Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бухово Родео 2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бухово Родео 2009

За мене това беше Организаторът и Диригента на това изключително тежко (веднъж поради избора на трасето и втори път заради тежките климатични условия) състезание, може би най-тежкото от всички досега през годината. Но то и затова се казва "родео"...!
    И все пак да благодарим на този човек и неговия екип, които контролираха и следяха развитието на състезанието във всеки един момент.
    АНГЕЛ МИНКОВ, или по кратко "Геле" :

Следващите снимки са още от вчера, но снощи до късно сменявахме гуми, накладки, оправяхме кормила и не смогнах с пускането на кадрите. КАто гледам доста от интересните моменти са хванати от изключително сериозната група фотографи на трасето и вече са достояние, затова ще се огранича с по-малко.
    Ади все нещо му беше "криво" и го изправяше...

Мрати се беше заканил на КТМ-а на Жоро, че днес най-накрая ще го строши и се оглеждаше откъде да почне...

Доста внушителна публика имаше на трасето.

А Верчето както винаги красеше съдийската "маса". Дори щерка и дойде по-късно, но не можа да засенчи мама!

Кокера все още с "костюм" на трасето...

От тази "колежка" снимки не съм видял още..., ама може и да греша и да се казва "Събин"...

Тези двемата от началото до края на това двудневно състезание бяха като скачени съдове. Тук "дзиндзирикат"( от къде я изрових тази чуждица) от студ...

Сиренцето е сред "авторите" на трасето...Днес също търчеше нагоре-надоле по него...

Пламен Йоцов оправда отсъствието си на трасето с настинка, но май го достраша от младежите.

Симеон вечно усмихнат и с настроение, невероятно упорит и себеотдаен.

А тази "Горна баня" играеше ролята на парно за подранилите в студа участници...

Янчо или по-точно джипът му беше пропуснал "Баха България" този уикенд.

Няма да кажа кого съм снимал тук, но само ще издам тайната, че за Коледа готви състезание по плажен волейбол в Бухово.

Какво ли им е замислил на волейболистките...

Финалното препятствние.

Аз по-красиви, специално изработени купи не бях виждал. Още един отличен за организаторите.

Всеки участник получи и по един специален подарък от организаторите.

Участниците се подредиха за инструктаж.

Да не забравя и Цветан Минков(на горната снимка даващ указания, за който не го познава) - мазоли хвана двата дена с лопатата да оправя подстъпите към препятствията...

Някои даже го слушаха...

Родеото си имаше и една много специална водеща...

Как пък никога не успях да издебна Жоро Хаджиев в нормална поза!

Марти си правеше някаква сутрешна вуду-магия.

Нещо се срамуваме от какичката...

Женените обаче - не!

"Вожда"...или поне така му пишеше на гърба днес!

На тази снимка имате възможност да се съсредоточите само върху ... гумите!

А сега малко снимки от тренировката вчера.
    Ако някой може да каже кое на Ади му е отпред...и кое отзад, че дори и аз се затруднявам!

Четиримата младежи наистина караха невероятно двата дена. Дано на болярина Георги Недев(№6) бързо му се оправи рамото, което днес два пъти извади и това не му позволи да продължи.

Светльо Деведжиев асистираше вчера на Шойлев, а днес май беше обратното!

Интересно наредените и свързани гуми бяха главоболие за доста от участниците...

Имаше и малко камъни "ала Ерзберг"...

Кокера си "почива"...

Цвети(№99) вчера беше любим обект на фотографите!

Следва...
    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
    KTM 350 SX 2011

Коментар

Продължение...

Другия път защо пък да не се минават трупите и така?!

Марти...така и не успя и днес да счупи на Жоро мотора...

А тези гуми бяха също доста неприятни!

Краси Колев

Ети...

Вени.

Тук май Ади счупи лоста за скоростите.

Марти се беше "насадил" между дърветата.

Някой да не си мисли, че Кокера никога не пада..

Колегата с неверятните снимки от вчера!

"Неприятните" трупи...

Янчо.

Мони.

Вече започнаха сериите...

Борба.

А това е друг кадър от падането на Кокера, при който ясно се вижда как си контузи ръката над китката...и как си изгори панталона на д-то! Евала, с подута ръка и на "кофа" обезболяващи днес Кокера ги разби!

Последно редактирано от sabin; 18-10-09, 21:33.

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Крайно класиране от ЕНДУРО БУХОВО 2009:
        Прикачени файлове

Коментар

Хайде и аз да пусна една от "сериите" на Цвети.

Джуниъра Емил Мишев от домакините. Догодина ще узори и експертите!

Добри, по дънки и тениска, с чужд мотор.

Финалната шестица:

...и финалното падане на Ади.

А сега няколко снимки от "Хил кайминга".
          Геле проверява трасето.

Толкоз от мен.
          Другите снимки, вкл и от днес се дублират.

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

било е повече от трудно,ама и фотографите са били като
            участниците-на нивоЕвала момци,уникално е било...Искренно се радвам на такива инициативи,дай Боже повече такива неща
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Настъплението на младите !

Ей това се казва състезание !!! Атрактивно, трудно, динамично.
              Буховци отново показаха как се прави истинско ендуро, от което всеки един състезаващ се може да научи, както много, така и да разбере до къде е стигнал.
              Още нещо важно се видя на "Бухово Родео", а то е, че младите вече сериозно настъпват сред експертите. В челната шестица има двама джуниъра на по 16 г. Поздравления за Ади, който вчера спечели Ендуро-кроса, а днес финишира втори, за Марти, които влезе в шестицата на генералното и вчера стана втори в хил клайбминга, за Георги Недев, който кара със стил и сърце, но днес за съжаление извади рамо, за местното момче - Емо Мишев. Ето, това за мен са звездите на трудното буховско състезание, станало още по-трудно заради лошите метеорологични условия. Поздравления също и за Станислав, застанал заслужено на третото място на стълбичката на победителите !
              И както обичам да казвам: "Всички караха чудесно и накрая Кокера победи."
              Е, няма как, майсторът си е майстор и Кокера доказа майсторството си в истинското ендуро безапилационно !
              Всички състезатели от Crazy job, участвали в състезанието са категорични, че са си направили удоволствието и клубът благодари на колегите от Бухово за страхотното родео
              За съжаление нямам много снимки, тъй като забравих да си заредя батерията на фотоапарата преди тръгване, а зарядното тъй си остана забито в контакта вкъщи. Щраках много икономично, за да пестя ток за днес, но на най-интересната и дъга пътека, където отидохме да снимаме имаше много мъгла и ... нищо не се получи.
              Браво на колегите за хубавите материали !

"Таланта" от Болярите.

На Ендуро-кроса нямаше участник, който да не падна поне два пъти, но така водачеството се сменяше непрекъснато.

Толкова дървен материла имаше край трасето, че домакините можеха да застелят цялото трасе с трупи !

А сега да видим кой ще се реши да атакува пръв ... Резултатът от атаката се вижда на предишните кадри.

"Тия гуми долу пък хич не ги очаквах !"

Марти на правите гуми направи яко падане, след като моторът му изключи от скорост, но във всички останали случай ги минаваше сигурно и с перфектна техника.

На джуниърът все още му липсва малко бързина, но съм убеден, че ще я постигне много скоро.

Ади по време на опознавателната обиколка си направи много добри изводи от грешките си и от обиколка на обиколка ставаше все по-сигурен и по бърз !

Скокче от брега. Кой както го разбира ...

Ще ме извините, че пускам повече снимки на състезатели от Crazy job, но е разбираемо.

Мони в една от сериите направо летеше и после ми прошепна на ухото тайната на този негов устрем, но няма да кажа на никого !

Явно още вчера е бил пробит радиатора на КТМ-а ми, та какво ли е станало с двигателя след днешната навигация ?

Венци Радославов вчера май кара само заради скока ...

Така е, Мики снима предимно Ади, аз пък - Марти !

Кокера вчера също направи голямо падане, има го запечатано много добре в сериите на Събин ! Той си удари ръката, изгори си на ауспуха ... задничте части , но благодарение на двата джоба мехлеми и обезболяващи, които колегата ММ му даде снощи, днес кара както той само си знае и победи.

За пръв път в състезание по ендуро се включваха надлъжно разположени трупи и много състезатели точно тук видяха зор, станаха и тапи !

Ади кара със самочувствие и показа дори фристайлски номера на скока.

Тук води на Кокера.

Старт на "малкия финал". На преден план двамата джуниъри. За съжалени Марти не може да се отърси все още от предстартовата треска, но с повече стартове и това ще стане.

Старт на "големия финал".

Много добро представяне на Цеко (Сифоня) в това състезание ! Днес остана четвърти в ген.класиране, а вчера се представи отлично в ендуро-кроса !

Малко кадри от днешната мъгла на "дългата пътека". Кокера.

Ади

Марти

Финиш на навигацията.

"Не се уморих, но имаше много тапи по трасето !" - оправдава се "малкият". Но истината е, че все още няма рутина да се справя в такивва по-сложни ситуации.

За Кокера няма тапи. Ефектен финиш на вече трикратния шампион по ендуро на България, който сложи на втория повече от половин час разлика.

"Не се уморих много" - сподели Кокера след финала, а тази вечер, след като се върне ще кара до Истанбул кола. Ми като му се отдава ...

Чукура през това време споделяше как е летял по трасето. Летял е, но бавничко и твърде много май е кацал ...
              Имаше интересен разговор между Митко и Кокера:
              - Видя ли как качих оня, дългия сипей ?
              Кокера: "Тц, не те видях."
              - Ами как ще видиш, като не спираш хич да погледаш ! Знаи'ш к'вой интересно, събираме се на групички, приказваме си ?!

Победителят в ... изкачването на сипеи.

Призовата тройка в ген.класиране от двата дни. Браво на Ади и Станислав, а Кокера к'во да хвалям, то си му е правило тук да взема парите от няколко години насам.
              Още като стартира днес родеото един случаен зрител от публиката ми сподели: "Кои ли ще станат втори и трети ?"
              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 18-10-09, 22:49.
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Их,че ме е яд ,че го пропуснах, а бях на есна ръка разстояние...Снимките са много яки, браво!
                Живей за всеки дъх!

Коментар

Днес ще пусна една поредица от клипчета на забавен кадър... Предимно мой. Има бая да се смеете...
                  KTM sx-f 350 2011
                  Honda Montesa Cota 250
                  KTM exc 450 Supermoto

Коментар

В неделя Геле ме пита - на колко години е малкия(Ади демек). Аз викам - на 16 , а на Нова година ще направи 17...Той вика - брей, млад е още.

Днес чета един пост в темата на Жоро Хаджиев - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...postcount=1003
                    ...и какъв срам!!!!...Разбирам, че сина ми бил на 15, а на Нова година ще направи 16...Явно съм го объркал с щерката.

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Браво на организаторите за изкличително добрата подготовка и на репортерите които ни пренесоха на трасето.Поздрави и на победителите в състезанието,Кокера показа отново кой е номер едно , но всеки който участва в това състезание заслужава уважение.Продължавайте напред с такива зрелищни надпревари
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от damian64 Преглед на мнение
                        М
                        Награда има и за организаторите.(напълно заслужена)

Да благодарим и на спонсора,без които нямаше да има бухово родео
                        MG RACING

Коментар

Поздравления за Ади,Марти и всички Джуниери участвували в това състезание! За новия сезон ви пожелавам много стълбички,яко и безаварийно каране при Експертите!
                          sigpic

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=n75sguuWj88

Коментар

Брейй, много яко състезание! Наиграли сте се... Браво!

Коментар

Още ме е яд, че изтървах състезанието. Било е много интересно за публиката. Догодина по-хубаво да го направите и съм там задължително. Много здраве на всички състезатели пожелавам, че като гледам е било яко падане.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X