Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Големи ташаци около Троя от Crazy job !

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
    Жоре, понеделник вече го броим че мина... ти кво ше кажеш?!?
    Не е все още, днес е едва вторник !
    Да, наистина малко ще се забави сценария, защото си ударих ръката и все още не мога да карам. Искам да пробвам лично как с мотор се влиза в Троя и тогава ще пусна окончателната информация.
    Това на 100% ще стане в този понеделник, които предстои !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Малко късничко се прибрах и никак не ми се пише, да си призная честно, но обещанието си е обещание и трябва да се спазва !
      Значи, идеята на състезанието-игра е повече за забавление, отколкото за изява. Е, това разбира се не изключва все пак някаква интрига !

Замисълът на всичко е главното действие да се развива около Троя, както е било в мита описан от мен по-горе. Затова ендуристите ще бъдат разделени чрез жребий на два отбора - Елини и Троянци. От Троя ще тръгват в четири различни посоки трасета с дължина около 20 км всяко, като след това трасето се връща отново към Троя, за контрол. През времето на преодоляване на дистанцията двата отбора ще изпълняват "весели" задачки, кога в групи, кога по сами и ще се прибират към Троя със съответния сертификат за изпълнена задача, за да могат да поемат по следващото трасе и така, докато изпълнят всички задачи от четирите трасета.
      Накрая ще останат съответно Ахил и Хектор, които ще се състезават за "Големия терлик" на Хубавата Елена. (тук ще стане ясно на място за плетен терлик ли става въпрос или за друг ...) по специално, атрактивно трасе, разположено около и във самата Троя

Сигурно ви интересува какво ще спечели отборът - победител ?! Ами всеки състезател ще внесе със записването си такса от 30 лв и ако отборът му победи, той ще си тръгне с 60 лв, а ако загуби ... ще може да си направи снимка с Хубавата Елена и толкоз.
      За Ахил и Хектор ще има допълнителни награди

ВАЖНО:
      Мотоциклети и ATV "воюват" в отделни войни, така че ще има два директни двубоя накрая. Един при мотоцилетистите и друг при ATV-тата !
      Поради опасност от разузнаване "войната" ще бъде само по GPS !
      С един GPS ще могат да участват неограничен брой "войни", стига да имат предварителна уговорка, което означава на практика, че всички желаещи са добре дошли !
      Задължителните участъци ще бъдат оградени с лента и ще се наблюдават !
      "Войните" ще попълнят преди да влязат в бой само декларация, че умират на своя отговорност !
      За младежи под 18 г. се изисква нотариално заверена декларация или от Зевс, или от родителите, или присъствие поне на единият родител по време на играта !
      Трасетата няма да са трудни, освен ако не сбъркаш някъде някоя от задачките по пътя !
      За гостите: Почти всичко интересно от действието ще се развива около и в Троя !

Повече подробности за настанявания, разстановки и хотели очаквайте скоро в темата !
      S_S1 и всички останали вече могат да задват своите въпроси !
      -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        ... и всички останали вече могат да задват своите въпроси !
        Цяла седмица се притеснявах да съм първи, ама най - накрая се престраших

Та - ще има ли описание на маршрутите, за да мога да преценя дали ще успея да се справя със задачите като един достоен воин и да не бъда в тежест на армията, в която ще попадна чрез жребия ?

Коментар

... която подготвя Рали България е вече тук и започваме новите трасета за 2010 г.
          В понеделник ще имате подробностите, обещавам !
          Абе, а мен пак ме забрави, нали? Де ги датите за 2010 за ралито, добре че чета чат пат какво пишеш да разбера какво да сложа в Календара. Добре че пиете правилните питиета поне
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
            Цяла седмица се притеснявах да съм първи, ама най - накрая се престраших

Та - ще има ли описание на маршрутите, за да мога да преценя дали ще успея да се справя със задачите като един достоен воин и да не бъда в тежест на армията, в която ще попадна чрез жребия ?
            Змей, заповядайте цялата група ДРЗетьове на играта ! Трасето ще е лесно и ташаци ще има за всички !
            За участниците, ще заснема трасето с видокамера и ще го пусна, че да го научите наизуст !

Злати, как можеш да ме четеш чат-пат ?! Възмутен съм !
            Мислех даже, че си водиш и записки ...
            -------------

Коментар

Злати, как можеш да ме четеш чат-пат ?! Възмутен съм !
              Мислех даже, че си водиш и записки ...
              Записки си водя само като Рамона по телевизора разправя интересни работи, иначе съм мързелив и не пиша. Но това за датите сериозно, знаеш, аз рядко чета раздел Ендуро, пишете ЛС като има дати за каквито и да е състезания. За Календара аз ще имам грижата, само да знам.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Записки си водя само като Рамона по телевизора разправя интересни работи, иначе съм мързелив и не пиша. Но това за датите сериозно, знаеш, аз рядко чета раздел Ендуро, пишете ЛС като има дати за каквито и да е състезания. За Календара аз ще имам грижата, само да знам.
                Ако изпуснеш нещо, мога да ти го преразкажа, обаждай се !
                -------------

Коментар

Трасето ще е лесно и ташаци ще има за всички ! ,
                  Благодаря за любезно предоставената ми възможност да задавам въпроси.
                  Естествено първият ми е за белите т***ци с червеното вино. Искам много да се запозная с чичко Фър и неговите буркани. Много примамливо звучат с червено вино. С нетърпение очаквам да се почувствам като истински троянец, от Троя, не от Троян, че и там ще има свински чалендж скоро.
                  Кое време сутринта е сега, аз току що съм си изпил кайвето, а какви мисли ми идват у кратуната.
                  Въпросът ми е къде ще е настаняването и купона вечерта. Ако може да са на едно място, че предния път на скубането на руното беше голямо обикаляне с джипката из горите Старозагорски докато се приберем през ноща.

Нещо като предварителна програма, за да се настроим психически за войната вечерта, че на ендурото само карането му е гадното.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Кое време сутринта е сега, аз току що съм си изпил кайвето, а какви мисли ми идват у кратуната.
                    Генчев, ти пък не си спал, че да си изпиеш кафето !
                    В четвъртък вечер ще имате пълната информация за това кога, къде, как и пУт_каква причина !
                    Ще имате също инфо за хотел за настаняване, където ще е купонът, цени, трак до Троя и т.н.
                    Търпение до четвъртък !
                    -------------

Коментар

И така, ето още информация за войната:

Военните действия ще протекат по следния план:
                      Военна комисия (Записвания):
                      петък 18:00 - 21:00, ресторант на х-л АРТ (до стадион "Берое")
                      събота от 9:00 - 10:29, тренировъчно трасе зад гробищата, по пътя за с.Хрищени (виж схемата)
                      Брифинг: 10:30 на старта.
                      Старт: 11:00 - събота, тренировъчно трасе зад гробищата, по пътя за с.Хрищени
                      Финал (дуел между Ахил и Хектор): 15:00 в крепостта Троя (пази се в тайна)
                      Награждаване на победителите и купон по случай обявяване на примирието: 19:00 - Ресторант на х-л АРТ, Ще ви забавлява групата от мои бивши колеги - "Кочовете" и ще останете приятно изненадани, гарантирам !

Настаняване: Хотел АРТ, тел: 042 / 666646, gsm: 0888 / 002332
                      http://www.artcomplex-stz.com/
                      Алтернативни по евтини хотели наблизо: Хотел "Хижата", тел. 042/643 128 ; 042/620 502, моб. 0899 938 115
                      Хотел "Калина" тел: 042 605017
                      Такса участие: 30 лв. (таксата ще отиде в отбора победител)

Подробности за военните действия:
                      Дължина на трасето - 100 км.
                      Трудност на трасето по скала до 10: 4 (четири)
                      Състезанието ще има общ старт.
                      GPS не е задължителен, но е препоръчителен, тъй като трасето не е маркирано !
                      Състезателите се делят на два отбора - Ахейци и Троянци, като представителите на всеки клуб ще бъдат в една армия ! Напр: Боляри - Ахейци, Севтополис - Троянци и т.н. Състезателите без клубна принадлежност и тези без GPS ще бъдат разделени по жребий. Двете армии ще бъдат с по еднакъв брой войни !
                      Победителка във войната ще се смята армията, на която първи финишират 2/3 от войните в Троя. По този начин ще се изпита екипността и взаимопомощта в ендурото.
                      Първите двама финиширали от всяка армия са Ахил и Хектор. За тях ще има директен двубой из етажите и крепостните стени на Троя !
                      Нови елемети: Ориентиране по азимут
                      Ще има три ориентирания по азимут. Това означава, че след като състезателите стигнат определена точка, ще получат предписание от табела, поставена на точката (най-често това е по-висок връх) от който в определена посока трябва да фиксират (видят) обект към който трябва да се придвижат без никакъв друг ориентир, т.е. свободно. До обекта няма да има трак на GPS-a !
                      Пример: "Погледнете на изток и на около 3 км ще видите в началото на селото висока сграда. Трябва да стигнете до там, за да вземете дам.превръзки, от които Хубавата Елена има спешна нужда !"
                      Обектите ще са лесно разпознаваеми и ще се открояват и от 100 км. Майсторството е да намериш най-краткият и точен път до тях, без да изпускаш посоката ! Тези, които са свикнали повече да боравят с GPS, ще се сетят за един тарикатлък, който ще ги улесни, но няма да го издавам !
                      Никакъв шанс няма никой да пресича трасето, защото по целият трак ще има предмети, които състезателят трябва да вземе и да донесе в Троя за доказателство. Повечето от тези предмети ще трябва да се търсят по описания, поставени по трасето. Ще има и други изпитания, но тях ще съобщя на място на брифинга.
                      Виждате, играта е направена така, че всеки може да спечели !
                      По 90% от трасето Crazy job не сме карали никога, гарантирам ! Голямо ровене беше, но се постарах !
                      За зяпачите ще има кола, която ще ги заведе до интересните за гледане места.
                      Ако има въпроси, питайте S_S1 как става това !

СХЕМА

GPS TRACK:
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...ojan%20War.gdb
                      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 20-11-09, 02:31.
                      -------------

Коментар

И така, ето още информация за войната:

Ако има въпроси, питайте S_S1 как става това !
                        Благодаря за детайлната информация за стратегическите военни действия.

С нетърпение очаквах инфо по темата, Снощи до края на деня /четвъртък/ очаквах пощенски гълъб-вестоносец да ми снесе тези подробностти.
                        Естествено е, че имам въпроси и предложения:

От хотела до началото на военните действия на ход ли да ходим, или с обозите /за да не ни гонят вражески хунски отряди с бяло сини колесници и слънчогледи/?

Някъде по средата на военните действия трябва да има презареждане за големите зелени колесници и двутактови коне. Също и хан за бърза отмора на войните, към който да се ориентираме по миризмата на барбекю.

Предлагам и нещо друго, което малко може да промени и първоначалния замисъл: Преди старта на военните действия да се минава кратък военен тест, за да могат ръководителите на двете армии да си изберат достойни войни вместо жребия, като се избират един по един. Всичко това само ако терена позволява военен тест.

Трябва да имаме отличителни знаци, че досега не сме воювали заедно, за да знаем на кого да помогнем или ритнем коня, за да ойде у ряката, ако е враг.

Също предлагам да се преброим /запишем/ доброволците, които ще участват във войната, за да се знае с какви ресурси разполагаме.

Предлагам победителите в рамките на таксите да опият победените преди да ги екзекутират в ресторанта на х-л АРТ, така както традициите повеляват.

И така вече се записах като доброволец за участие в Троянската война придружаван от моя копиеносец-сина ми Иван.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Надявам се, да се съберем повече участници, така ще е по-весело! Това, че всеки отбор дрябва да е маркиран, по някакъв начин, си е самата истина(примерно-сини и червени сутиени вързани за каските, дар за Елена)!

Апелирам, към клубовете и към 'сингълите', за дейно участие, все пак това е по-скоро шоу, от колкото състезание,,,поне аз така го виждам
                          Така че елате, ще хапнем, ще пийнем, ако пък остане и време, ще покарамеабе ще караме!!!
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Еиии воини,, сериозна подготовка е необходима ша знаетеS S1 да знаеш от сега съм се заел да подготвя оръжията скоито ще вляза в бояЧудя се само какъв калибър да бъдатИдеал стандарт или според случая с по голям калибър а именно 3 литрови
                            Които еднорък бандит може да вдигне тост той влиза в боя останалите Аут... Дааа Ауттт
                            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Благодаря за детайлната информация за стратегическите военни действия.

С нетърпение очаквах инфо по темата, Снощи до края на деня /четвъртък/ очаквах пощенски гълъб-вестоносец да ми снесе тези подробностти.
                              Естествено е, че имам въпроси и предложения:

От хотела до началото на военните действия на ход ли да ходим, или с обозите /за да не ни гонят вражески хунски отряди с бяло сини колесници и слънчогледи/?

Някъде по средата на военните действия трябва да има презареждане за големите зелени колесници и двутактови коне. Също и хан за бърза отмора на войните, към който да се ориентираме по миризмата на барбекю.

Предлагам и нещо друго, което малко може да промени и първоначалния замисъл: Преди старта на военните действия да се минава кратък военен тест, за да могат ръководителите на двете армии да си изберат достойни войни вместо жребия, като се избират един по един. Всичко това само ако терена позволява военен тест.

Трябва да имаме отличителни знаци, че досега не сме воювали заедно, за да знаем на кого да помогнем или ритнем коня, за да ойде у ряката, ако е враг.

Също предлагам да се преброим /запишем/ доброволците, които ще участват във войната, за да се знае с какви ресурси разполагаме.

Предлагам победителите в рамките на таксите да опият победените преди да ги екзекутират в ресторанта на х-л АРТ, така както традициите повеляват.

И така вече се записах като доброволец за участие в Троянската война придружаван от моя копиеносец-сина ми Иван.
                              Много благодаря за въпросите ! Така се прави война !
                              От хотела до мястото на старта е най-добре да се придвижите с платформите. На трасето има достатъчно място за разтоварване и паркиране ! След това съпорта ви и без това ще придвижи колите до Троя, където ще е по-интересно !

Презареждане ще има единствено в Троя, тъй като всички ще преминават от там след кръгче от около 20-25 км. Ще си оставите туби на мястото на старта и наша кола ще ги закара на мястото за презареждане. Моля, надпишете си тубите !!!

Отличителни знаци (големи стикери) ще се поставят на машините и на каските на троянци и на ахейци, за да се познават по трасето и ако се наложи да си помагат или да си правят мръсотии.

Още малко инфо за трасето: Тъй като, както вече споменах, желая трасето да е абсолютно непознато за всички, има много участъци, които са без път, директно се качват и се спускат склонове и затова ще има на мястото на отклоненията стрелки за ориентир, а в по-гъста гора, ако се наложи ще вързвам лента, че да не се набухате някъде, от където няма излизане ! Е, няма да ви разглезвам много, защото все пак ще правя тези дни всичко това сам.
                              Горното се отнася единствено за моторите. За АТВ такава засукана навигация няма да има !
                              Записвания, моля правете на "Формата за заявки", която ще пусне Валентин Пантев тази вечер тук в темата !

Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 22-11-09, 17:42.
                              -------------

Коментар

Подайте OnLine заявка за ВОЙНАТА от ТУК!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X