубавата Елена си има такива - два чифта.
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Благодаря за интереса, колеги ! Ще има и цици.
        Е как да не му се прище на човек да дойде?
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
          Е как да не му се прище на човек да дойде?
          Разбира се, Влади, щом е казано !
          Още малко инфо за играта:
          На старт/финала клубът ще организира барбекю, на което ще цвърчи прясно месо. След като преминат второто трасе, състезателите задължително ще минават край барбекюто, ще спират и задължитено ще консумират мръвка от барбекюто. След като свирнат с уста, едва тогава тогава ще могат да тръгнат за трета обиколка.

За S_S1 специално сме организирали кетеринг с богат асортимент !
          Ахил и Хектор ще получат своите награди вечерта на партито в ресторанта на АРТ комплекс.
          -------------

Коментар

Разбира се, Влади, щом е казано !
            Още малко инфо за играта:
            На старт/финала клубът ще организира барбекю, на което ще цвърчи прясно месо. След като преминат второто трасе, състезателите задължително ще минават край барбекюто, ще спират и задължитено ще консумират мръвка от барбекюто. След като свирнат с уста, едва тогава тогава ще могат да тръгнат за трета обиколка.

За S_S1 специално сме организирали кетеринг с богат асортимент !
            Ахил и Хектор ще получат своите награди вечерта на партито в ресторанта на АРТ комплекс.
            БЛАГОДАРЯ ВИ!

Как да не воюва човек.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Здравейте !
              Ето малко инфо от днес.
              Решихме да пробваме трасето: Марти, Хубавата Елена (т.е. колежката Рени) и моя милост.

Докато докарат АТВ-то на Рени от Пловдив, понаправихме няколко рекламни снимки за КТМ.

Разбира се, аз не търпя да бездействам и обиколих трасе No.1 "Вулканът". В десния горен край на кадъра се намира той, там трябва да стигнете и вие. Спускането надолу е свободно през гората, следете добре трака

Ето я и розовата "Рамонка", която пристига на трасето.

Рени също е готова.

Направо съжалявах "Рамонка", като знаех какво я очаква !

Изпратих Марти по трасе No.2, а на теста на трите могили, които са непосредствено след старта дойде Радо, който щеше да оказва методична и практическа помощ на Рени.
              Урок No.1: Преминаване на дълбок ров със стръмни брегове.

При Радо няма лабаво ! Препятствието е преминато, но трябва да се затвърди наученото. Повторението е майка на знанието !

Моторът ми е вече горе на могилата, извадил съм го и съм се приготвил за снимки.

Долу практичските упражненеия продължават. Рени се справя успешно !

Over and over again !

Следва могила No.1. Показно от Радо как се качва тя. Начинът е , застанал напред и с много газ !

Безстрашната Рени веднага се засилва и ...

... задни гуми ...

... задно салто ...

... четири винта през таван на "Рамонка" и ... "ОК, съм, няма ми нищо !" Така бойното кращение на Рени в ендурото беше направено на 5-тата минута след старта. Колежката вече на практика е разбрала, че и ендурото не е шега работа.

Целият съпорт се събира да гледа пораженията.

Аз питам Радо: "Как е, кормилото вързано ли е на възел ?"

Нищо му няма, само малко.

Кормилото не е тунинг и е меко като кашкавал, почти е изправено, а Рени не знае да се смее ли, да плаче ли.
              Е, от мен едно голямо "БРАВО" на колежката и въпреки, че обиколката на 100 км трасе приключи на 5-тата минута след старта, тя геройски се държа при търкала, въпреки, че АТВ-то мина през нея !

С Марти продължихме по трасето но стана твърде късно. В стегнато темпо стигнахме до средата, където поговорихме с горските и се споразумяхме по време на лова в събота, ловците да не стрелят на месо. Е, все пак е война, нали ?!

Малко за ориентирането по азимут:
              Виждате оградената с червено кръгче сградав далечината ... От мястото, където е снимано до там по права линия са точно 3555 м. Трябва да си изберете сами пътя и да стигнете до там Мислете, разсъждавайте правилно, не се юркайте излишно

На тази могила се качва за пръв път мотоциклет !

Накрая следва влизане в Троя и вземане на плячка.

Малко стълби, коридори ...

... и напускане на крепостта.
              Финалът е на плажа под Троя, т.е. мястото на старта, че състезателите да могат да се подкрепят с печени мръвки.

И така, трасето е леко, преминато е за 3 часа, но не се отпускайте много, защото въпреки, че само 25% от него е спънато, то тази част е с трудна навигация и километрите там вървят много бавно и тягостно ! Следете си трака внимателно, за да не закъснеете за мръвките и да не провалите вашият отбор В тази игра, както казах, се изпитва и отговорността на всеки един пред съотборниците си, което е много голям залог ! Отговорността към колегите е един тест по психология, който се използва често на практика при определяне надежността на хората !
              За сведение на участниците, Кокера и Марти няма да участват в играта, а само ще помагат на организацията.

И накрая ... всичко е добро, когато завърши добре ! Мляко с какао, сладки приказки и ново кормило "Рентал" за Рени !
              Това е за днес от мен.
              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 26-11-09, 00:04.
              -------------

Коментар

Здравейте !
                Ето малко инфо от днес.
                .....
                За конене ясно, но напиши и нещо за колесниците, нали помниш, че трябва да съобразите мястото на военните действия с ниски и разчекнати колесници.

Мисля, че ще е справедливо точно клуба "Луда работа" да се раздели на 2, защото не мога да си представя, че има интересни тракове, които не са обходени от лудите.

И процедурев въпрос към записването: моля да пуснете списъка на записаните до тук.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Относно първото е помислено вече. "Лудите" ще са поравно и в двата отбора !
                  Относно второто - трасето е пробвано цялото с много разчекната колестница. Минава се навсякъде, ще видите сигурно и следите и.
                  Могилите ще се качват задължително от всички и то от където си избере "клиента". Важното е да се качи и да слезе. Ще има наши хора да наблюдават. Не е стръмно, не се безпокойте !

Нямам време сега да вадя всички заявки, че ми е пламнала главата, съжалявам !
                  -------------

Коментар

Още едно допълнение !
                    Вечерта на партито, точно в 21:00 Ахил ще има честта да се забавлява и беседва пред всички с Хубавата Елена, а за Хектор утешителната награда - валс с придворната прислужничка.
                    -------------

Коментар

Жоре, направо се кефя на организацията. Още повече, че имам идея да се престоря на тракийския цар Рез, да долетя на бърза колесница( разбирай Рейндж Ровър) и да грабна хубавата Елене, че хем ми дължи един диск с видео от Приморско.
                      Майтапа настрана, но догодина май ще разигравате Одисея, отсега търсете Пенелопа. Спорде легендата трябва да може да бродира и да тъче.( таки пише дядо Омир)
                      ПП за справка, Рез е тракийски цар, дошъл в помош на троянците.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Мхм...абе Жоро, ти откога си със сини очи??

2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Жоре, направо се кефя на организацията. Още повече, че имам идея да се престоря на тракийския цар Рез, да долетя на бърза колесница( разбирай Рейндж Ровър) и да грабна хубавата Елене, че хем ми дължи един диск с видео от Приморско.
                          Майтапа настрана, но догодина май ще разигравате Одисея, отсега търсете Пенелопа. Спорде легендата трябва да може да бродира и да тъче.( таки пише дядо Омир)
                          ПП за справка, Рез е тракийски цар, дошъл в помош на троянците.
                          Злати, добре си дошъл в Троя !
                          Не разиграваме "Одисея", защото няма как да намерим Пенелопа в днешно време. Ем да тъче, ем да плете, ем кючек да играе, ем да е вярна !
                          Обещавам да говоря с Елена за това, което ти дължи, но се съмнявам дали ще знае за какво става въпрос ...
                          Тва РЕЗ звучи многозначително !

Митак, редукцията на червеното е виновна за сините очи, ама пък ми отиват !
                          -------------

Коментар

Излезе вече и "сводка" за войната във вестник "Стандарт".
                            Журналистът Матей Бонев ми се обади, докато бях с мотора в един джандем и май не сме се разбрали много добре, ама какво да се прави ?!

Рокери разиграват Троянската война
                            Ахил и Хектор се сражават за терлика на Хубавата Елена

Троянската война пламва край Аязмото. Атрактивен двубой, наречен на историческите битки за Троя, ще разиграе през уикенда за любителите на мотоспорта старозагорският ендуро клуб "Луда работа". "Състезателите ще бъдат разделени с жребий на два отбора - елини и троянци, и ще водят по 20-километрово трасе "малки войни", разкри част от замисъла Жоро Хаджиев. Той е един от инициаторите на това състезание, дългогодишен председател на клуба по ендуро и сред пионерите на този спорт у нас. Повечето от бойните задачи за мотоциклетистите и водачите на АТВ по маршрута били кодошлийски, заредени едновременно с напрежение и хумор.
                            Така например мотористите щели да се състезават кой ще занесе пръв на хубавата Елена... дамски превръзки. Финалният двубой между Ахил и Хектор пък щял да бъде за "Големия терлик на хубавата Елена". Скоростна отсечка през рядък оборски тор, движение с мотор по въжена линия включвало още мотошоуто. Изоставена сграда на един хълм между Стара Загора и с. Хрищени пък щяла да бъде превърната в древната крепост Троя. Около нея ще бъдат и най-атрактивните състезания, поканиха на шоуто любителите на високите скорости от старозагорския ендуро клуб. То ще се вихри през целия ден в събота.

Важното е да разлаем кучетата !
                            -------------

Коментар

С огромно съжаление приемам факта на неучастието си във войната и пожелавам успех на Хубавата Елена /аз, като истински новобранец, успях да се контузя по време на тренировъчния лагер и ще се наложи по стар американски обичай да проследя развитието на бойните действия по телевизора, удобно разположен във фотьойла си /

П.П. Чакам с нетърпение да видя рокерите

Коментар

Аз, посягам към играта и явно дрябва да се мисли, вземам меч и вино, и к'от д'оди!!!
                                Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X