До: Бухово Родео 2009
За мене това беше Организаторът и Диригента на това изключително тежко (веднъж поради избора на трасето и втори път заради тежките климатични условия) състезание, може би най-тежкото от всички досега през годината. Но то и затова се казва "родео"...
!
И все пак да благодарим на този човек и неговия екип, които контролираха и следяха развитието на състезанието във всеки един момент.
АНГЕЛ МИНКОВ, или по кратко "Геле" :

Следващите снимки са още от вчера, но снощи до късно сменявахме гуми, накладки, оправяхме кормила
и не смогнах с пускането на кадрите. КАто гледам доста от интересните моменти са хванати от изключително сериозната група фотографи на трасето и вече са достояние, затова ще се огранича с по-малко.
Ади все нещо му беше "криво" и го изправяше...

Мрати се беше заканил на КТМ-а на Жоро, че днес най-накрая ще го строши и се оглеждаше откъде да почне...

Доста внушителна публика имаше на трасето.

А Верчето както винаги красеше съдийската "маса". Дори щерка и дойде по-късно, но не можа да засенчи мама
!

Кокера все още с "костюм" на трасето...

От тази "колежка" снимки не съм видял още...
, ама може и да греша и да се казва "Събин"...

Тези двемата от началото до края на това двудневно състезание бяха като скачени съдове. Тук "дзиндзирикат"(
от къде я изрових тази чуждица) от студ...

Сиренцето е сред "авторите" на трасето...Днес също търчеше нагоре-надоле по него...

Пламен Йоцов оправда отсъствието си на трасето с настинка, но май
го достраша от младежите.

Симеон вечно усмихнат и с настроение, невероятно упорит и себеотдаен.

А тази "Горна баня"
играеше ролята на парно за подранилите в студа участници...

Янчо или по-точно джипът му беше пропуснал "Баха България" този уикенд.

Няма да кажа кого съм снимал тук, но само ще издам тайната, че за Коледа готви състезание по плажен волейбол в Бухово
.

Какво ли им е замислил на
волейболистките...

Финалното препятствние.

Аз по-красиви, специално изработени купи не бях виждал. Още един отличен за организаторите.

Всеки участник получи и по един специален подарък от организаторите.

Участниците се подредиха за инструктаж.

Да не забравя и Цветан Минков(на
горната снимка даващ указания, за който не го познава) - мазоли хвана двата дена с лопатата да оправя подстъпите към препятствията...
Някои даже го слушаха...

Родеото си имаше и една много специална водеща...

Как пък никога не успях да издебна Жоро Хаджиев в нормална поза
!

Марти си правеше някаква сутрешна вуду-магия.

Нещо се срамуваме от какичката...

Женените обаче - не!

"Вожда"...или поне така му пишеше на гърба днес
!

На тази снимка имате възможност да се съсредоточите само върху ... гумите!

А сега малко снимки от тренировката вчера.
Ако някой може да каже кое на Ади му е отпред...и кое отзад, че дори и аз се затруднявам
!

Четиримата младежи наистина караха невероятно двата дена. Дано на болярина Георги Недев(№6) бързо му се оправи рамото, което днес два пъти извади и това не му позволи да продължи.

Светльо Деведжиев асистираше вчера на Шойлев, а днес май беше обратното
!

Интересно наредените и свързани гуми бяха главоболие за доста от участниците...

Имаше и малко камъни "ала Ерзберг"...

Кокера си "почива"...

Цвети(№99) вчера беше любим обект на фотографите
!

Следва...
За мене това беше Организаторът и Диригента на това изключително тежко (веднъж поради избора на трасето и втори път заради тежките климатични условия) състезание, може би най-тежкото от всички досега през годината. Но то и затова се казва "родео"...

И все пак да благодарим на този човек и неговия екип, които контролираха и следяха развитието на състезанието във всеки един момент.
АНГЕЛ МИНКОВ, или по кратко "Геле" :
Следващите снимки са още от вчера, но снощи до късно сменявахме гуми, накладки, оправяхме кормила

Ади все нещо му беше "криво" и го изправяше...
Мрати се беше заканил на КТМ-а на Жоро, че днес най-накрая ще го строши и се оглеждаше откъде да почне...
Доста внушителна публика имаше на трасето.
А Верчето както винаги красеше съдийската "маса". Дори щерка и дойде по-късно, но не можа да засенчи мама

Кокера все още с "костюм" на трасето...
От тази "колежка" снимки не съм видял още...

Тези двемата от началото до края на това двудневно състезание бяха като скачени съдове. Тук "дзиндзирикат"(

Сиренцето е сред "авторите" на трасето...Днес също търчеше нагоре-надоле по него...
Пламен Йоцов оправда отсъствието си на трасето с настинка, но май

Симеон вечно усмихнат и с настроение, невероятно упорит и себеотдаен.
А тази "Горна баня"

Янчо или по-точно джипът му беше пропуснал "Баха България" този уикенд.
Няма да кажа кого съм снимал тук, но само ще издам тайната, че за Коледа готви състезание по плажен волейбол в Бухово

Какво ли им е замислил на

Финалното препятствние.
Аз по-красиви, специално изработени купи не бях виждал. Още един отличен за организаторите.
Всеки участник получи и по един специален подарък от организаторите.
Участниците се подредиха за инструктаж.
Да не забравя и Цветан Минков(на

Някои даже го слушаха...
Родеото си имаше и една много специална водеща...
Как пък никога не успях да издебна Жоро Хаджиев в нормална поза

Марти си правеше някаква сутрешна вуду-магия.
Нещо се срамуваме от какичката...
Женените обаче - не!
"Вожда"...или поне така му пишеше на гърба днес

На тази снимка имате възможност да се съсредоточите само върху ... гумите!
А сега малко снимки от тренировката вчера.
Ако някой може да каже кое на Ади му е отпред...и кое отзад, че дори и аз се затруднявам

Четиримата младежи наистина караха невероятно двата дена. Дано на болярина Георги Недев(№6) бързо му се оправи рамото, което днес два пъти извади и това не му позволи да продължи.
Светльо Деведжиев асистираше вчера на Шойлев, а днес май беше обратното

Интересно наредените и свързани гуми бяха главоболие за доста от участниците...
Имаше и малко камъни "ала Ерзберг"...
Кокера си "почива"...
Цвети(№99) вчера беше любим обект на фотографите

Следва...
Коментар